כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1283 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הכרטיס הנ"ל שווה את המחיר ?? האם זהו בדיוק אותו כרטיס כמו הגרסה הרגילה של ה 8800GT שפועלת באותם מהירויות כפי שמופיעות באתר NVIDIA רק שיש פי 2 יותר זיכרון פשוט ? : הפרטים מהאתר NVIDIA: GeForce 8800 GT Stream Processors 112 Core Clock (MHz) 600 MHz Shader Clock (MHz) 1500 MHz Memory Clock (MHz) 900 MHz Memory Amount 512MB Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 57.6 Texture Fill Rate (billion/sec) 33.6 ****והכי חשוב!!!********האם הזכרון שלו הוא DDR3 ??? (שלא יסבנו אותי עם DDR2) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אנשים! הייתה לי התלבטות לגבי באיזה פורום לכתוב את זה, פה או בלוחות אם, אז אם טעיתי אל תהרגו אותי... יש לחבר שלי לוח אם עם16X PCI EX1.1. זה לוח P6NSLIV2 והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך, או ל260 או ל4870. השאלה היא איך יעבוד הכרטיס שמיועד לPCIEX2.0 בלוח אם שלו, כמה החוז מביצועים הוא יאבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות להריץ physx על כרטיס של ATI הוא שזה שבב שמורכב על הכרטיסים של nvidia תודה לעוזרים יוני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם Point Of View טובים בכרטיסי מסך? חבר שלי רוצה לקנות POV GeForce 8800GTX PCI-E 768MB dvi TV out ב- 2800 ש"ח, אבל אני לא בטוח אם החברה הזאת איכותית בכלל, ברוב החנויות לא מתעסקים איתם. דרך אגב חברה מאוד מאוד זולה השאלה פה זה גם אם המוצרים שלהם מאוד זולים בביצועים? תגובות בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי שאלה שלא ממש קשורה ל-PC אבל אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים ויכולים לעזור. אז ככה יש לי PS3 כי נמאס לי לשדרג את ה-PC כל כמה חודשים לטובת כרטיס מסך חדש שאחרי זה נגרר ללוח אם חדש ומעבד... אבל הבעיה שלי היא כזו: החומרה של ה-PS3 היא כבר בת 5 (עוד מעט 6) שנים, הכרטיס מסך של ה-PS3 משתווה ל-7800GTX בערך ואנחנו היום כבר כמה וכמה דורות אחריו. בסוני אומרים שקונסולה חדשה תראה אור יום לפחות בעוד שנתיים-שלוש מה שנשמע הגיוני מבחינה שיווקית ויש מגזימים שאומרים שזה אפילו יכול לקרות רק ב-2017, מה שאני לא מבין זה, איך קונסולה (אמנם עם מעבד 8 ליבות וזכרון סופר מהיר במהירות 3 GHZ) יכולה לעמוד בקו החזית של המשחקים הכי חדשים עם שבב גרפי שכבר נחשב לענתיקה... למשל Crysis …
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות 9800 פרו ויש לו אפשרות לקנות אותו עם R360 בעוד 100 שקל. בין ה R350 לR360 מהירויות השעון זהות? כי הוא לא מתכנן אוברקלוק והוא לא בטוח מה כדאי יותר... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם !! בשעה טובה אני אמור לקבל את הרדאון 9500 פרו שלי השבוע...... האם ידועה איזו בעיה עם הכרטיס יחד עם פנטיום 3 1000 הלוח אני לא בטוח אבל סלוט AGP X4 ?????
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
של איזה חברה הכי כדאי... של גיגה בייט הכי זול אבל אמרו לי שהוא לא משהו.. איזה חברות אחרות כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס GF הוא מקביל ואיזה חברות מומלצות והאם הכרטיסים של ATI עצמה הם טובים או עדיף חברה אחרת
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1478 ועוד שאלה: האם ייתכן שהכרטיס הזה הוא 64 ביט??? בבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HD הבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך. סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך. ASUS Radeon 9600XT יש לו יציאות DVI ו VGA. תודה.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ;D רציתי לברר האם הכרטיס הנ"ל שווה קנייה ב-700 שקל ולשאול למה הכרטיס הזה לא נמכר בחנויות? ראיתי שהוא כרטיס מצוין לפי מבחני ביצועים... האם יש לו איזה באגים או עושה בעיות שלא שומעים עליו יותר...?
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין גרסאת ה128 ביט ל256 והאם הוא משמעותי {אם הוא קיים} ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 640MB LEADTEK וחשבתי לחבר אותו בSLI, אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות כרטיס כמו שלי, יש כרטיס אחר שהוא GF8800GTS 512MB GIGABYTE ולמרות שזה אותו הGPU אני לא בטוח עם אפשר לחבר את שני הכרטיסים האלה בSLI, משהוא יחול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-