עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eranmof,

מפרט: לוח אם: DFI LANParty UT X48-T2R ראם: 4096MB כרטיס מסך: radeon hd5770 1024mb מעבד: Quad Q9550 דיסק קשיח: 500GB מסך: samsung bx2450 led אוקיי, שמתי לב שב- Catalyst Control Center יש אפשרויות "חדשות" בלשוניה של הגיימינג סימנתי באדום Morphologital filtering Enable Surface Format Optimization הבנתי בערך מה הם אבל הייתי רוצה קצת פירוט ואם זה מועיל (חסרונות יתרונות) עזרה -------------------------------------------------------------------------------- באפשרות Pixel format יש שם כמה אפשרויות מה ההבדל בין: Ycbcr 4:4:4 ל RGB 4:4:4 Full RGB אשמח לקבל על זה פרטים מה יותר טוב? מה מתאים למחשב שלי? על מה זה משפיע וכו' תודה לעוזרים ובכללי ממי שמבין, מה להגדיר ב-3D שיהיה הכי מת…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by RLM,

לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  4. רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*

5. Started by Desmond,

לאחרונה עברתי בפעם הראשונה מכרטיסי מסך של nVIDIA לכרטיסים של ATI, התחלתי ללמוד קצת על ה catalyst control center שלהם והחלטתי לנסות לעשות clone למסך שלי בטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכל הלך דיי חלק עד שהפעלתי את Theater mode, שהיה דיי המטרה הראשית שלי, לראות סרטים על המסך של הטלוויזיה בפול סקרין וברזולוציה המתאימה, רק שמשום מה האפליקציה הזאת חותכת חלקים דיי נכבדים מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה במקרים שאני לא מריץ סרטי wide screen. ניסיתי בדרכים שונות לסדר את זה אבל לא משנה מה אני עושה בסופו של דבר אני מאבד חלק מהתמונה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, מישהו מכם יכול לעזור לי בבקשה? תודה למושיע .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. GIGABYTE GTX560 OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8379 GIGABYTE GTX560TI UD 1GB GDDR5 (מה זה UD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8378 GIGABYTE GTX560TI OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7860 חוץ מזה האם העניין של אוברקלוק לכרטיס יכול להעשות אחרי קנייתו ובמה זה כרוך? כלומר אני מניח שלא צריך לקנות לו גוף קירור מיוחד ,לא? והאם אתם חושבים שברמות המחירים הללו של בין 1000 ל 1200 ש"ח אפשר לקנות כרטיס יותר טוב ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by Lirux,

יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. עם קשר ישיר לכניסתה המתקרבת של אינטל אל התחום או שלא - עולם כרטיסי המסך המוזלים אמור לזכות לכמה השקות מעניינות בתקופה הקרובה, גם מצד NVIDIA וגם מצד AMDלכתבה

10. אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

לנעול בבקשה דאבל פוסט.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by nirtaz,

הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב פרטים על תקציב : 200$ - 330$ מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? : גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? crysis, cod, battlefield... - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegas, photoshop האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? כן הייתי מעוניין לבצע OC מפרט המחשב: מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 מארז: mid-size ATX (זה במחשב http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...=4160015#N1354 ) ספק כוח: seasonic ATX 12v 620W איזה…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by sir f,

ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר, הכל הלך טוב ומנהל ההורדות (catalyst mobilty download) של AMD התחיל להוריד אותו, ואז הוא נעצר ב-85 MB מתוך 142, וטען שההורדה הסתיימה (כנראה נעצר בגלל כשל תקשורת). כמובן שהקובץ לא יכל לרוץ, כי הוא לא שלם. עכשיו, אני לא מצליח להוריד אותו כמו שצריך, כל פעם הוא נעצר שם, ולא ממשיך. כמובן שאני מחקתי את מה שירד (לא לסל מחזור), וכמובן שניסיתי להוריד שוב את הקובץ מהאתר של AMD, וכמובן שעשיתי restart. כלום לא עוזר. כל פעם הוא בכלל לא מוריד- מגיע מייד ל85 MB ושם טוען שההורדה הסתיימה. יש למישהו פתרון לעניין? איך אני יכול לעדכן את הדרייבר? מערכת הפעלה win 7 64 bit כ"מ ATI Mobility Radeon 5650 תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by idan oren,

אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. לוחות אם מכל המינים, מחשבים נייחים בכל הגדלים וגם ניידים, אביזרי גיימינג ודרקון אדום אחד עם בטן רכה - המערך של חברת המחשבים והחומרה בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה היה מרשים ומקיף באופן בלתי רגיל לכתבה

18. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H וכרטיס מסך: HD3450 ואני מנסה לעשות קרוספייר כפי שמתואר פה: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-7.html הבעיה היא שאני רואה רק את כרטיס המסך בהגדרות, אין לי בכלל את הטבלטורה של ה Crossfire אולי לשנות משהו ב BIOS ? אולי קשור לגירסת דרייבר? (אני משתמש ב 8.6) תודה * אני משתלט על המחשב ב - Remote איטי לכן אני מעדיף לא לעשות נסיונות מיותרים כמו להתקין ולהסיר וכו'

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. שלום חברה, ראיתי עכשיו ירידת מחירים טובה לpvr-150 mce ואני בדיוק מתכנן לקנות אחד כזה להקלטה מקלטות למחשב... השאלה שלי היא, האם תיהיה לקובץ איכות תמונה + קול טובה? לא מצאתי אף review נורמאלי שניתן לקבל ציון על הקלטה של הכרטיס... יש מישהו שיש לו את זה ויכול לתת לי עיצה? אולי כרטיס אחר ב סביבת 500 ש"ח? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by dasni,

לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by shaloman,

שלום, מה משתלם יותר מבחינת יחס ביצועים/מחיר ? האם ה-GT חלש משמעותית מהPro, או שברזולוציות של 1280x1024 לא ניתן לשים לב לכך כל כך ? האם ה-7900GT וה-7950GT של nVidia חזקים משמעותית ? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by ניב200,

סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. היי המערכת שלי לא חשובה כרגע.. אני צריך כרטיס מסך למשחקים כבדים כמו ה crysis החדש שיצא עכשיו ו cod4 mp הכרטיס הקודם שלי היה X1950XT שיספק אותי נאמנות אבל הוא הלך לעולמו.. בקיצץ אני צריך כ.מסך עד 700 שקל בלי חריגות כי חרגתי כבר מ 600 המליצו לי על ה 9800GT אבל משהו מוזר פעם אני רואה אותו ב 800-1000 ודגם אחר ב 650

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by RJ1,

קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.