כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
http://mirror.ati.com/shopati/pricespcusa.html איך זה יכול להיות שכרטיס Radeon9700 Pro עולה בארץ כמו הכרטיס הכי טוב בשוק ? איך זה יכול להיות שהמחיר שATI מוכרת את הכרטיסים שלה הופך בארץ למחיר מפלצתי ? אל תגידו לי שהחנויות צריכות להרוויח משהו כי גם ATI צריכה והחנות שלה וחנויות אחרות מוכרות את הכרטיסים האלה באותם מחירים ואפילו פחות (חברות צד שלישי), מכס על חומרה אין. אז יש מע"מ ו400$ בשקלים + 18% יוצא 2070 שקל, משלוח לארץ לא עולה 500 שקל חס ושלום (ובטח ובטח שלא משלוח בכמויות מסחריות !) אז איך כרטיס שאמור לעלות 2200 שקל לכל היותר (ואני מדגיש זה RETAIL וRETAIL של ATI) עולה יותר מ2550 שקל ועוד מחברות צד שלישי !
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, זה נראה לי המקום הכי נורמלי לת'רד הזה, אז השאלה שלי היא ככה, צילמתי כמה תמונות ברזולוצית 1200x1600 עם הדיגיטלית, רציתי לדעת אם התמונה תצא חדה בהדפסה בגודל 13x18 ? תודה רבה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות R9100 128MB ב 559 ש"ח או להוסיף 800~ ש"ח ולקנות כבר R9700. הפחד שלי הוא שהR9700 NON PRO שאני יקנה יתיישן מהר מדי ואז אני יצטער על קנייתו. נ.ב יש לR9100 גירסאת PRO?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail אני רוצה לדעת אם הוא יפעל על intel pentium 3 MHz 800 RAM 256 אני רוצה להחליף את ה geforce MX440 64
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אני מתכונן לקנות כרטיס מסך חדש... ואני מתלבט בין ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL ו.. Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB מה יותר טוב לדעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת מתפרסם היום הFAQ הרשמי של פורום גרפיקה, בנושאים שעלו בפורום פעמים רבות. קודם כל, אני מעוניין להודות לTOXIGUN ולlev_18b בעזרתם הרבה להכנת הFAQ. אני מאמין שבלעדיהם זה לא היה יוצא לפועל. כמו כן, אם יש לכם תיקונים כלשהם לFAQ, רעיונות של מה להוסיף וכו', אנא שלחו אותם לאי-מייל: tamir38@netvision.net.il, בהודעה פרטית או פרסמו אותם בת'רד הזה קריאה נעימה! עדכון מרץ 2006: עבר הרבה זמן מאז עודכנו המדריכים הראשונים בסטיקי זה. השינויים הם: - עודכנו השאלות והתשובות. נוספו שאלות על דברים עדכניים יותר כמו הבדלים בין אפיקי התקשורת השונים. - נמחקו הפרטים הטכניים של סדרת ה9XXX והFX. - הורד ההסבר על LCD. הועבר במתכונת חדשה לסטיקי על מסכי LCD מומלצים והמושגים הנלווים לכך: ht…
-
- 14 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
הכותרת ממצאת את עצמה, הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 GTS 64MB PRO , אני צריך להשוות אותו ל R9100 128MB DDR. מגה הרץ וליבה אני כבר יודע (אצלי ואצלו) אבל אני זקוק לעוד מקורות השוואה ולכן אני זקוק לאתר שעושה COMPARES. אני אודה מאוד לעוזרים! בתודה ג'י,
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
רצות שמועות שהפסיקו את הייצור של Radeon 9500 Pro בגלל שהוא לא משתלם ל-ATi או משהו כזה, והיא מתכוונת להכניס לנעליו את Radeon 9600 Pro. האם זה נכון? או שאלו סתם שמועות מופרחות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מקבל 9000 נקודות ב-2001SE! בבקשה תראו מפרט ותעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500Pro ורציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי ביצועי OC טובים יותר, הכרטיס של ATI או של הרקולס. אני מתכוון מבחינת קירור, מישהו ראה אולי השוואה בין ביצועי ה-OC של שניהם? ראיתי שלהרקולס יש קירור גם לזכרונות. בבקשה תענו, אני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מוקדם. עוד מעט יהיה קשה מאוד להשיג אותו.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מסך חדש 17" שטוח כמובן ועומד לבחירתו שני מסכים מצויינים: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub או 17" CTX PR711F Flat Trinitron Monitor השאלה שלי היא כמובן מה יותר עדיף ומה יותר טוב (שניהם כמעט אותו מחיר) והאם גם ה- CTX יש לו USB! תודנ רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9700 שמחובר באמצעות כבל S-Video לטלוויזיה. לאחרונה הטלוויזיה הפסיקה להציג את המחשב משום מה. רק כאשר המחשב בטעינת הווינדוס, בדוס, הוא מוצג בטלוויזיה ולאחר מכן, שעלה הווינדוס שוב לא רואים כלום בטלוויזיה. שיחקתי עם ההגדרות בדרייברים כמה שעות אך שום דבר לא עזר. הוספתי תמונה מסך, אולי זה יועיל במשהו. יש לציין שכבר השתמשתי ביציאת הטלוויזיה והיא אכן עבדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL המחיר שלו נראה ממש מצחיק ביחס לחברות האחרות : 1026 ש"ח! אז אם זו כזאת מציאה, לא שווה לקחת אותו במקום ה 9500P ששקלתי לקחת (אפילו במחיר של אי תמיכה ב DX9)? תודה. (לא מצאתי התייחסויות קודמות לכרטיס הזה)
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-