כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני בשוק כל העבודה שלי אני חודשים יושב על האתר ולבסוף אני מגלה שלא משנה מה אני עושה הוא שומר לי אותו ב-256 צבעים מוזר מאודדדד אני לא מוצא פיתרון...מה לעשות אני נועש!!!!! :bash:
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה ה1730S http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-09.html בטבלה הקטנה כתוב White spot - 185 Black spot - 0.77 Contrast - 1:240 לעומתו ה710T של סמסונג http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-19.html White spot - 233 Black spot - 0.42 Contrast - 1:550 כמה שאלות אני רוצה לקנות את ה1730B, ולא נראה לי שיש הבדל בניהם בקונטרסט, אפילו קראתי בהשוואה הם מתכוונים של1730B יש קונטרסט נמוך יותר? בכל מקרה, ה1:240 שמדדו לLG צריך לשנות לי את הבחירה לא? כי תראו את ה710T של סמסונג..ואפילו ה1720B של LG קיבל 1:393 שם. מה זה הwhite והblack Spot? התשובות חשובות לי מאוד שכן אחרי פסח אני סוף סוף קונה מסך. כל תשובה תתקבל בשמחה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. איזה מסך למשחקים וDVD כדאי לקנות אין לי בעי'ה של מקום ככה ש LCD לא חי'יב רק שי'הי'ה תצוגה יפה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לצפייב בסרטים בFULL HD בכל סוגי הפרומטים MKV, TS במחיר 200 עד 300 ש"ח משהו לא מסתדר לי פה, יש כרטיס מסך קצת יותר ישן מהסוג הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 256MB DDR4 PCIe http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=772 הנה המפרט: http://www.connect3d.com/highres_image/CONNECT3D%20HD2600XT-256MB-DDR4-PCIE.pdf והמחיר הוא סך הכל 203 ש"ח והכרטיס הזה כולל תדר עיבוד של 820MHZ ותדר של זיכרון 2000MHZ לעומת זאת הכרטיסים החדשים יותר כמו נניח Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB PCIe http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=283&grp=3 עולה אותו מחיר 205 ש"ח אבל לא מתקרב לאותם נתונים עם תדר עיבוד של 600MHZ ותדר של הזיכרון 400MHZ ההיתרון של אותם כרטיסים חדשי…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
של ניידים Fujitsu Siemens V6535. שאלה נוספת: האם ניתן להריץ את המשחק סים 3 על הכרטיס Intel GL 40? שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה זה אומר לעזזל? http://i42.tinypic.com/2qa3fgn.jpg כרטיס מסך 260GTX gainward golden simple
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-