עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sweet_Tooth,

חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by skullfacer,

מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by monohouse,

היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by erez_sots,

שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by טל,

אני צריך אותו בעיקר למשחקים וסרטים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אהלן,אני מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים של 400 שקל שנותן תמורה גבוהה למחיר. אני לא גיימר כבד לכן אין לי צורך בכרטיס ממש חזק. חשוב שיהיה בחיבור PCIe. חשבתי על Sapphire Radeon HD3650 512MB PCIe מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם gigabyte ga 8n sli עם אפשרות לשני כרטיסי מסך ובסוף החודש אני סם עוד כרטיס 6800 gs עכשיו רציתי לדעת שתי דברים 1 איך עושים את הsli מבחינת חומרה ותוכנה ? 2 האם הכרטיס שיש לי טוב ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by AMIT12,

כבר הרבה זמן שלא משנה איזה דריבר אני מתקין ,אני לא מצליח לסיים התקנה של דרייבר בלי אותה הודעת שגיאה . אחרי שאני מתקין את הדריבר אני מנסה להגיע לATI קונטרול סנטר ואני מקבל הודעת שגיעה . המשחקים נראים מגעיל כתוצאה מחוסר היכולת להגדיר את הAA והAF . תודה לעוזרים. http://img90.imageshack.us/my.php?image=43543ia.png

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by muli6,

ולמה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. שני מסכי 19" CRT שיועמדו אחד ליד השני, או מסך 22" אחד?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by ziros,

שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. למשל 4870 אני מאמין שיעלה שם בסביבות 800 שקל אם לא פחות... {כבר בEGG זה עולה 200$} ומבחינת אחריות... ניראה לי שכדאי לקחת סיכון... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by itayizra,

בקשר לכרטיס ATI 1950X PRO אני רוצה לשחק GTA IV .. זה יצליח להריץ את המשחק? ואם כן על כמה.. את שאר המחשב אפשר לראות במפרט בצד.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. הכרטיס הוא X1900XT 256 של CONNECT3D בהתחלה שאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו ממש חזק כמו מטוס סילון, ואז הוא נרגע לגמרי בדקתי ב RIVA TUNER והוא אומר שיש לי 1800~RPM של המאוורר וזה נראה לי קצת פיסח..יש גם בעיות במשחקים כל מיני קירטועים לא לעניין... אני הולך לקנות ספק כוח חדש כי שלי הוא ג'נרי, העניין הוא שניתקתי אפילו את הכונני DVD שלי וזה עדיין אותה מהירות.. זה סביר? עכשיו שמתי COMPANY OF HEROES DEMO,שמעתי שהמאוורר התחיל להסתובב יותר מהר ואז הוא הפסיק והעיף אותי מהמשחק עם הודעה שהכרטיס לא מגיב לפקודות גרפיות, אני בטוח שזה הספק עכשיו...אבל ב RIVA TUNER אפשר לשלוט במהירות של המאוורר אין אפשרות לשים אותו על 50% ככה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by tmrm,

שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך

22. Started by Rosebud,

יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by segev22,

שלום... מדובר בכרטיס הנל: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מחירו 2150 ש"ח http://www2.bfgtech.com/bfgr88640gtsoc2e.aspx הביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר הדי זנותי הזה(סליחה על השפה הגסה)... רציתי לדעת איך החברה ומה האיכות שלה ביחס לחברות אחרות כמו ASUS EVGA XFX ועוד ראיתי כרטיס של EVGA מאותו הדגם עם אותם ביצועים והבדל כספי עצום של בערך 800 ש"ח ועוד משהו אם יש פה מישהו שיכול להגיד לי באיזה זכרונות החברה משתמשת על הכרטיס הזה מאוד חשוב לי לדעת....

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  24. חברה , מכיוון שאני מכור ל WOW ולא מריץ שום דבר אחר , אלך על משהוא פשוט . אז עזבו את מפרט המחשב (יש מחשב טוב) מה עדיף ?: 1.כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 490 ש"ח 2.Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe 536 ש"ח 3. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIeוLeadtek 215ש"ח 4.כרטיס גרפי Radeon X1650 256MB PCIeוGigabyte 326 ש"ח 5. משהוא אחר בטווח המחירים הנ"ל שוב , כחו בחשבון שני מריץ רק WOW (אך מעוניין להגיע לביצועים המקסימאיליים ואולי טיפה יותר לקראת הגירסה הקרובה של המשחק שתצא בקרוב (עדיין אין דרישות לגבייה)) שם רשום שמומלץ :Recommended: 64MB VRAM 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability, such as an NVIDIA GeForc…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. 1. איך זה ש?Forsa 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E (RETAIL)? עולה רק 790 (k.s.p) מה ההבדל בינו לבין 6600gt אחר שעולה נגיד 1200 (ראתי שללידטק יש אחד כזה)?? 2.האם יש הבדל מהותי בין ה6600GT לבין הx800gto והאם הוא שווה את הכסף? 3. כמה עולה ה6800gs הכי זול? (ראיתי בksp שיש ב-1400 אבל הוא 256MB ככה שניראה לי שיש יותר זול)

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים