עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tomerkis,

יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

4. אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Triplex 5700LE 128Bit 128M במחיר של 470 ש"ח מה אתם אומרים איך חברים?! ועוד שאלה קטנה יש לי לוח תומך AGP 8X וב-Cpu-Z הוא אומר שהוא על 2X למה זה ככה יש לציין שביוס הגדרתי את זה על 8X ובתוכנה זה מראה אחרת, תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  6. יש לי Radeon 9200 על מחשב נייד. כדאי לי להתקין עם הCCC, בלי הCCC... ומישהו מוכן להסביר לי מה בכלל עושה הCCC?!

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  7. אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  8. או שהחברה לא ממש משנה... http://www.skypc.co.il/pl_product~28602~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 זה לא 8800gt אבל בכל זאת http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=871

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by EviL_PiggY,

אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה אוקיי השאלה שלי היא ככה בנוייה מכמה שאלות קטנות : 1 מה עדיף radeon 9600xt 256mb או ש geforce 6600 gt 128 mb 2 האם יש geforce 6600 gt 256mbל AGP? 3 בכמה עולה יותר בערך לוח אם אם PCI-E בשביל AMD 64 bit 939?אם יש כאלה בבקשה זה חשוב =]

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך geforce של ASUS AGP-V7100 sdram 400mx ו-WIN98 הבעייה שבאתר של ASUS כאשר אני מקיש V7100 אני לא מוצא לו דרייברים. אבל באתר של NVIDIA אני מוצא את זה. האם אפשרי להוריד מ-NVIDIA? ובכלל, מה ההבדל במקרה זה בין ASUS ובין NVIDIA?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שלום. אני רוצה לקנות כ. מסך במחיר של 700 שקל פלוס מינוס. אני פירסמתי תרד למפרט, אבל עדיין - אני מעדיף לקנות רק כ.מסך למחשב הקיים. הייעוד של הכרטיס הוא משחקים, אני רוצה לשחק ברזולוציות טובות, ושהכרטיס יהיה טוב יותר משמעותית ממה שיש לי עכשיו (6600GT). איזה כרטיס הוא הכי טוב לקריטריונים שלי? (ואני מקווה שהוא לא יוגבל ע"י המעבד שלי - כמו כרטיסי HI). המפרט שלי. AMD ATHLON 64 3700+ GIGABYTE 6600GT 128 1 ג'יגה (ובקרוב יהיה לי עוד ג'יגה ממחשב אחר) ספק 400 (שנראה לי שהוא ג'נרי...) תודה רבה...!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=5830 כפול ממה שחשבנו... לא משתלם כלל כאשר הוא מציג ביצועים דומים ואמור להחליף את הHD4890. ויותר מכך שהוא לא כזה רחוק מהHD5770. *תמחור די מוגזם + *הפרש ביצועים נמוך מהדור הקודם = לא משתלם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hamtsani,

אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

קירבתי למסך שלי בטעות מגנט ועכשיוו כל הצבעים התקלקלו. עשיתי לו DEGAUSS אבל זה כבר לא עוזר צבעים במקום אחד מסודרים ובשני מתקלקלים. מה אני יכול לעשות? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  16. אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  17. אני מיתכוון ליקנות תHD5850 באזור המרכז מעדיף חנות כמה שיותר אמינה, ושיהיה כמה שיותר זול מבקש מי חברי הפורם לימצוא לי חנות כזאת, התקציב 1400 שקל, לא אכפת של איזה חברה רק שהיה 3 שנים אחריות וכמה שיותר זול. תודה לכולם.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by lama husamo,

המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  22. שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Vissor,

מה עדיף לקנות בלי להתיחס להבדלי מחירים leadtek 8800 gts 640 mb או BFG 8800 gts 320 mb OC 2 ??...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  25. Started by danshimsh,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.