עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SoapSeller,

מקריאה באינטרנט נראה לי שזה המסך 17 אינטש הכי טוב שניתן לקנות בארץ במחיר "סביר". מישהו יודע איפה ניתן להתרשם מהמסך עצמו? *לפני שקופצים עלי, המסך הוא לעבודה גראפית בלבד, אז לא אכפת לי ה25MS שלו...

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  2. טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by taotao,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by ORWIZ,

היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by junior,

קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by OgANDi_BoY,

אני בקרוב קונה מחשב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס TV כדאי לקנות לא משו יקר אלא שאני יוכל לחבר את הממיר של יס ולראות במחשב ואולי להקליט למחשב

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי. אם גם לקונסולות משחקים וגם למחשב יש מאיצים גרפיים למה כשמחברים מחשב לטלויזיה לא רואים טוב אבל בקונסולה כן ? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by Idan-h,

באובר קלוק עם מאוורר מתחת של 80MM מוציא אוויר אני מגיע איתו ל400 ליבה, 270 זכרון יציב לגמרי, ונראה לי אפשר טיפה יותר? אתם אומרים שווה לקנות לו סיילנסר או שזה בערך הגדול שלו? אם כן? איזה סיילנסר מתאים לו?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by vasser,

i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. נתחיל מהתוצאה הגבוהה ביותר: amd 3.2 64bit 512mb DDR Radeon9600pro WD 200GB 7200 8MB ------10800 נקודות------- AMD athlonXp 2000+ 768mb DDR FX5700 - לא מוחלש. WD 200GB 7200 8MB (המפרט שלי) ------8700 נקודות-------- Amd athlonXP 2500+ 256mb DDR FX5700LE WD80GB 7200 8MB -----------8140---------- p4 3000 256mb DDR R9550 לא יודע אם זה מוחלש או לא WD 80GB 7200 8MB ----------6200---------- AMD 2.8 64bit 512MB DDR FX5200 לא מוחלש WD 160GB 7200 8MB ----------5600------------ איך התוצאות האלה נורמליות? ואל תגידו לי לכי תשווי בORB שבפיוצ'ר שם נראה לי מוזר הכל ציונים שונים לגמרי.. התוצאה של הראשון נראת לי נורמלית אני חושב אצלי אני חושב הייתה תוצאה די טובה במפרט השלישי הייתה תוצאה מפ…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 4. מעבד: 3G P4 אינטל 90NM 530 1MLGA775. לוח אם: MSI 865PE NE03 1GLAN 775. כרטיס מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR. כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על איקון של קובץ מדייה (כגון AVI או MPG) אני מקבל את ההודעה: The NVIDIA Display Panel extension cannot be created. Possible reasons include. Version mismatch. Reinstalling display drivers may solve this problem לאחר הודעה זו הוא נותן לי את האפשרויות הרגילות כגון פתיחה של הקובץ שמירה, מחיקה וכול שאר הדברים. ניסיתי להתקין דרייבר יותר מעודכן של NVIDIA, אבל זה לא עזר ותופעה זו עדיין קיימת. איך אני מצליח לתקן את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול מי שיעזור. רונן.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by Shbd,

טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…

19. Started by Idanp,

תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום שמתי שהכרטיסים 6600GT של fxf הם רועשים רציתי לדעת אם משהו יצא לו להישתמש בהם ויכול להגיד לי אם הרעש שלהם ניסבל הוא שהוא ממש חזק תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by Shbd,

בסופו של דבר אף אחד לא עזר לי כאן עם ה- VIVO וגיליתי שהוא עובד רק עם דריברים שאני מקבל בדיסק המקורי שהם 4.10 אם אני לא טועה. בדריברים החדשים 5.3 ו- 5.4 ניסיתי וראיתי רק מסך שחור. אם מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? למה אני לא רוצה להשתמש כל החיים שלי עם הדריברים האלו.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by NI4NI,

אני מנסה לבנות מחשב HTPC שישב בסלון וישמש כמעט רק לצפיה בטלויזיה ולהקלטת תוכניות (אולי גם טיפה לאינטרנט וזהו). יש לי כרטיס טלויזיה Leadtec Winfast שבגדול עובד, אבל כשרואים דרכו טלויזיה האיכות לא משהו. המראה פחות חד ויותר מטושטש מאשר בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. אני לא משתמש בכניסת האנטנה אלא מקבל אות דיגיטלי ישר מהממיר דרך כבך COAX. חוץ מזה יש תופעה של פסים ברקע שכמעט לא מורגשים אבל בכל זאת קיימים רק כשאני צופה דרך הכרטיס. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר את הכרטיס ישירות לממיר אז כל מה שהוא אמור לעשות זה להעביר את האות הלאה. אז למה התמונה בכל זאת "מתקלקלת" ? 2. האם יש כרטיס אחר שניתן לקנות ובטוח לא יגרום לירידה באיכות ? האם אני חייב לקנות Hauppauge ב 700 שקל או שיש א…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Shbd,

טוב כמה בעיות.... דריברים 4.10: VIVO תקין רואים טלויזיה בסדר. אפשר לשנות AA AF אבל לא ניתן לראות תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4700 דריברים 5.3 ו- 5.4: VIVO לא עובד רק שומעים מהטלויזיה ולא רואים. ניתן לשנות AA AF רואים תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4670 *כל הבדיקות הורצו בלי ה- Norton המסריח ובלי אף תוכנה ברקע ** בבדיקות לפני כחודש עם 5.3 ציון הכי גבוהה 4800.....

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by kobibo,

יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.