עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliil1,

אני נכנס והוא מראה לי: ואז התוכנה עצמה :

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by blabla600,

המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by moog,

לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by urich,

טוב אני רציתי לדעת האם יש אפשרות להחלפה מהירה של הפריימרי סקרין בתצורת קלון בכרטיס 6600gt עם הדריברים האחרונים חוץ מהקיצור בשורת המשימות. או אם יש פתרון לתצוגת וידאו בשני המסכים במקביל (אולי הצגה בסופטוור ולא בהרדוור)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by lior8219,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. אם להאמין לדיווח עדכני, משפחת כרטיסי המסך הניידים של NVIDIA מדור Ada Lovelace תפרוץ את מגבלות ההספק של 175 וואט שראינו בדור הנוכחי, כל הדרך עד לרמה של 200 וואטלכתבה

9. Started by mor873,

מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Godmoney,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. התקנתי עידכון לכרטיס והופיעו שתי תיקיות בתוך היוזר (VISTA64 {5db55492-5732-4dfc-ad28-167c89da43d2} {818fdc7e-45aa-4a8f-8d7f-3acc7b344b7e} בכל תיקיה יש קובץ *.CAT מה זה הדברים האלו אפשר למחוק או שזה קבצים חשובים ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by cooper,

האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. היי חשבתי לנצל את הבלק פריידי ולשדרג מעט את המערכת כדי שיהיה ניתן לשחק קצת אין לי דרישות גבוהות מדי , אין צורך שהכל יעבוד חלק על ההגדרות המקסימליות. אין לי העדפה ברורה בין היצרניות. מפרט קיים: Intel Core 2 Quad Q9400 MSI MS-383 (socket 775 Mushkin 4gb ddr 2 800Mhz NVidia geforce 9400gt ספק כוח ג'נרי ומעפן - יש להחליף. מסך samsung syncmaster t220 (1680X1050) דבר אחרון , המארז הוא mid-tower אז נא לקחת בחשבון אם יש צורך , בנוסף כמובן שאם ניתן לחסוך ולא להוציא את כל התקציב אני אשמח מאוד מקווה שלא חסר מידע תודה מראש על העזרה הערה: pci-e 1.0 על הלוח.

14. Started by TimoTy,

יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. שלום לכם בסוף החודש בכוונתי בעזרת ה לרכוש מחשב לצורך עריכת וידאו כנראה עם פרימייר CS5 הסיבה לדחייה היא המתנה ל560 (אדובי וNVIDA חברים)ה570 יקר לי מידי ובכלל אני מעדיף את AMD/ATI לפי מה שקראתי למעבדים החדשים יש יכולת עיבוד וידאו יותר טובה משל הכרטיסים לא ברור לי איך זה אמור להשפיע עלי בבחירת כרטיס מסך האם אני בעצם כבר לא צריך כרטיס מסך חזק היות שאת העיבוד כולו יעשה הCPU האם המעבדים החדשים נתמכים /יתמכו על ידי התוכנות כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. כי כל מה שאני רואה סביב CRYSIS זה איזה עשן שמתנפנף ברוח, שמסתבר שגם קיים בDX9...מה הקטע כאילו?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by ofek33,

היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL I7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-SAMSUNG 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-SAMSUNG 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM Gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת ACER 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDM…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הבנתי שהוא אמור להיות האח המוצלח יותר של ה-763MB כי הוא בטכנולוגית Dynaflat X (או משהו כזה). בכל אופן, משום מה הוא יחסית זול כרגע (779ש"ח עד הלילה ב-23:00) ונמכר אך ורק בחנות אחת. יש למישהו הסבר ? יש איזו בעיה איתו שאני לא מכיר ? המפרט שלו נראה טוב מאוד לדעתי: גודל :"17 (43 ס"מ) גודל נקודה: של 0.20 מ"מ. (אופקי) שפורפרת : שטוח לחלוטין DynaFlat X רזולוציה : dpi 768 X 1024 ב- Hz86 Dpi 1024 X 1280 ב- Hz 65 רוחב פס : של MHz110. תדר רענון - אופקי :30-70KHz אנכי : 50-160Hz שטח תצוגה : נורמלי 312x234 מ"מ מקס' 325x244 מ"מ מתח עבודה : 90-264V מידות : 398x412x400מ"מ W x H x D משקל : 16 ק"ג תקני בטיחות : UL, CSA, NOM, TUV GS, NEMKO, EPA PSBGOST, PCBC,MEEI, SIQ, EZU,CCIB,DHHS FCC…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by serg90,

היי, בדיוק מצאתי דיל מפתה על כרטיס מסך ביד שניה שהייתי רוצה ללכת לבדוק. מלבד בדיקה פיזית, בדיקת תקינות מאווררים, ו-GPU-Z לבדיקת תדרים ושהכרטיס הוא אכן הכרטיס המדובר, אני מחפש המלצה ל-stress test שאפשר לעשות. משום שלי כרגע אין מחשב לבדוק עליו, אבצע את הבדיקה אצל המוכר, ולכן רצוי משהו אמין שלא יקח יום שלם כדי לרוץ. יש משהו מומלץ? והאם יש בדיקה ששכחתי לציין?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by AMD-ALI-G,

מישהו יודע מה היחס קונטרסט של lcg AG neovo מדגם f-15 ? וכל חוות דעת עליו אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום! לפני מספר שעות קיבלתי את האנטק והג'יגה-בייט 6600 החדש שלי. נדמה לי שהקונטרסט קצת חזק מדי עם הכרטיס החדש. העיניים כואבות. ההגדרות זהות, כמובן, רזולוציה 864*1152 ו-75 הרץ (המסך לא נותן יותר). ועדיין, העיניים מתעיפות וכואבות טיפה. ניסיתי להוריד גאמא\קונטרסט ובהירות, אך ללא הועיל. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. מה זאת אומרת לפתוח תכרטיס וזה יש לי אותו ואני רוצה ל]פתוח לו תצינורות עיבוד מ12 ל16 איך עושים ואיך משחקים עם המיהרות של הכרטיס הזה מיהו יכול להסביר לי תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.