עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nitro Viper,

הסתכלתי בבנצ'מרקים וראיתי שהג'י פורס לוקח בכולם יכול להיות? http://www17.tomshardware.com/graphic/20021202/radeon_9500-03.html#benchmarks

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Abit.com.tw,

החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by who_Cares,

מה הסדר עדיפויות?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by ClubCaliber,

מתי הליבה החדשה "r360" יוצאת? מה יהיה הבדל הביצועים בינה לבין הרדאון9700/9800PRO ו 5900/U? איך יקראו לסדרת הכרטיסים הזאת? האם מישהו מתכוון לחכות? או לקנות עכשיו 9700/9800?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסט ואני עובד ב XP זה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי.... אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק. ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלום למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה???? לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס. או אולי זה הגדרות בביוס??... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה??? בתודה מראש עידו

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by alexrta,

לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6... ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6?? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by NetSpider,

טוב היום החלפתי את ה Proview DX 997n ל LG F900B ... עד עכשיו אני מרוצה מהתמונה והכל ניראה יפה בלי עיוותים . יש לי רק בעיה גיאומטרית ... בקיצור התמונה לא ניראת ישרה , אני מנסה לכוון את זה ישר אך יש יותר מידי פרמטרים לכיוון כך שהאחד משפיע על השני ודיי קשה לכוון את זה . אני צריך איזה טיפים , או איזו תוכנה שתעזור לי בזה ... משהו כמו איזה תמונה כזאת שאני יוכל לראות את הקווים יותר בבירור ...ולכוון ישר . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by R.E.A,

כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. יש לי ממיר דיגיטלי של "תבל" ועוד מעט גם כרטיס טלוויזיה (צפייה טלוויזיה במחשב) ויש לי גם מחשב ( ;D). תכננתי לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה וכך לראות את שידורי הממיר במחשב (אפשרי?). המטרה בחיבור הזה היא שאני רוצה להקליט סרטים שמשודרים בתבל למחשב, כאן אני צריך את עזרתכם - אני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש שתאפשר לי לשמור את מה שאני צופה על ההרדיסק בפורמט איכותי כלשהו. ובכלל אם זה אפשרי (וחוקי) לעשות דבר כזה?!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by rmarko,

שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by MW,

טוב אני חושב לקנות או RADEON 9700 PRO או 9800 PRO עכשיו יש לי AMD 1800+ 256DDR (עוד מעט יהיה 768) השאלה שלי האם אני יקבל מן הכרטיס את מירב הביצועים או שהמעבד שלי "ימנע" מהכרטיס לתת את הביצועים הכי טובים? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Dr.Drek,

אהליין חברייה... ברשותי כיום מסך 14 אינץ' של פאקארד בל שכבר די נמאס לי לסבול מגודלו המצומצם...ועקב השימוש המוגבר במחשב בתקופה האחרונה החלטתי שזה הזמן להחליף אותו במסוך... המחשבות שלי בעיקר רצות לכיוון 19 אינץ' אולם עדיין לא שללתי לגמרי 17 אינץ'... ואני רוצה לקבל מכם מהם הפרמטרים החשובים לבדיקה של מסך לפני קנייה: א. רזולוציה - 1600 X 1200 - לא כדאי פחות נכון? ב. גודל נקודה. 0.20 - לא יותר נכון? מה עוד? מה לגבי חברות? ואיפה הייתם קונים? מכרזים? או בחנויות המוכרות ברשת? או בכלל בחנויות... תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ruler,

כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by NHHEU,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות את הכרטיס בסביביות ה-1300 ש"ח תכננתי במקום מסויים אבל עלה להם היום המחיר באיזה 200 ש"ח אולי אתם מכירים מקום אחר GAID אמרת שקנית את הכרטיס מסך ב1300 ש"ח איפה בדיוק כי שהתקשרתי הם אמרו לי 1670 ש"ח

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. ביררתי אצל הרבה מסכים את זמן התגובה. אני ידע שמסך טוב כדי שיראו בו טלוויזיה ומשחקים טוב צריך קצב טוב. השאלה שלי מהו קצב טוב, זמן עולה או זמן יורד? Response Time 16 או 40 ומעלה? תודה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by ccc,

איך הכרטיס הזה בביוצועים? איך הוא לעומת MX440 ? לאיזה ATI הוא מצליח להגיע ? לא לדבר על משתלם או לא רק על מה ששאלתי תודה.

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by xena,

יש לי כרטיס מסך geforce mx400 והשאלה שלי היא האם להשאיר את ה tvout פועל (המחשב מוציא תמונה גם למסך המחשב וגם לטלויזיה בו זמנית) זה מזיק לכרטיס מסך (או למשהו אחר)? או שמא ההפעלות החוזרות של האופציה הזאת דרך המאפיינים כל פעם מחדש היא יותר מזיקה? תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by zoloboy,

מתי ה fx5900 מגיעה לחנויות בישראל למישהו יש מושג

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים