כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
ראיתי פה די הרבה ידיעות על הדור החדש של ATI שיוצא עוד כמה ימים, מישהו יודע במקרה אם אמורים לצאת כרטיסים בסביבות ה-700 ש"ח או אם צפוייה ירידת מחירים? תכננתי לקנות מחשב השבוע ויש לי 700 ש"ח לכרטיס מסך אבל אם יוצא דור חדש אז אני אוכל לחכות שבועיים-שלושה . תודה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת. הכי טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
שלום, היום קיבלתי כרטיס מסך חדש video shuttle 2 אני חושב שהוא של chronos עכשיו מישהו מכיר את הכרטיס? הוא שווה משהו? וכמה הוא עולה? אני פשוט לא יכול להרכיב תכרטיס כי אני לא בבית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , חנות אחת חייבת לי פיצויים והציעה לי כרטיס מסך בחינם היא מציעה לי שני כרטיסי מסך ואני רוצה לשאול איזה מהם כדאי לקחת יותר? הראשון הוא Gecube radeon x1650 לא PRO והשני הוא Leadtek Geforce 7600GS שני כרטיסי המסך הם 256 Mbyte תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב הנייד את הדרייברים הרגילים שבאים עם וינדוס 7, גרסה 8.134 לפי מה שרשום במידע. מהאתר הרשמי של ATI יש להורדה את גרסת 9.9, אני לא מבין האמת כלום בנוגע לדרייברים של ATI ובמיוחד למחשבים ניידים, האם יש איזושהי העדפה לדרייברים אחרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים כמה מחשבים ואני צריך מסך בתקציב של 700 שקל בערך, אז אני צריך המלצות למסך בתקציב הנ"ל ועוד שאלה קטנה...אני קונה כרטיס מסך Ge-Force 7600gt של איזה חברה כדאי לי? [מבחינת קירור,באנדל,אמינות,מחיר...] תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ATI הביאה אישור לעשות OC לכרטיסים שלהם. מעניין איזה כרטיס/חברה יהיה/תהיה ראשון/נה http://www.theinquirer.net/?article=30216
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הי! זה המפרט שאזמין ככל הנראה (ללא OC כי אין לי מושג בזה): Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 530 1 530 1GB TwinMOS 570 2 1140 Shapire X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 1 460 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 225 1 225 Enermax Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 Total price + system assemly 5430 ¤ וה- Antec P-180 מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5107 בשביל השקט, ההארדיסק יוחלף לסמסונג (אין ב-KSP...): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2429&Pname=SAMSUNG ועכשיו לשאלות: 1. לדעתי בזבזתי יותר מד…
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי , אני מתכוון לקנות את ה 7800gt של ASUS (אין לי ממש ברירה..אני חייב לקנות ASUS זה הדבר היחיד שהספק שלי מביא) איך הוא בהשוואה לשאר הכרטיסים ? אני יודע שהוא לא בא Factory OC אבל לפי ביקורת אחת שמצאתי באינטרנט אפשר לעלות אותו ל 480 Core.. גם לא מצאתי יותר מדיי ביקורות באינטרנט (יותר נכון 2 ביקורות :\ ) אז איך הכרטיס הזה בהשוואה ל Leadtek\BFG\XFX ? יש הבדל משמעותי בינו לבין שאר הכרטיסים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי SAPPHIRE RADEON 9500PRO... ואני רוצהה להפוך אותו ל9700PRO או NP... ראיתי מדריך איך לעשות את זה עם 9500 NP... זה למשל- http://www.driverheaven.net/reviews/sapphire9500/ אבל זה לא יעבוד על שלי נכון? אני לא רוצה להוסיף קירור או משהו... רק מודים שאפשריים ם הקירור המקורי.. תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
לפי האתר DARKCROW יכול להיות שגיגהבייט חזרו ליצר כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות דבר