עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היום הזמנתי מחשב חדש עים כרטיס מסך 8800GTX הוא יתאים לSOPRANO VB1000BWS ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by yuvalony,

איך הוא ואם יש משהו עדיף באותו מחיר בערך

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by yamamoto,

האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. מה משפיע על הרעש שהכרטיס עושה? החברה שמייצרת אותו והקירור שהיא שמה? או הבנייה שלו? זתומרת אם יש לי 7600 של חברה ג'נרית ו7600 של נגיד ג'יגהבייט האם הקירור הוא הדבר היחיד שיכול להשפיע על הרעש או שהחברה המספקת יכולה לשנות גם את הכרטיס עצמו?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by AleXus-,

שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. (ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Elad_m,

שלום יש לי כרטיס 7600 gs והבנתי שהגדרות נכונות של הכרטיס יכולות לתת שיפור בביצועים צירפתי תמונות של ההגדרות שלי כרגע, ואשמח לעזרה מה לשנות בכדי לנצל את הכרטיס הכי טוב שאפשר. תודה מראש! נ.ב הכרטיס מואץ ליבה 400@584 זיכרונות 533@754 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by ea666,

שלום. יש לי ati radeon 9800xt 256mb p.4 2.8 512mb rdram 800pc יש לי למה לעשות OC בכלל לכרטיס מסך? ומה ההבדל אם אני משתמש ב AGPX4 או ב AGPX8?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by TheRedEye,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?

11. Started by TalSr,

שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי בסכום של עד 1000 שקל. אני אודה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים בעיקר למטרות גיימינג. פרטי המחשב שלי מעבד: (QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz (32 x 100 לוח אם: (ASRock H61M-VS (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk מסך מחשב: AOC i2353Fh 23 ואם תוכלו להסביר לי בקצרה מה עדיף Nvidia Geforce או AMD ATI Radeon? ולמה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by 6600GT,

לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by sahargt,

אח שלי חוזר מי NY חשבתי לקנות כרטיס מסך אז השאלה איזה הכי טוב ? ואיזה חברה לקנות ?? GTX http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+1067924921&Submit=ENE&SubCategory=48 GTS http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+1067924922&Submit=ENE&SubCategory=48

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by gania23,

הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...

17. לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by QQQ,

הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by killer1p,

תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!

21. Started by dabaz,

ב7800GT של POV רשום: D-Sub: No DVI-I: 2x זאת אומרת שאני לא יכול לחבר את הCRT שלי שיש לו חיבור אנלוגי בלבד? http://www.pointofview-online.com/GF7800A.html

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by surui,

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp איזה להוריד להוריד את הGeforce GO 7 Series או את הGeforce And TNT2 הכרטיס Galaxy 7900GT 256MB DDRIII

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by shocky,

כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים