כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך LCD שיהיה 19 inch ו 4ms מהחנות www.tms.co.il כי יש לי שם הנחה רצינית . חשבתי על המסך הזה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=1492 ורציתי לדעת מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום שוב, למי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי אותכם על כרטיסי מסך ביפן. היה שם קצת קשה למצוא דברים אז חיכיתי ועכשיו אבא שלי טס לארה"ב, שמחה וששון. השאלה היא איזה כרטיס לבחור מתוך המבחר העצום שיש שם... אז קודם כל יש את ההתלבטות הקלאסית בין NVidia ל-ATi, אבל הכרטיסים של ATi זהים בין חברה לחברה אז את ההשוואה הזאת אני כבר אעשה בעצמי. השאלה הדחופה יותר היא, אם אני אבחר בNVidia, איזה חברה לבחור. אני רוצה את ה6800 Ultra, ורשמתי למעלה את החברות שנראות לי אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים. עכשיו שאלתי אליכם היא: מי הכי טוב? את מי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא משנה איזה דריבר אני מתקין ,אני לא מצליח לסיים התקנה של דרייבר בלי אותה הודעת שגיאה . אחרי שאני מתקין את הדריבר אני מנסה להגיע לATI קונטרול סנטר ואני מקבל הודעת שגיעה . המשחקים נראים מגעיל כתוצאה מחוסר היכולת להגדיר את הAA והAF . תודה לעוזרים. http://img90.imageshack.us/my.php?image=43543ia.png
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות לוח אם שמחובר לו כרטיס מסך... אז איך הכרטיס מסך הזה?? וזה לקצת משחקים אני רוצה שיעבדו לי רק חלק.. ASROCK TWINS HDTV s775 ATI RADEON 200 1066Mhz DDR2 SATA 1.5G ATI X300 PCIeX16
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הHD2600XT והPRO? מתי אמרו שהם יצאו ב6 או 15 לחודש הזה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי radeon 9600 pro וקיבלתי איתו דיסק של דרייבר של הכרטיס מסך. פירמטתי אתמול את המחשב והתקנתי ווינדוס XP PROFESSIONAL SP2 והווינדוס נראה לי התקין לבד את הדרייברים של הכרטיס מסך כי כשאני עושה מאפיינים ואז הגדרות הכרטיס מסך של כבר מוגדר שם . להשאיר את זה ככה או שעדיף לי להתקין את הדרייבר שבדיסק או בכלל להתקין את הדרייבר הכי חדש שיצא לכרטיס ati ? והאם אני ירגיש שינוי כלשהו באיכות או משהו ?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חג שבועות שמח לכולם! רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם שווה ביכלל להשקיע סכום כזה על כרטיס שעוד מעט כבר לא יחשב למשהו (אם זה נכון כמובן ???) אז בקיצור רוצה לישמוע דעות. וד"א אין לי יותר מ-1000 ש"ח תודה רבה לכולם ooppsssss!!! שחכתי (טיפששששששש!!!!!!!!) הנה הקישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4877
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD רחב והוא ממליץ להשתמש ברזולוצית 1440*900... 2 שאלות : 1 האם באמת זה הרזולוציה המתאימה? 2 האם שווה לקנות XT או שברזולוציה כזאת עדיין לא שווה להשקיע? תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של Elsa. נכנסתי סתם לתוכנה ATI Tool והוא רשם לי שהמהירויות שעון של הכרטיס הם: 378Mhz Core Clock 337Mhz Memory Clock זה לא המהירות שעון האמיתיות. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום :] כן אני יודע שיש לי כרטיס מסך ישן... כשאני משחק Counter Strike Source אני חושב שאני אמור לקבל יותר מ30-40 fps עם הכרטיס מסך הזה. למרות שיש לי 22" (ב6600 שלי יש 256MB זיכרון אם זה משנה) היה לי את זה גם עם ה15" שהיה לי. אין עליו מאוורר אבל יש עליו שני כאלה ברזלים משני הצדדים שלו וצינור מתכת שמחבר ביניהם. (ממה שאני הבנתי זה הקירור שלו) יכול להיות שזה מהחום? ניסיתי לפתוח את המארז ולשים מאוורר מול האזור הפתוח אבל זה לא ממש שינה. יש לי דרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי הרב בעיות עם כל גירסה 9 ואני אכשיו משתמש ב81.21 יש הרבה הבדלים מהגרסה הזאת לגירסה הכי חדשה? (93.71)
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום! הייתי שמח לקבל המלצות לכטיסי מסך. אין לי חיבור PCI EX אז אם אתם ממליצים על משהו עם חיבור כזה אז תמליצו גם על לוח אם. תקציב סופי 1200 ש"ח (לשניהם)
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין שני הכרטיסים ,שווה להשקיע קצת יותר על 1024MB?(מה משפר ה1024MB?)
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני ממש לחוץ בזמן כי המחשב זה מתנה ואני חייב לבדוק מה הכרטיס מסך הטוב ביותר כיום לנייד לפי מה שקראתי ובדקתי 8700 GT הכי טוב לנייד למרות שראיתי שיש אפשרות לקנות אותו כפול ? איך זה עובד בדייוק ?? האם אני יוכל להפעיל את קרייסס איתו ברמה גבוהה ? האם יש גירסא מסוימת של 8800 לנייד ? אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם ..
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-