עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jeyjey,

ומה הרזולוציה של הפרו 1413?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by nesber,

אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by Mr.Pepo,

http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-CX6.htm אודה לכם מאוד אם תגידו מה דעכם על המקרן הזה ואיפה הוא עומד ביחס לאיכות שלו, תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by MoAv,

Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by qpalzm,

שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by fffSSS,

יש לי R9800P איך אני מכבה פלטרים אבל תירשמו בעברית..

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. אני חדש בדריבר של הכרטיס מסך יש בחירת העדפות מרקם מה זה? בחירת העדפות מרקם=פילטרים? עם לא אז איפה אני מפעיל ת הפלטרים? תירשמו בעברית כי הכול רשום כאן בעברית! ויש גם בגדרות של הכרטיס מסך ב תלת-מימד השתמש בהגדרות מומלצות עבור: אז מה לעשות שם? מאוזן? ואני משחק ET ויש הרבה איבותים אני מחזיר את הכרטיס... ויכול להיות לי הרבה FPS במשחק המשחק תמיד רץ חלק! אבל קורא שיש איזה תקיעה לשניה! יוכל להיות שעשו לכרטיס OC ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by 111111,

בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by mrraz,

אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by tryf,

שלום, אני מחפש מסך התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אני רוצה 17'' שטוח (לא LCD) אני אודה לכם מאוד על העזרה TRYF

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לא יודע אם זה פורסם כבר אבל בכל זאת קבלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=864 http://www.3dcenter.org/downloads/shadermark.php לפרטים נוספים הינה אתר הבית של החברה המפתחת http://www.shadermark.de/start.html

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5

17. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by SEangel,

כדאי לקחת את הAIW (שלמיטב הבנתי, יכול "להפוך" עם דרייברים של אומגה ל9800 פרו (ואולי אפילו יש לו ליבה R360 עכשיו) או לקחת 9800 פרו (שאולי אפשר להפוך אותו לXT) AIW: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=6&cat3=259 PRO: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=9

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שמעתי שקיים מסך כזה למישהו אולי יש אותו ואולי שמע ביקורת ? ובכלל מה מחירו פה בארץ

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by Satlan,

שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by rino,

לאחר בדיקות רבות כאורך הגלות וחיטוט באתרים באנגלית ושפות אחרות החלטתי שחבל להוציא 4000 או 5000 ש"ח על מסך "19 LCD כשבמחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקבל לא הרבה פחות אם בכלל. אז מהמלצות אתרים לא מעטים {בחו"ל} החלטתי לקחת את הAOC "19 שנמכר ב2900 ש"ח וב10 תשלומים ללא ריבית {שווה ביותר} כל האתרים שראיתי אומרים שהביצועים והמראה שלו לא נופלים ממסכים יקרים בהרבה כגון סמסונג וLG ואף לוידאו הוא טוב . מי שמחפש מסך למשחקים זה לא המסך בשבילו כיוון שזמן התגובה שלו הוא 25MS אך מאחר ואני ממש לא משחק אז לא ממש איכפת לי העניין . המסך עושה שימוש בפאנל MVA שנחשב לפאנל טוב מאד. בשבוע הבא אני אמור לקבל אותו ואעדכן אתכם האם באמת שווה לא שהוא חוזר אחר כבוד לחנות.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.