כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם PowerColor X800GTO 256MB 256BIT יכול להיפתח ל16 צינורות עיבוד? נ.ב: אל תמליצו לי על Sapphire כי חבר שלי קנה X800GTO2 אצלהם והוא היה פגום ולא היה ניתן לפתוח צינורות,ואני מכיר עוד מקרים כאלה עם Sapphire,ועם אני קונה ATI זה רק PowerColor
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b/ איך הוא? והאם שווה ב1390 ש''ח?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 יתחבר לי ללוח אם M2N-MX 6100 AM2 למי שרוצה קישור למפרט של הלוח שלי אז הנה http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=2 בתודה עידן .
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
מוזר כי עכשיו הורדתי ati tool ושיניתי מהירויות ל285\300 וזה אפשר לי לשנות ובדקתי בדף שמראה פרטים על הכרטיס מסך ב3dmark ובאמת היה רשום שמה את המהירויות האלה איך זה יכול להיות שהוא לא נעול לי? כשקניתי אותו הוא היה חדש דנדש מהחנות... הגיוני שהוא פתוח לאוברקלוק באמת ואני לא צריך לצורב לו ביוס חדש? ואגב יש שיפור בציון ב3dmark גם!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה http://www.newegg.com/app/ViewProduct Desc.asp?description=14-102-335&depa=1 מחול http://www.logicpc.co.il/heb/itdetai l.aspx?icom=2791 בארץ עכשיו השאלה שלי היא אם יהיה לי בעיה כמו כמה יעשה לי מישלוח(דרך מישפחה) ומס אם יהיה לי בעיה של אחריות בארץ אולי במיקרה יש אתר אחר בחול יותר זול או שעושה מישלוחים לארץ ואם כדיי להזמין אותו מחול כי הוא בסופו של דבר יצא אותו מחיר אחרי מישלוח ומס
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה אתם אומרים רציתי את ה 1950PRO אבל בחנות שקניתי ממנה אי אפשר להשיג ואני מתלבט בעיקרון אני לא מתכוון לשחק בעיקר לראות סרטים סדרות ואם יוצא אז גם סרטי HD אחרי שלא היה את ה 1950 המוכר אמר לי לקחת X1650+512Mb מה אתם אומרים לקחת אותו או להחליף לי 8500 או גירסא זולה של 8600?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כמו הכותרת אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף 8800GTS בלי להחליף ספק.... הספק הוא 400W TRUE POWER מעבד E6300 בלי OC לוח אם GIGABYTE GA-965G-S3 שני זיכרונות של KINGSTON 512MB (מהירות 667) כונן DVD כונן קשיח אחד של 150GB כונן פלופי (שמעתי שזה משנה? נשמע מצחיק...) כן כן אני יודע שיש לי בעיה שאני לא יודע איזה מין מחשב יש לי אבל זה מה שקורה כשאבא'לה מחליט לקחת את המושכות לידיים ומחליט מה הוא קונה בלי כמעט לשתף אותי בכלום, עוד בתקופה שגם ככה לא הבנתי מי יודע מה בחומרה (נובמבר השנה האחרונה). אם אתם רוצים אני יכול לחפור עוד ולמצוא מידע מדויק לגבי המפרט, אבל אני חושב שאפשר לדעת ~בערך~ לפי הנתונים האלה אם הספק יספיק, לא? דרך אגב: בguru3d הם ציינו שספק של 450W הוא המינימום בשביל 8800G…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qua…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מרכיב מחשב חדש, ועדיין בהתלבטות לגבי כרטיס המסך. לא הצלחתי לקבל הרבה תגובות בפורום מפרטי מחשב ולכן אני שואל פה שוב. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים (כולם מ- www.skypc.co.il): * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 256MB - מחיר: 1,385.00 * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 512MB - מחיר: 1,598.00 * כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E - מחיר: 1,750.00 * כרטיס מסך XFX GF 7950GT 512MB PCI-E - מחיר: 1,880.00 כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין כרטיס גרפי לכרטיס מסך? 2) האם יש חשיבות באמת ל- 256MB או 512MB על הכרטיס מסך? במה זה מתבטא בפועל? 3) מה זה PCI-E ? 4) האם הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בכלל? תקציב של 1,700 עד 2,000 ככה, אפשר לחרוג טיפה אולי. ד"א,…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-