כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הGAINWARD 6800 GT ואני מעוניין לדעת אם עם הקירור העצבני שלו אפשר לעשות OC עד לרמה של UE.... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חזרתי למשחקי המחשב והתחלתי עם cod modern warfare. הגרפיקה של המשחק "משונמכת" על ידי ההגדרות עקב, כנראה, חומרה לא מספיקה. להלן החומרה הנוכחית שלי. אשמח לייעוץ האם הרכיבים הנ"ל מספיקים לדרישות המשחקים הנוכחיות, או שנדרש לשדרג רכיב כלשהו - ולמה. Summary Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 7500 @ 3.40GHz 32 °C Kaby Lake 14nm Technology RAM 8.00GB Single-Channel Unknown @ 1064MHz (15-15-15-36) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. B150M-K (LGA1151) 119 °C Graphics E2350 (1920x1080@60Hz) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (Gigabyte) 21 °C Storage …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלו עד 500 ש"ח (אפשרות של חריגה של 50 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM אני הייתי מעדיף כרטיס של ATI אבל אם יש כרטיס של Nvidia יותר טוב מ - ATI במחיר שציינתי הנ"ל תציעו לי אותו ... אל תשכחו כרטיס בתושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד שיש לו, לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. עריכה: הייתי הולך על x1550 של Sapphire ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של Nvidia באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400
-
- 16 תגובות
- 924 צפיות
-
-
דריוורים לכרטיס? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מכרטיס מסך לא משהו ל nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI-E אפשר בבקשה תגובות לגביו?, הכרטיס מיועד למשחקים הכי חדשים? האם מחיר של 500 שקל לא זול מידיי בישביל ג'יפורס סידרה 8 עם 512 מגה? בכל זאת יש כרטיסים מסידרה 7 שהם יותר יקרים. אנא הגיבו על הכרטיס מסך הזה או כרטיסיי מסך באותו סדר גודל או טובים מימנו תמורת מחיר משלתלם. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך כ.מסך, תקציב ~ 400, למשחקים קלים יחסית (בעיקר ישנים אבל כשיהיה לי כרטיס חדש אז אני בטח אמצא כמה חדשים שמעניינים אותי ), ולקולנוע ביתי (1080P). הספק שאני מתכוון לקנות - Antec earthwatts 430. אם קירור פאסיבי לא פוגע בביצועים אז בכיף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס ישן מקביל כל הכרטיס מסדרת הX ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי שאלה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל ati radeon hd 3870 x2 ורציתי לדעת איזה Catalyst אני צריך ומה הבדל ביניהם ? הראשון ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) והשני ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers יש לי לוח אם של gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2+ תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמו כולם הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מיוחדים לוינדוס 2000, כמובן שיש לי את הדייקט איקס הדרוש והכל טוב, הכרטיס הוא הראדון 8500 המלא של ג'יגה בייט. כשאני מתקין את הדרייברים באמצע אני מקהל הודעה האומרת כי ה-INF שגוי והדרייברים לא נמצאו... עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תראו השגתי את הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שהיה לי GeForce4 mx440 128 Mb הוא עובד הרבה יותר טוב במשחקים והכל... אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא באמת שווה וכמה זמן הוא יוכל להחזיק מעמד....
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השקה רשמית של AMD ביום 28.10.2020 (זה כבר old news) אבל, מבחני סוקרים יצאו לרשת ביום 9.11.2020 , ומכירה בחנויות של הכרטיסים מתחילה יומיים לאחר מכן ביום 11.11.2020 (שאלו כבר מידעים טריים וחדשים עבורנו). יהיו ככל המסתמן שלושה דגמים בליין החדש navi 21,22,23 . הדגם העליון navi 21 מכונה גם כ- Big Navi הוא ככל המסתמן ליבה כפולה מזה של Navi 10 הקודם הידוע בשמו RDNA1 או RX 5700XT. יהיו לו הפעם הזו 80CU's לעומת 40CU's שיש בדגם הקודם. משהו גדול בשטחו, סביבות 500 מ"מ רבועים סדר גודל עקרוני, עם פי 2 יחידות עיבוד מהדגם הקודם כאמור. צריכה חשמלית מגודל 300 - 350 וואט. אז כנראה שעלינו להיות מוכנים נפשית לכך, שזהו הטרנד החדש בתעשיית המאיצים הגראפ…
-
- 340 תגובות
- 36k צפיות
- 4 followers
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מערכת מחשב ישנה וברצוני לתת לה 'חיים' כמחשב גיבוי וכסוג של פרויקט מודינג. מה שחסר לי זה כרטיס טוב. הקריטריונים הם: צריכת חשמל אפשרית בתנאים (יש ספק 200 וואט גולד סרוויס והמפרט כולל מעבד Q9550, קשיח אחד של ניידיים זיכרון ddr2 2X2 ומאוורר.. ) ביצועים סבירים על מסך 1600X1200 (לשימוש רגיל - לא למשחקים) דק (כלומר בעובי של ערוץ 1). עדיפות לכרטיס מעוצב חיצונית (יפה זו לא מילה גסה) תקציב : עד 250-300 ש"ח אם תוכלו גם להסביר על הבדלים כי אין לי מושג על שוק ה low-end
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מבין השניים יותר טוב ומה ההבדלים בגרפיקה שאתה רואה במשחק בינהם.... ואם אפשר מספר דוגמאות להבדלים בינהם (אל תכניסו את HL2 להשוואה) ואם אפשר עובדות ולא דעות של כל אחד...... ואם אפשר לראות דוגמאות במשחקים חדשים בין שתי הכרטיסים..... ובקיצור מה ההבדל הגדול במשחקים בין שני הכרטיסים...
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ארכיטקטורת Lovelace, על שמה של המתמטיקאית שנחשבת לאחת מאלו שהניחו את היסודות ליצירתם של המחשבים, תהיה זו שתחליף את Ampere עם שדרוג אפשרי נוסף בתהליך הייצורלכתבה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-