כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלוויזיה והאם לכל כרטיס או צריך משהו ספציפי ואם אפשר לחבר על איזה כרטיס אתם ממליצים ככה שניתן יהי לראות טלוויזיה על מסך המחשב ושיהיה שלט תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב (נא לא לצחוק!) סלרון 400 עם כרטיס מסך RIVA TNT 2 אתמול השתמשתי בפעם הראשונה ב 3D MARK 2001 ויצא לי תוצאה של 380. זה לא נמוך מאוד?? משום מה הוא עשה את הבדיקה ב software ולא hardware. הוא רשם 1024X768 32 BIT, Software האם זה בסדר?? אולי לא עשיתי את הבדיקה כמו שצריך?? תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה ממישהו .. :
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. למה משמש DVI בכרטיסי מסך 2. היום לכל הכרטיסים יש יציאת S-VIDEO והטלויזיה שלי היא RCA איזה כרטיס מסך יהיה לי הכי מתאים לצפיה בטלויזיה כי יש בעיות בהעברת ל RCA 3.איזה חברה הכי טובה לייצור כרטיס מסך מבחינת אמינות וביצועים ( לא מבחינת הציפסט ) 4.האם מבחינת ביצועים FX5200 יותר טוב מה MX440 128 DDR ( לא רק מבחינת DIRECT X)
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך חדש של מאג 786FD, לפני איזה חודש אח שלי עשה פרוייקט כזה להעלות את כל אלבומי התמונות שלנו למחשב ע"י סריקתם... אז הבחנו במשהו מוזר... אחרי הסריקה, התמונות נהיות צרות יותר(מה שגם מרזה ;D אבל זה לא קשור), בהתחלה חשבנו שזה בעיה בסורק, ואז הזזתי תמונה לפינה של המסך... והופ זה התרחב ללרוחב האמיתי(!!)... וזה ממש ממש מעצבן! אני משחק FPSים וזה עושה לי כאב ראש... כל פעם שאני מסתובב זה כזה כמו אפקט (fish eye) פעם לקחתי שני חלונות....שמתי אחד מעל השני ועשיתי אותם באותו הגודל בדיוק... אחד מיקמתח באמצע והשני בצד ימיו, לקחתי סרגל ומדדרי רוחב... זה שבאמצע היה4.5ס"מ וזה שמימין היה6.5ס"מ... מישהו יודע מה הבעיה? או היתה לו בעיה דונה? זה בעיה ספציפית שלי או כל מסכי מ…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך לקנות במגבלות והתנאים הבאים : מחיר - עד 600 ש"ח שימוש - אני לא גיימר כבד ולא משוגע על FPS (אני מסתפק גם ב 20-30), אבל שיהיה אפשר לשחק ב BF 1942 בצורה מכובדת (אחת הסיבות שאני צריך להחליף את ה VANTA הישנה והטובה שלי, פשוט לא עובד...). פלטפורמה - אני עובד על P3 600EB ו 512MB של זיכרון ולא הולך לשדרג בקרוב. שוב, אני לא מעוניין בטכנולוגיה הכי אחרונה אבל כן בכרטיס הכי טוב במסגרת התקציב. אפשר לקחת בחשבון שאני קונה במחירי יבואן כך שהמחיר הריאלי הוא יותר קרוב ל 700 ש"ח אשמח לקבל המלצות ואנא עשו זאת מתוך נסיון ולא מתוך מה שקראתם בכתבות (את זה גם אני יכול לעשות). המון תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רק היום חשבתי על זה, ותמיד שעשיתי OC לכרטיס מסך, הרצתי אחר-כך 3D MARK 2001, וראיתי אם התוצאה עולה, וברגע שהגעתי לרף מסויים, כל מגה הרץ שהוספתי גם להורדה של הציון, אז החזרתי לדרגה הקודמת... האם אני עושה נכון? או שלעלות את המיהרויות שעון עד שאני רואה דברים מוזרים על המסך?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
במידה והתקנתם את הדרייברים החדשים מגרסה 2.4 או 2.32 או 2.31 ויש לכם בעיות עם זיהוי של דיסקים האשמה היא בדרייברים החדשים. nvidia הורידה את הדרייברים החדשים מהאתר שלה ועכשיו ניתן להוריד רק את גירסה 2.03. אצלי התקנת הדרייברים החדשים גרמה לכך שהמשחק splinter cell הפסיק לזהות את הסידי המקורי של המשחק ולכן לא ניתן היה לשחק יותר במשחק. התקנה מחודשת של הדרייברים מגרסה 2.03 פתרה את הבעיה. יש באתר של nvidia הנחיות כיצד להתקין מחדש את הדרייברים הישנים.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תודה,
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לחבר שלי TNT 32M ואין לו חיבור לטלוויזיה אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאיתו אפשר לראות בטלוויזיה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכסף שאני צריך כדי לקנות מסך. התקציב שלי הוא כ 1400 ש"ח. ברצוני לקנות מסך 19'', אני יודע ש 1400 אי אפשר לקנות מסך 19 סופר-איכותי ואני מתלבט בין המסכים הבאים: CTX EX950F ב 1360 ש"ח VIEWSONIC E95 ב 1430 ש"ח MAG 996PF ב 1300 ש"ח LG E900B ב 1200 ש"ח איזה מהם כדאי לי לקנות? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-