עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by ariebel,

אין לי סיפור מקדים כמו לרוב אני פשוט צריך תודה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  3. אני כרגע מתלבט בין 3 כרטיסים של חברות שונות : Hercules Prophet 3D 9700 PRO Sapphire ATLANTIS 9700 PRO Tachyon G9700 PRO על מה לדעתכם כדאי ללכת, ולמה ? http://acropolisband.tk

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  4. אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by amirn,

היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MotoCross,

בתקופה האחרונה החלו לצאת לשוק המעבדים הגראפיים כרטיסי מסך בעלי זיכרון של 256MB. אני יודע שכיום משחקי המחשב היותר כבדים, לא מגיעים לצריכת זיכרון של יותר מ-150MB. השאלה היא אם שווה לקנות כרטיס מסך כדוגמת nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra או ATi Radeon 9800PRO 256MB, ולהשקיע על כך יותר כסף ובעוד זמן מה משחקים יתחילו לממש כמות גדולה יותר של זיכרון ש"תאמץ" את הכרטיסים הללו וכך אני יממש את קניית הכרטיס (כך גם יהיה לי כרטיס טוב שיחזיק מעמד ליותר זמן). או שעדיף לקנות כרטיס בעל 128MB כדוגמת ה GeForce FX 5900 או ATi Radeon 9800 בפחות כסף והוא יספיק לי גם לזמן ממושך אך לא כמו גרסת הUltra בעלת זיכרון 256. בקיצור, עדיף לקנות 128 או 256? (בהתאם לרווחיות לביצועים ולכסף). או שאולי שוו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by daniel666,

של GIGACUBE

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by Toaster,

אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by darkangle,

אני בונה מחשב מחלקים והגיע הזמן לקנות כרטיס מסך למישהו יש איזה עצה? המגבלה שלי עומדת על סיבות ה450-500 ני"ז אם מישהו מבין טוב בכרטיסי מסך והוא יודע אם radeon 7500 הוא כרטיס טוב? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  11. לפי חדשה שיש באתר PC-SPOT.CO.IL והאתר XBIT LABS: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030601085249.html המחיר של הכרטיס הרגיל בעל 128MB זכרון יהיה 470 דולר....what the hell? זה לא היה אמור להיות 399? במחיר של 2100 ובטח בארץ המחיר שלו הוא ישתווה ל Radeon 9800 pro. וכאשר המחירים שווים אין ספק שלקחת ATI זה מה שצריך לעשות, כמובן מה שתמיד משך אותי לNVIDIA במקרה הזה היה המחיר הזול המובטח...כי הכרטיס הזה הוא אולי נותן פייט טוב ל Radeon 9700 pro אבל הוא משתווה לביצועי הRadeon 9800 pro על חשבון איכות תמונה. אני חושב שעם תמחור יקר כזה, Nvidia עדיין לא נותנת פייט כזה טוב לכרטיסים של ATI.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by prince amir,

במזל טוב קניתי היום כרטיס READEON 9100 חדש עם 128 MB של SHAPPRIE עובד ממש יפה ויש לו תוצאות ממש יפות, ניסיתי לחבר את הטלוויזה שעוברת דרך הרסיבר שכבר מתפקד עם כרטיס DIVX משלו, החלטתי לנסות את יציאת ה TV של ה ATI הבעיה ששום חיבור של 4 או 7 לא נותן שום תוצאה על המסך, ובנוסף בבדיקת הכרטיס ב PROPERTIES, DISPLAYES הוא מראה לי X על ה TV האם יש בעיה מסויימת<< האם מישהו ניתקל בזה תודה

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by bilbo,

קודם כל רציתי לשאול איפה אתם מניחים את רגש הטמפרטורה ? ומה החום שמגיע אליו GPU? ומה נחשבת טמפרטורה מסוכנת?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Radeon 9700 NP OEM. קיבלתי אותו היום ואני מאושר ;D ישר דחפתי אותו לתוך המחשב והרצתי 3DMARK וקיבלתי 10000 נקודות עם קטליסט ישן רצח ובלי לעשות UNINSTALL לדרייברים הקודמים של NV ובלי פורמט. כמובן שאני מתכוון לפרמט את המחשב ולהוריד את הגירסה החדשה. כמה אתם אומרים אני יהיה צריך לקבל כשאני יעשה את כל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by KaPuT,

היא תתמקד על יצור השבבים הגרפיים שלה, הקרדיט לחדשה לטכנו http://www.tomshardware.com/technews/index.html#181233

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by VolTAge,

אני דיי בטוח שהציונים שלי נמוכים למערכת כמו שלי, מה דעתכם ? מה יכול לשפר את התוצאה ? 3DMARK01 - 14894 3DMARK03 - 4650 directx 9.0a catalyst 3.4 AXP 1700+ @ 200x10 Abit NF7-SL rev2 Twinmos 512MB pc3700 Gigabyte R9700 PRO @ default speed ניקיתי גם את המחשב מ spyware אבל זה לא עזר.. מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by domuzy,

והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קיבלתי 3642 ב3d mark 2003 בלי AA בלי AF הכול על defaults האם הציון הזה טוב יחסית למפרט שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. תעזרו לי בבקשה. CTX PR711F או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor 0,25mm 1280x1024 H:3070kHz,V:50-160Hz ה-CTX עולה: 1164 ש"ח וה-IIYAMA עולה: 1139 ש"ח. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי להשקיע ולקנות את המסך: 17" IIyama Vision Master Pro 413C Flat Screen High Brightness Diamondtron Monitor המחיר שלו ב-PCHARDWARE הוא: 1643.76 ש"ח. תודה מראש על העזרה רונן

20. Started by HoT-DoG,

כפי שאולי חלקכם ראיתם ELSA מתחיל לייצר RADEONים מה אתם אומרים יהיה משהו טוב או סתם רגיל? ואיך אתם חושבים יהיו המחירים?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. יש לי RADEON9000PRO 64MB, כמו רבים אחרים לאחר התקנת ה3.4CAT החלו בעיות REFRESH RATE במשחקים וכו', התקנתי RAGE3D שהיה אמור לסדר את הבעיה, ואכן סידר על ידי הגדרות שונות בתוכנה, אתמול משהו מאוד מאוד מוזר קרה, בזמן שאני משחק בHL המשחק פתאום היה קודר וכיצאתי מהמשחק הDESKTOP היה גם חשוך, הרבה יותר מהרגיל, לא ידעתי מה לעשות, עשיתי RESET וזה לא עזר, בדקתי הגדרות צבע ב COLOR TAG בהגדרות הדרייביר ונכנסתי לשם הצבע הסתדר, אבל לאחר כניסה למשחק עוד פעם הבוהק ירד והמסך נהיה קודר וממש מקשה על המשחק. החלטתי לבדוק לעמוק את הבעיה, מחקתי את הדרייברים ואת התוכנה והתקנתי את הדרייברים שוב, סידרתי את הצבע לאחר ההתקנה וגם את רמת הבוהק וכשנכנסתי למשחק הצבע נשאר בדיוק כמו בDESKTOP וגם כשיצאתי החוצה…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. היי.... עד לאחרונה עבדתי עם דרייברים יחסית ישנים לGEFORCE 3 TI200 שברשותי ביחד עם Refrash Rate Tool שסידר לי את קצב הריענון במשחקים .... אבל עכשיו שעברתי לדרייברים האחרונים הקצב ריענון עומד על 60 במשחקים. יש איזה שהוא תפריט לסדר אותו בהגדרות כרטיס מסך - אך איני מצליח להבין אין להשתמש בו כי שאני מוריד או מוסיף סימונים ליד הרזולוציה שם - הוא חוזר לאיך שהוא היה שאני סוגר ופותח את ההגדרות מחדש ... מישהו יכול להסביר לי איך מסדרים את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים