כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין בזה אז אם אתם יכולים לתת לי לינק לתוכנה ולהסביר לי מהתחלה עד הסוף ... תודה לכולם !!!!!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3
-
ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי geforce fx 5200 חיברתי הכל לטלוויזיה וזה עכשיו אני לא רואה nview אחרי שאני לוחץ מאפיינים ומתקדם אבל בסרגל של ההתחל יש למטה מקום שאפשר לבחור בו: nview desktop managar ואם אני מוריד את tvtool זה כותב שהוא לא מזהה tv chip מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
צץ לי בעיה חדשה בתצוגה במסך [ מקווה שז מתאים לפורום הזה ] הפומנטים בווינדוס השתנו לי לצורה מכוערת מאוד אני בדרך כלל מישתמש בתצוגה של ווינדוס קלאסיק וגם התמונה במסך כשמפעילים תוכנה במחשב התמונה נהיית מטושטשט עד כדי כך שלא ניתן לקרוא מה שכתוב גם הפונטים באינטרנט השתנו ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי התקנת java וגם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי מהר אני מתחיל לאבד את כושר הריאה שלי בגלל זה ותודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 כי ה…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עשיתי פורמט הכל...דרייברים הכי עדכנים...5.1 נוסה גם כן..ולא עוזר בקשה תעזרו לי!!!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה יותר טוב במכינה גרפית? תענו לי אני רוצה להבין? מה ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער על כך שאני שואל את אותה השאלה מספר פעמים, אך אני רוצה להיות ב-100% בטוח... יש לי את הכרטיס Asus Radeon A9600XT/TD, ובזמן האחרון, כשלא חם, במצב Idle, טמפ' ה-GPU היא 35, וטמפ' ה-RAM היא 38. זה כאשר אני גולש, שומע מוזיקה, או סתם כאשר אני בודק את הטמפ' אחרי לילה של פעילות כאשר אני ישן והמחשב מוריד קבצים באימיול. האם זה נמוך, נורמלי או גבוה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-