כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …
-
שלום לכולם מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך המסוגל "לטפל" בזוג מסכי VGA ברזולציה אופקית 1200 מינימום ובתדר 85 הרץ מינימום. הכרטיס צריך להיות בעל אפיק AGP 8 , רצוי זיכרון מעל 128 מגה בייט. הכרטיס יורכב למערכת יעודית לעריכה (לא משחקים וכו..), תקציב 2500 ש"ח לערך. המערכת בנוייה: א. לוח אם חב' אסוס דגם NCCH-DL . ב. זוג מעבדים XEON 3.GHZ באס 800 . ג. זיכרון 2GIGA של חב' קינגסטון דגם (HYPER X (400HZ ג. כרטיס עריכה של חב' canopus דגם DVstorm2 תודה מראש לכל המשיבים רענן
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בזה עוד לא נתקלנו - בצעד חריג החליטה NVIDIA לבטל את השקו את ה-GeForce RTX 4080 12GB. הסיבה? ובכן, יש הרבה כאלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 2 followers
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי איך לכוון את התמונה הטובה ביותר במסך אני פשוט לא מצליח לכוון להכי טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ושלא מתחמם מהר ועובד בצורה פסיבית שמעתי NIVDIA מבחינת ביצועים הכי טוב אבל הוא מתחמם וצריך גוף קירור או וגם מאורר וזה באלגן ובמחשב אחד טוב אפשר רק 2 כרטיסים ואני רוצה להכניס 4 כרטיסם שלא מתחממים מהר המלצות בקשה מהיקר לסביר תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן יחסית שהרבה זמן לא שדרגתי, עד כה הוא מילא את תפקידו כמו שצריך אבל לאחרונה הכ.מסך התחיל לעשות בעיות (GEFORCE 3 TI 500) ובנוסף קיבלתי TV "22 וחשבתי לחבר את המחשב לTV רק שהכ.מסך הישן לא מאפשר זאת. אני צריך כרטיס בינוני שיתחבר לTV ויתן תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר. אני אשתמש בו לאינטרנט מדיה וקצת משחקים. לTV יש חיבור VGA DVI ו HDMI, הציעו לי כמה כרטיסים שיש להם חיבור HDMI להלן: Asus Radeon HD4650 1GB 128bit DDR2 AGP AH4650/DI/1GD2 Asus Radeon HD3450 512MB 128bit DDR2 AGP AH3450/DI/512M אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך המתאים לי , אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרות gtx650 / gtx650TI / gtx660 (אלו ספציפית או מהסדרות הישנות יותר, מכיון שהם צריכים להתאים ולפעולה על ההקינטוש שלי גם...) ורק אנוידיה נתמך , יחסית אני לא מעודכן בנושא הזה בכלל, ניסתי להדביק את הקצב ואני עדיין בדרך. לא שיחקתי במחשב ארבע שנים המפרט שלי GZ77DS3H Gigabyte GA-Z77-DS3H 1 ₪589 DEF-R4-USB3-BLNW Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-650W - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪999 C3570KT Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1 ₪1140 SCMG3100 Scythe MUGEN 3 REV B 1 ₪224 C8G1600C9ZR Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 1 ₪336 SSD128GSAM830N SAMSUNG SSD 830 128…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי לכולם, אולי תוכלו לעזור או אפילו ליעץ. אני מחפש כרטיס דגימה לוידאו אנלוגי - לא משהו סופר יקר אבל.... משהו שיתן תוצאה מקצועית. את MATROX למדתי לשנוא אחרי ה RT2500. דרייברים מעפנים, פשוט סיוט. עד כמה שקראתי כל כרטיסי ATI וכדומה לא מספקים את הסחורה. לא מחפש כרטיס שידגום ללא דחיסה או כרטיס שידחוס רע. מחפש פתרון לדחיסה ב Realtime ל MPEG1 ו MPEG2 באיכות. די התקבעתי על שני דגמים. Dazzle digital video creator 150. ו Plextor ConvertX. היתרון שאני רואה בפלקסטור זה הדחיסה ל MPEG4. מה שאני מבקש ממכם זה : א. בעד ונגד כל כרטיס. ב. אם מישהו עבד / עובד עם אחד מהם (או אפילו שניהם) - אשמח לקרוא ביקורת. ג. אם למישהו יש הצעה לכרטיס אחר - אשמח לקרא (נא לנמק).
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מעניין אותי האם הצלחתם להביא אותו למקסימום שהדרייבר נותן (790 ו4400 במקרה של 4870), כמה חום זה הוסיף לו, וכמה שיפור ביצועים זה נתן לו ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המפרטים: TV BOX 1280 (מחיר 420 שקל) http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1493 AVerTV Super 007 (מחיר 230 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_203&products_id=9483&PHPSESSID=a2fae1264e89f466f90e5ebc8b320175 המטרה להפוך את מסך המחשב לטלויזיה. מישהו מכיר אחד מהם או שיכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש למישהו את המסך 793DF של סמסונג, CRT ומאד קשה להשיג אותו בחנויות שלא ברשת. הציעו לי אותו מתצוגה ב-400 ש"ח ובמקרה נתקלתי גם במישהו שרוצה למכור מסך 21" של סמסונג, משומש. המסך הזה: http://www.amazon.com/Samsung-SyncMaster-1100DF-Monitor-Black/dp/B0000B0SNW ב-500 ש"ח. את השני ראיתי בעיניים ולא שמתי לב לבעייתיות כלשהי ואת הראשון אני עומד לראות. לפני שבכלל אשקול אפשרות קנייה רציתי לוודא ששני המסכים תקינים לגמרי. ראיתי שיש את התוכנה הזו: http://www.displaymate.com/ אבל היא לא חינמית. מישהו מכיר אופצייה אחרת למטרה זו? ד"א, אני מבקש כאן ולא בתוכנה כי מקווה שיש כאן מומחי מסכים שמכירים תוכנות רלבנטיות. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב השני שלי כרטיס רדאון 9200 עם 64 מ"ב 128 ביט, ואולי יציעו לי החלפה תמורת גיפורס 4 4800 SE תוצרת אסוס - עם VIVO כנראה כמובן שאני יודע שה 4800 חזק יותר אך האם יש איזהשהיא סיבה לא לקחת אותו? בסה"כ הרדאון עושה עבודה בסדר במחשב שלו ורוב המשחקים שאני מריץ עליו הם משחקי DX8.1. לי אין בכלל ניסיון עם סדרת GF4TI ואני אחד שמעדיף ATI אך בגלל שמציעים לי כרטיס חזק יותר אמרתי ננסה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לאחר האכזבה הכללית מהשקת ה-Radeon RX 6500 XT, נקווה כי הדגמים הבאים בדור ה-RDNA 2 יוכלו לספק לנו קצת נחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\
-
בס"ד שלום רב. ברשותי מחשב נייח להלן נתונים המחשב לא הכי חדש אלו הנתונים. Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz זיכרון 16 RAM צג BenQ GW2255 כרטיס מסך nvidia geforce GTX 960 רזולוציה 1920*1080 אני מנסה לשחק במשחק Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered למעשב בהתחלה לא הצלחתי בכלל, עכשיו אחרי שהסרתי והתקנתי מחדש ידנית דרייבר מעודכן, הצלחתי לשחק חלק נכבד, אבל שוב חוזרת התקלה. מה התקלה? המסך נתקע ומתנתק, ואז מופיעה הודעה שהמסך מנותק, כמו למשל שתנתק את המסך מהחשב , כתוב שקבל HDMI לא מחובר. אני מצרף ניטור של תוכנת hwinfo , בקובץ PDF או בקישור הבא באקסל. אני מדגיש שלא עשיתי בתוכנה עצירה לניטור כי אין לי גישה אחר…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם הדריברים מרייג'3D מתאימים גם לכרטיסי BUILT BY ATI וגם לכרטיסי POWERED BY ATI?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-