עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח
    Started by אורח,

יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by CASIOMAN,

אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by idan_1995,

מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by gjook,

פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by OhayoNB,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

תאריך יציאה או מחירים של ה8900 למיניהם? (והאם הם יהיו pci-e2?)

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by ward,

איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by nadav2605,

יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.

10. Started by rofben,

יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?

11. Started by siin,

התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Turbine,

יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…

14. מה דורש יותר כוח מהמעבד? רזולוציה גבוהה או גראפיקה גבוהה? :s05:

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by TvGuide,

היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by Syrul,

המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. למה NVIDIA לא הוציאה דריברים ל- WIN XP כבר מנובמבר 2006 ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by omri24,

מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by הני,

קניתי מחשב חדש (P4) עם צורב DVD של NEC. כרטיס מסך: ATI RADEON 9250 128 MB + TV + DVI. רוצה בתור שלב ראשון לראות דיסק DVD קיים וחוקי ולא מצליחה!!! שומעת קול אך המסך שחור (מנסה לראות בתוכנת BSPLAYER). מה עושים? אני חדשה בעניין DVD ואשמח לקבל עזרא או הפנייה למידע מרוכז בנושא.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את כרטיס ה9600 שלי ואני מתלבט בין 3 כרטיסים: הראשון - http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=578281 המחיר שהציעו לי בחנות הוא 1000 ש"ח . השני- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 השלישי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 אני מחפש כרטיס בעיקר למשחקים, איזה כרטיס מבין 3 הכי מומלץ מבחינת עלות וביצועים והאם המחשב שלי לא יגביל אותו . המפרט של המחשב מצוין בצד תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  23. הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים