כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תקציב:עד 1500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? גיימינגהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? כן חנות: אין חנות מועדפת מפרט המחשב: מעבד: Q9400 3000 MHZ לוח אם: GA-EP43-UD3L זכרון פנימי: 8GB RAM כרטיס מסך נוכחי: SAPPIHRE HD 4870 VAPPOR-X 1024MB ספק: HEC cougar 550W מסך: SAMSUNG 26" 1920X1200
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הבנתי שכדיי לעשות OC לכרטיס 2900XT צריך חיבור של 8 פין השאלה אם צריך ספק כח מיוחד , או פשוט מספיק רק מתאם ל-8 פין ?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש... ככל הנראה מבוסס מעבד Q6600... אני צריך כרטיס מסך בתקציב מוגבל בסביבות 300 - 500 [אני מתכנן שהמחשב שלי לא יחרוג מה4000 לא כולל מסך] רוב הזמן אני לא משחק במשחקים... ועד שאני משחק זה רק פעם ב... אני משתמש בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ... על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל לפני שבועיים פירמטטתי את המחשב ויום לאחר הפרמוט קנו לי מסך מדגם 1960TR LG התקנתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA והכל יופי באתי להיכנס לFlight Simulator 2004 אני נכנס להגדרות תצוגה ובעמודה האחרונה שמתייחסת להרדוור ופילטרינג במקום שאמור להיות כתוב את כרטיס המסך לא כתוב כלום הסרתי את הדרייבר העדכני והתקנתי את קודמו וקצת בילגנתי את הדרייברים(ניסיתי גם nHancer ללא הועיל..) איזה דרייבר של זמננו הוא הכי טוב?ForceWear יעני(7600GS להזכירכם)
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורומים שונים באינטרנט שהמאוורר של ה X850XT PE אינו עובד בסל"ד אופטימלי כדי שלא ירעיש יותר מידי, אך דבר זה מהווה סיכון לכרטיס המסך מכיוון שהוא יכול להתחמם יותר מיד ולהפגע, ולכן הם ממליצים להשתמש בתוכנת ATI TOOL או RIVA TUNER לניטור ושינוי סל"ד המאווררר. האם זה הגיוני שהכרטיס מגיע מהמפעל במצב כזה? הרי הם יצרו לעצמם הרבה כאבי ראש אם היו חוזרים אליהם כרטיסים מקולקלים. כמו כן ה VPU RECOVER מנותק, אז האם זה נות לכרטיס להמשיך לעבוד למרות שהוא מתחמם? יש לציין שיש לי כרטיס מקורי של ATI ולא של אחת החברות השותפות שלה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש מלא גרסאות של 8800GT, עם קירור, בלי קירור, קירור פאסיבי, וכל מיני שטויות... אז אני צריך 8800GT נורמלי, עד 1300-1350 גג! תנסו למצוא את הכרטיס שהכי טוב במחיר הזה. אני מתכוון לעשות OC תודה לעוזרים מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הכרטיס יחד עם המחשב לפני כשבוע, בהתחלה המשחקים עבדו בסדר גמור אבל עכשיו לפעמים יש לאגים מעצבנים ביותר. המשחקים רצים על FPS מעל 30-25 אבל עדיין יש לאגים (כמו ב CS:S כשיש פינג גבוה והכל מקרטע) בדקתי את המבחנים של 3DMARK06 וגם שם זה היה במיוחד בקטע עם הנחש שיוצא מהמים הזה. למה זה יכול להיות קשור? אין שום דבר שעובד ברקע, הדרייברים הם 158.19, ושום דבר לא על אוברקלוק (חץ מהמעבד על 300 מגה הרץ בקושי וגם ניסיתי בלי שהמעבד יהיה על אוברקלוק). בנוסף הטמ"פ של המעבד על 30 במנוחה ולא יותר מ 40-45 במאמץ, והכרטיס מסך עצמו על 48 במנוחה ובמאמץ על אולי 60.. יש פתרון לעניין??
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הHD2600XT והPRO? מתי אמרו שהם יצאו ב6 או 15 לחודש הזה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ולפי ההמלצות כאן הרכבתי את המפרט הבא(אני מתחיל ללמוד השנה הנדסה המחשב הוא לצורך לימודים שירים סרטים ): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כ…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-