כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
האם הכמות הקטנה של Stream Processors ב-9600GT מגבילה אותו בצורה משמעותית? האם זה משנה ב-SLI? נוגע למסך 20"- Acer - F-20 פאנל P-MVA... האם באותו מחיר כבר כדאי 8800GT 256MB ב-SLI? או שבכלל עדיף GSO 9600 באותו מחיר גם כן?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה WDDM 1.1 לעומק ולדעת האם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי ומה ההבדל בינו לבין WDDM 1.2. תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי אלא סתם כדי לערוך קצת סירטונים למישהו יש המלצות? וה-MOVIE MAKER עושה לי בעיות בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בו..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מסך 24'' משתדל להיות ברזולוציה גבוהה והגדרות מקסימאליות.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בזמן שב-NVIDIA מתקרבים אל סיום הספירה לאחור לקראת החשיפה של הדור החדש, נראה שגם אצל המתחרה AMD מתכוננים במרץ להצגתם של דגמי ה-Polaris הראשונים מחר אנחנו אמורים לערוך היכרות עם לכל הפחות שני דגמי כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA מדור ה-16 ננומטר המהפכני, אך מה בנוגע לתוכניותיה של AMD להשיק סדרה מתחרה ומתקדמת לא פחות בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Polaris החדשה? ספירה לאחור ותאריך יעד עדיין אין כאן, אך תוספת של עמודים ייעודיים באתר הרשמי של החברה(בשילוב עם מה שנראה כמו תמונות רשמיות של ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11) כבר יש, לצד שמועות עדכניות ומבטיחות. בצד העליון, הטענה היא שהדגם החדש המוביל של AMD, אשר יירש את ה-Radeon R9 390X או את ה-Radeon R9 390 (לכאורה ה-Radeon R…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא משחק יותר מדיי משחקים במחשב רק ב PES6 ו PES8 שאני משחק במשחק יש לי בעיה מאוד מוזרה של כל מיני ריבועים וקווים מוזרים שמונעים ממני לשחק אם אני לוחץ ALT+ENTER ושוב פעם ALT+ENTER הבעיה מסתדרת לאיזה דקה ושוב פעם חוזרת... אחרי ריסטרט למחשב לפעמים רואים טוב. הנה התמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
?amd phenom 2 x2 550 3.0ghz will be enough for ati hd 5850 and cooler master 500w will be enough for ati hd 5850 monitor 26inch
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כ.מסך Leadtek px 7300gs (שזה בעצם GF7300) הכרטיס מסך בא עם הדריבר של Nvidia לכרטיס יש מספר יציאות 1VGA 1DVI 1TVOUT אצלי ליציאה של הDVI הוספתי מתאם לVGA (אין לי אף מסך DVI) עכשיו אני רוצה לבנות dual screen בין ה DVI ל VGA כרגע הצלחתי ליצור DUAL SCREEN רק בין הTV ל VGA+DVI (בVGI ובDVI רואים אותו דבר) תודה מראש, משה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-