עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by guyfaran,

שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by dolypooh,

שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by i.k,

מישהו פו מכיר את החברה? האם מישהו היתעסק אם הכרטיסים שלהם? מעניינת אותי איכות הפילטרים של הכרטיסים שלהם מכיון שאני רוצה לקנות כרטיס שלהם אז אני רוצה לדעת במה מדובר. תודה רבה מראש לכול מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by 3pac,

הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by aderet,

שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by lironz1,

לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by Impreza,

המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by asili,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  19. אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by hazi_s,

רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by DuDsAn,

שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. שלוםהורדתי את המשחק ACT OF AGGERSION אבל לוחץ מצב SKRIMISH ובוחור שחקנים ומפות ולוחץ התחת הוא מתחיל לטעון יש מסך עם תמונה והכול ואז הוא נתקע,זה אומר שהכרטיס שלי חלש מידי בגלל זה הוא לא עובד?או בגלל משהו אחר?יש לי 4 גיגה זכרון,מעבד DUAL CORE 3.2 גיגה וכרטיס מסך חלש GEFORE 210,צירפתי לכם כאן קישור לדרישות המשחק ACT OF AGGERSION :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggressionורציתי שתמליצו לי איזה כרטיס מסך יתאים לי כדי להפעיל את המשחק ברמת רזולוציה בנונית,שהמשחק ירוץ באופן סביר לא איטי ולא מהיר,שאפשר לשחק עליו.צירפתי לכם קישור של כרטיסי מסך באייבורי:https://www.ivory.co.il/graphics_card.htmlהתקציב שלי עד 300 שקל אבל אפשר קצת לחרוג אם הספק כוח שלי חלש מידי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים