עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי אני יודע שאפשר לבטל אותו דרך ביוס נכון? אז גם אפשר להוסיף כ.מסך אחר בלי שום בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  2. ומשחקים כמו CALL OF DUTY4 על הגדרות הכי גבוהות במסך 22 אינץ סרטים במסך חיצוני FULL HD 42 אינץ

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by oferd20,

שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by shabo,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by ofiruny,

קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by liiight,

ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  10. אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by zam,

אני רוצה לבחון את כרטיס המסך שלי, אבל קצת הסתבכתי עם ההגדרות. אז איך להגדיר נכון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by rank,

xVertigo תגיד הספק שקניתי (450W ) יכול להחזיק 8800GTX +המחשב שיש לי היום ? וכמה עולה ה8800GTX הכי זול

13. Started by G.H.O.S.T,

יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by zilbermm,

יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. Started by Albetron,

אז ככה זה הולך, פתחתי כבר 2 תרד'ים על מחשב בתקציב של עד 6-7K. רבים המליצו לי על 8800GT של ASUS, לפי מה שהבנתי הכרטיס מצויין אבל גם שמעתי שהוא ממש ממש מתחמם ובגלל זה אני נמנע מרכישה של הכרטיס הזה. כעת יש לי 2 אופציות, 1.לקנות 8800GTS G92, אבל אני צריך לדעת בבירור, יש לו גרסאות OC גבוהות? ואם כן הוא מתפקד טוב בOC? 2.לקנות מערך CF של 2 HD3870, הבנתי שהQ6600 עושה צוואר בקבוק. וזכור לי שמישהו אמר שעם OC למעבד אפשר למחוק אותו..אם כן אז אני מבקש המלצה לקירור מתאים לOC שימחק את הצוואר בקבוק. ופשוט עושים OC למעבד דרך הביוס? אני באמת נואש כבר, יש לי הרבה כסף שאני לא רוצה להצטער שזרקתי אחר כך(אולי זה לא לעניין אבל אני חייב לומר עבדתי מאוד קשה בשבילו.) לכן אני אשמח למי שיעזור לי. ליל…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by SloOmPer,

איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT

18. מחפש כרטיס טלוויזיה עם יציאות לא דרך כרטיס מסך אלא דרך יציאה רגילה של מוניטור תודה

19. Started by Silver Dragon,

אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by ratzabi,

בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. Started by xsx,

שלום לכולם קניתי את המפרט הזה לפני כ3 חודשיים בערך אני מעוניין להוסיף לזה כ.מסך המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה מחפש כרטיס למשחקים עד 1300 שקל אם צריך יותר אז סבבה מעוניין לשמוע הטלוויזיה תומכת בHDMI כמובן שאני ירצה משהו שיתמוך אשמח לשמוע דעות והמלצות... Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD NEC ND-3550A ASUS P5LD2-VM SE + VGA Intel 945G DDR2 + 1000 LAN PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER ZALMAN CNPS8000 TOSHIBA 37WL58E ----> http://halalit.co.il/products/62843?ref=zap

22. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  25. יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.