כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
מישהו פו מכיר את החברה? האם מישהו היתעסק אם הכרטיסים שלהם? מעניינת אותי איכות הפילטרים של הכרטיסים שלהם מכיון שאני רוצה לקנות כרטיס שלהם אז אני רוצה לדעת במה מדובר. תודה רבה מראש לכול מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\
-
הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלוםהורדתי את המשחק ACT OF AGGERSION אבל לוחץ מצב SKRIMISH ובוחור שחקנים ומפות ולוחץ התחת הוא מתחיל לטעון יש מסך עם תמונה והכול ואז הוא נתקע,זה אומר שהכרטיס שלי חלש מידי בגלל זה הוא לא עובד?או בגלל משהו אחר?יש לי 4 גיגה זכרון,מעבד DUAL CORE 3.2 גיגה וכרטיס מסך חלש GEFORE 210,צירפתי לכם כאן קישור לדרישות המשחק ACT OF AGGERSION :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggressionורציתי שתמליצו לי איזה כרטיס מסך יתאים לי כדי להפעיל את המשחק ברמת רזולוציה בנונית,שהמשחק ירוץ באופן סביר לא איטי ולא מהיר,שאפשר לשחק עליו.צירפתי לכם קישור של כרטיסי מסך באייבורי:https://www.ivory.co.il/graphics_card.htmlהתקציב שלי עד 300 שקל אבל אפשר קצת לחרוג אם הספק כוח שלי חלש מידי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכמות הקטנה של Stream Processors ב-9600GT מגבילה אותו בצורה משמעותית? האם זה משנה ב-SLI? נוגע למסך 20"- Acer - F-20 פאנל P-MVA... האם באותו מחיר כבר כדאי 8800GT 256MB ב-SLI? או שבכלל עדיף GSO 9600 באותו מחיר גם כן?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה WDDM 1.1 לעומק ולדעת האם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי ומה ההבדל בינו לבין WDDM 1.2. תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-