עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by matan147,

שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by Gnome,

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד סרטוני תלת מימד, (קצרים או ארוכים מעט) שאני יכול לראות עם המשקפי קרטון האלה שיש להם עין אחת אדומה והשניה כחולה?

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק? בבקשה אני חייב תשובה מיד!

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by The-Fox,

טוב אז אני וחבר עושים הזמנה מארה"ב ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך של 6800 (הכי שווים במחיר הזה נראה לי) עכשיו אני מתכנן לפתוח אותם (צינורות) ולהמהייר אותם, עכשיו הבנתי של XFX ישאת הסיכויים הכי גבוהים להפתח, הכרטיסים הם ככה: eVGA 6800 $196.00 Bfg OC 6800 $245.00 XFX 6800 $220.00 בגדול ה BFG OC נראה לי הכי עצבני להמהרה כי הוא גם מגיע מומהר ואני חושב שהקירור שלו יותר טוב, כמו כן מה לגבי הזיכרונות האם הם טובים יותר ? אז מה אתם אומרים לגבי הפתיחת צינורות/OC ? וקחו בחשבון את המחירים ה BFG OC קצת יותר יקר.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by noam-r,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס המסך הטוב ביותר מבחינת מחיר/איכות בקבוצת המחירים 400-550 ש"ח המשחקים שאני מריץ הם בעיקר (Microsoft Fs 2004) והמחשב אמור לשרת אותי לפחות 3 שנים...

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by palad1n,

היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by albert,

אני שומע כאן שה TI 4200 הרבה יותר טוב ומהיר אם לא עושים OC. אז אני שואל אם זה נכון. אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני לא יודע מה כדאי - 9600PRO (כנראה יהיה XT בסוף) או TI 4200, אני לא עושה שום OC. אני צריך כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים וחצי. מה כדאי? נ.ב: אני לא עושה OC ואני צריך שיחזיק מספיק זמן. נ.ב 2: יש לי 1100 ש"ח והמליצו לי על 4200 TI שעולה 750 ועל 9600XT ב 1100.

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. נדפק לי הכרטיס מסך הישן וקיבלתי מהאחריות חדש דגם טיפה שונה שבחברה טוענים שזה אותו כרטיס מצאתי את הכרטיס הישן ואת החדש באתר של ג'יגהבייט ועשיתי השוואה ביניהם רק שאני לא יודע אם זה אותו דבר באחד יש DDRII 16Mx16 ובאחד DDRIII 8Mx32 רציתי לדעת מה עדיף בכל מקרה הישן שהיה לי זה הddr 3 http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=1269,1286 הנה ההשוואה האם להגיד לחברה שאני רוצה את השני או שאין הבדל ביניהם תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  11. שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  12. אני יקבל על הכרטיס שלי (7600GS) סכום של 500 שקל כדי להוסיף עוד 160 200 ולשדרג ל8600GT או שזה לא כזה משנה ואני ישאר עם ה7600GS שלי? יש משהו יותר נחמד שאני לא מכיר חוץ מי ה8600GT?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by 888,

מה ההבדלים בינהם? מי יותר טוב? מה יותר כדאי לקנות? והאם ההפרש של 200 שח שווה את ה6800GT על פני הX800 XL?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, אני עומד בפני קנייה של HD4850 של חברת Sapphire בכ-720 ש"ח. הבחנתי בגירסה יקרה יותר של הכרטיס HD 4850 Vapor של חברת sapphire. שאלותי הן: 1) האם תוספת המחיר מוצדקת בהתחשב בעובדה שאינני מתכוון לעשות OC? 2) האם הכרטיס היקר יותר ממולץ יותר בלי קשר? 3) האם Sapphire היא חברה מומלצת לכרטיס HD4850 או שישנן יצרניות טובות יותר? האם כרטיס דומה של XFX שיקר יותר בכ-200 ש"ח עדיף על Sapphire? תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The Rock,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם Radeon 9800 pro ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיסים של Sapphire והאם יש הבדל בינהם לבין Gigacube בהנחה שיותר נוח לי לקנות של Sapphire

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by gshhar,

יכול להיות שראיתי כתבה שבדקה והגיע למסקנה שכן?

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by BigWheel,

אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by elerock,

בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה לחדר(32") ולחבר אותי למחשב. אני זקוק לכ.מסך שיכול להחזיק סרטים באיכות טובה,לא חייב 1080P ..אני אסתפק גם ב720P ;D כמו כן,המחשב שברשותי לא חדש במיוחד ולכן חשוב שלא יהיה "צוואר בקבוק" בגלל הכרטיס החדש. להלן החומרה שברשותי: CPU: AMD Phenom 8450 Triple core 2.1 GHZ זיכרון של 4GB לוח אם: ASUS M5A78 -EMH HDMI *רצוי שיהיה שקט ככול האפשר אך לא קירור פסיבי כמובן. *אני קונה בKSP,ולכן רצוי מאוד שיהיה בקטלוג המכירה שלהם. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by Dready,

שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by ProWaffle,

ברשותי שני כרטיסי מסך Gtx770 4gb Hd7870 2gb. שמעתי שבdirect x12 ניתן להריץ אותם ביחד. האם אוכל לחבר את שניהם במערכת ולהריץ את שניהם כגוף גרפי אחד?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by korn666,

אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D

22. היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי- ATI hd4870. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים, ולאחרונה יש לי hard crash בכל משחק, אפילו הפשוטים ביותר, גם ברזולוציה של 640X480. אני מעוניין בכרטיס של NVIDIA, הנה המפרט שלי: -מעבד intel core 2 duo e8400 -לוח אם gigabyte EP43-UD3L -ספק corsair 550 w -זיכרון RAM 4GB רק מדגיש שהכרטיס מיועד למשחקים. ברמה של לשחק assasins creed 3 על ההגדרות הגבוהות. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בטווח מחיר הזה, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DAVIDD,

איך הכרטיס הבא למשחקים? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57256V.htm אני הולך להביא אותו בערך ב500 שקל שווה? :s05:

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  25. המפרט שלי: לוח אם: Asus P8H61-M LE/USB3 מעבד: intel core i5 3550 3.3ghz זכרון: DDR3 8GB ספק כח: 450W Golden Tiger PSU מסך: LG FLATRON E2242 אני רוצה שזה יפעיל לי משחקים ברמה של medal of honor וכדו' אולי crysis 2 אני לא יודע איפה אני בטווח אם כדאי להשקיע יותר או לא תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.