כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום.. תעזרו לי בבקשה בבחירת מסך.. התקציב שלי עומד על כ1000 ש''ח אבל אני מוכן למתוח אותו עד ל1100... על הכוונת שלי 763MB של סמסונג, שמעתי שזה מסך טוב.. אני הייתי רוצה מסך אם יו אס בי... אז ללכת על סמסונג או לבחור משהו אחר? חוץ מאל ג'י
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע מה לקנות RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATI או את Gforce ti4200128 ddr Asus האם אתם יכולים להגיד לי מה יותר טוב ולמה ?? שמעתי שהראדאון יתמוך יותר טוב ב Dx9 אז האם זה יתרון משמעותי לזכותו?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי DX9 מותקן הרבה מאוד זמן כבר....הרצתי PCMARK ראיתי שהוא כותב 8.1 , אמרתי אולי אין לי 9 !!?!? התקנתי אותו שוב... הרצתי שוב PCMARK כתוב לי שוב 8.1....חשבתי אולי זה כי הוא תוכנה ישנה ולא מכירה את הגירסא 9 ? אוקיי אני ממשיך מריץ 3DMARK2001SE הוא כותב לי שדרוש DX 8.1 ומעלה...(כאמור התקנתי 9!) הוא אמור לא לרוץ עם 9 ? יש פאץ' לסדר את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
במחיר של 2000-2200? או שיש בארץ רק של גיגהבייט והרקולס? או שיש עוד חברות שמיצרות את הכרטיס במחיר טיפה יותר נמוך..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להעביר וידאו מוידאו (או מצלמת וידאו) למחשב, באמצעות חיבורי RCA, אודיו*2 + וידאו, או בכל אפשרות מומלצת ופשוטה אחרת. מה הדרך הכי חסכונית (מבחינת קניית אמצעים) לעשות זאת? הבנתי שיש קופסה קטנה עם INPUT של A/V ויציאת USB שפשוט מעבירה את המידע למחשב כך... מכירים? זה טוב? זול ויש איפה להשיג בארץ? או שאולי עדיף משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Proview 997N 19" 1,200nis LG FLAT 19" E900B 1,200nis אני יודע שהם לא הכי טובים שיש בשוק , אבל אלו הם הסכומים שמתאפשרים ... אני פתוח לעוד הצעות , אבל שיהיו בתחום המחירים כמו של אלו ...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בכמה כדאי למכור אותו יד שניה בלי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-