כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם Asus p5kc מתאים לשניי 8800GTS עם 2 Arctic Cooling Accelero S1+120FAN במארז לדעתי יש לי מקום בשביל זה מקסימום אני הולך לקנות מארז חדש בהמשך אני פשוט צריך לקבל money או אותו דבר רק עם 2 8800 GT
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך evga 6800gs ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר כרטיס של gigabyte אן leadteck זה יעבוד בתצורה ? או שחייב EVGA? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI בין כרטיסים שונים של NVIDIA שתומכים בזה , למשל בין ה280 ל295 ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX 260 של EVGA אבל מהרסא הראשונה עם 192 שיידרים עם אני קונה עוד כרטיס לSLI מהגרסא החדשה עם ה216 שיידרים זה יהיה נוראי? מה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GTX 780 של GIGABYTE אני חושב האם לעשות SLI עם כרטיס חלש יותר( GTX780 מטורף! אך לפעמים אני משחק ואני משחק עם 3 מסכים 1 DVI 1 DISPLAY PORT 1440P 1 HDMI ולפעמים זה קצת מעמיס על הכרטיס ואני רוצה לחלק את העומס) השאלה שלי האם אפשר לסמוך על EBAY בקניית גשר SLI האם יש גשר ספציפי שאני צריך לקנות והאם אני יכול לעשות SLI רק עם GTX780? תודה לעוזרים חג עצמאות שמח :
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משער שהרבה בעלי כרטיסים כמו GTS8800 דור קודם חושבים על עניין כזה: האם שני כרטיסים כמו GTS8800 יהיו חזקים מכרטיס אחד GTX8800? האם בכלל אפשר לקיים השוואה שכזו?האם זה כדאי? מה ההגבלות במקרה וכן,מהם השיקולים שצריכים להנחות לפני שדרוג ל SLI? אם כן ,אני חושב שיהיה עדיף למרבית בעלי כרטיס GTS8800 לא להיות פזיזים ולמכור את הכרטיס שלהם ופשוט לרכוש עוד אחד (ככל הנראה/מתבקש המחירים ירדו משמעותית עם היציאה של הכרטיסים מדור ה G92). תודית.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר במערך למשל 9600GT ו 8800GT ? איך בדיוק זה עובד-מבחינת חלוקת משאבים בין 2 הכרטיסים החזק והפחות חדש? האם ניתן להתחיל עם כרטיס בודד ובעתיד לשלב את השני לא בהכרח זהה וזה עובד מיידית או יש צורך לקנפג את המחשב איכשהו מבחינת החומרה?? תודה לכולכם
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם זה איפשרי לחבר שני כרטיסים שונים בSLI או CF ? נגיד 260GTS ו8600GTS ? מאיפה אני מסיג כבלים לSLI וCF?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
החלפתי את ה 480 ב 680 וניסיתי בגוגל לבדוק אם את ה 480 אני יכול סתם לדוגמה ליעד רק לפיזיקה או כרטיס עזר משו בסיגנון ולא מצאתי תוצאות ,אז יש מה לעשות עם ה 480?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משהו ראה REVIEW על SLI של שני כרטסי FX6800 הרגילים (לא GT/ULTRA ) אשמח אם תשלחו לינק תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …
-
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
- 3 followers
-
-
אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
לאחר שלא הבנתי מדוע FRAPS לא מראה לי יותר מ 60FPS במשחקים נכנסים לגוגל וראיתי שצריך לבטל את אופציית VSync של הדרייבר..... עכשיו אני לא ממש מבין מה זה? זה טוב למשחקים או לא? לכבות את זה או להדליק ..... תודה למי שיסביר לי...
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח מבוסס AGP והוא רוצה לקנות כרטיס חזק, ולפי הכרטיסים המומלצים ה-X1950PRO הוא הכרטיס החזק ביותר ל-AGP כיום אז רציתי לדעת אם זה מעודכן ונכון והוא יכול להזמין עם ראש שקט שאין משהו יותר טוב ל-AGP ^^ http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492309
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עם איזו ליבה הכרטיס מגיע? R480? כך שיהיה אפשר לפתוח את הצינורות החסומים ולקבל X850PRO
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-