עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir10,

מישהו יכול להביא לי דרייבר מתאים כבר לכרטיס שלי 7800 gtx לא משנה חדש או ישן העיקר שהוא יעבוד איתו הכי טובב שיש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. Started by n0stredamus,

או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by hela898,

שלום לכולם, אני חבר חדש ואני מתלבט בין 256MB 256BIT x800gt Power color ל6600GT 128MB 128BIT INNOVISION. האם הX800 עדיף עליו, ואם כן האם ההפרשים בביצועים שלהם מהותיים? כי הX800 יקר יותר ובמידה וההפרשים לא מהותיים אקנה את 6600 הזול יותר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  4. ורציתי לעדכן דרייברים כי המחשב מבצע ריסטרטים באופן עצמאי וכנראה כרטיס המסך הוא מקור הבעיה. נכנסתי לאתר שלהם ודי הסתבכתי עם איתור הדריבר המתאים. יש לי מערכת הפעלה של XP ומעבד אטלון של AMD 64 BIT . מישהו יכול לעזור לאתר לי את הדרייבר המתאים ?? באתר שלהם ???????????

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by zachi0404,

SAPPIRE X1600 PRO 512 MB DDR2 POINT OF VIEW NVIDIA 6800 XT 512 MB אם יש לכם המלצות על משהיו אחר אני השמח ואני צריך גם כרטיסים קצת יותר חלשים של AGP השמח לשמוע את דעתכם

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by hosham,

מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by Dubek,

אני עומד לקנות מחשב, אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. בעקרון, אני לא מריץ הרבה משחקים, והמשחקים שאני מריץ, מצליחים לרוץ (לא טוב, אבל עובדים) גם על המערכת הנוכחית שלי (עם Geforce 2 GTS). לכן, אני מניח שאני צריך כרטיס מסך Low End. אבל, הייתי רוצה לדעת, איזה מהכרטיסים נותנים את התמורה הכי טובה בשביל הכסף. אני אודה גם אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. תודה.

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by BmsKlane,

פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. בכל פעם אני מאתחל את המחשב קופצת לי חלון ההודעה הזה ... האם אני יכול להוריד אותה ? ההודעה התחילה בעקבות ההתקנה של הדרייוור החדש 90 . תודה .

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  10. אני לא מצליח להיכנס לטלטקסט משהו יודע למה??

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by kw,

יש לי בעייה בכרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190090.0 וחשבתי לנסות עידכון firmware , אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את העידכון ( בתקווה שאפשר מווינדווס כי אין לי פלופי ) ולתת לי קישור ל- firmware מתאים לכרטיס . תודה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by avivlevy,

אני לא ממש מתמצא בדרברים של ATI אז אני צריך קצת עזרה. איך אני עושה שיהיה אפשר לראות גם בבמסך מחשב (LCD) וגם בבפלזמה? אני מחבר את הפלזמה דרך כבל סופר וידיאו - RAC.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. מה עדיף מבין השניים ונגיד שאני משיג אותם באותו מחיר +-

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  14. האם יש הבדל ממש ניכר בין כרטיס מסך מובנה על לוח האם לבין כרטיס שלא מובנה על לוח האם. למשל אני מעוניין לקנות לוח אם שיש עליו ציפט של GEFORCE 6100. השאלה אם זה בכלל שווה לקנות את זה, או שעלי לקנות כרטיס מסך בנפרד. הקטע שהמחשב הוא לא מיועד למשחקים ולאיכות תמונה כל כך גבווה אלא לשימוש ביתי בעיקר לאינטנט וכו. תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני שנה הרכבתם לי פה מפרט ואני מאוד מרוצה ממנו,רק הבעיה בכרטיס מסך שהוא מובנה ומפעיל משחקים כמו פיפא באיכות 800x600 וגם זה בקושי.. מעבד AMD ATHLON 2 X4 630 BOX לוח אם MA785GMT-UD2H SOCKET AM3 זיכרון 4GB כרטיס מסך של ATI RADEON HD 4200 בעקרון אני מחפש כרטיס מסך במחירים של 400-450שקל שיפעילו לי פרו12/פיפא12 או עוד משחקים באותם איכויות על 1920x1080 בלי שאני יצטרך להוריד את האיכות ל800x600 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?

17. שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום, לאחרונה מאז התקנת הדרייבר החדש של כרטיס המסך, התחילו לי כל מניי בעיות תצוגה על המסך בעיקר כאשר מופיע הצבע האדום. הכרטיס הוא HD4870, והטמפ' שלו יחסית נמוכה 60 65 מעלות בזמן מנוחה. איך אני יכול לדעת שהבעיה היא בכרטיס? או שפשוט הדרייבר החדש שלו גורם לבעיות אלו?.. תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by mTZ,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הישן מותג הישן שלי (DELL), אשמח אם יעזרו לי פה. המפרט: CORE2DUO E4700 2.6 INTEL G31 לוח אם של DELL ספק שדרגתי ל620W של SEASONIC. מארז MINI TOWER של DELL אבל רוב כרטיסי המסך ה''גדולים'' נכנסים בו. 2GB RAM DDR2. לפני כחודשיים נשרף לי הכ.מ. וקניתי אחד למשחקים קלים GT 610 (קונטר,NFS). כרגע אני מעוניין לשחק במשחקים הרבה יותר כבדים, כגון BF3 על FPS יציב והגדרות בינוניות-גבוהות (אני לא מצפה הרבה מהמערכת שלי). אני משחק על רזולוציה של 1280X1024. אני מבקש לא לעבור את התקציב שהוא עד 1000 ש''ח. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  20. איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by kobi_af,

כידוכ ויוסוניק הוציאה תמסך lcd הזה לפני ימים ספורים ראיתי שמחירו עומד על 2300 שקל לזולים יש לו קונטרס 500:1 ו 4 מיל כרגע אני שואל למה לי לקחת אותו ולא לקחת מסך כמו samsung 730b ? רק בגלל ה 4 מיל? לא עדיף לחסוך איזה 500 שקל בערך ?

22. שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by liav12,

איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by X_Dror,

היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים