כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא ATI9600PRO אם זה חשוב אז של אסוס. האם היציאות שיש בו מתאימות? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי יש לי 9700 של POWRECOLOR לא מצליח להתקין את הדרריבר בשום אופציה שלו(ויש לו כמה) עקב כך שהוא מודיע שהוא לא מוצא חומרה תואמת אומגה מותקנים ללא שום בעיות יש למישהו הסבר לנושא? ;D
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את כל התוכנות הללו שבודקות את הביצועיים תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
האם שווה ה1900XT והאם המחיר מוצדק? החברה כמובן Sapphire במחיר של 2150 שקל 512MB זיכרון האם הכרטיס חזק? והאם יתאים למפרט של E6300 1GB DDR 2 667 הלוח אם של גיגהבית 965P ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם אפשר להמליץ לי בבקשה על מערכת קירור עד 400 שקל למעבד של הכרטיס מסך שלי שתאפשר לי לעשות יותר אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מישהו שם לב בביצועים אם או בלי האפשרות ב DIRECT 3D ENABLE ADAPTIVE ANTIANLAISING PERFORMANCE ??? זה בכלל תומך האפשרות הזו ב GTO2 ?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? --סליחה על הבורות... אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צ…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס לטלויזיה בעזרת כבל ערוך 7-8 מטר שהכנתי לבד RCA בשני הצדדים לאחר ניסיונות רבים ובדיקת תקינות הכבל לא הצלחתי להגיע לתוצאות, אפילו החלפתי כרטיס וזה גם לא עזר הדריבר לא מזהה את החיבור לטלויזיה עד שאני לא מסמן force detection of my tv וכמו כן אני לא מצליח לסמן extend my windows desktop onto this monitor אני משתמש בדריברים הכי חדשים מאתר המוצר Gigabyte יכול להיות שהכבל ארוך מידי או לא איכותי מספיק? יש אולי איזה תוכנה כמו TV TOOL בשביל ATI?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-