עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה

2. Started by fish123,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. יש לי את הכרטיס 5750 ומסך sumsung 943 bwx המסך תומך עד 900*1440 בכל פעם שאני שם רזולוציה גבוהה מזו מופיע לי הודעה על המסך שכאילו הרזולוצייה הכי טובה זה ה900*1440 שני דברים האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו והשני הוא אם אני שם במשחקים רזולוצייה כמו 1200*1600 זה לא עדיף בשבילי כאילו רואים יותר טוב לא , ועוד אם אני שם על הרזולוצייה הגבוהה אני מאבבד משהו בגלל שהמסך שלי לא תומך בה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by deathrevenge,

היי המפרט שלי הוא: core duo e6300 1.86 GHZ abit il 9 pro intel 945P 450 W HEC 2 gb 667 MHZ HD 5750 512 הבעיה שלי היא שכנראה יש צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך וזה גורם לקירטועים נוראיים בSC2. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. יש לציין שקודם היה לי כרטיס X1950 PRO שהתקלקל.

5. פעם בגיפורס 2 היה לי שאני לוחץ על וי באיזה הגדרההיו שתי מסכים כאלה וזה מפעיל תשידור לטלווזיה ואפשר לראות את המחשב בטלווזיה... אחרי שהייתי לוחץ AV בטלווזיה יש לי כרגע 6600 .. איך אנני מפעיל תאופציחה הזאת?.. חיברתי בין הכ.מסך לטלווזיה.. ניסתי לעשות ריבוי צגים וזהעשה לי בלאגן .. התקנתי גם תדרייורים האחרונים של ניוודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by avishai220,

היי אז ככה יש לי hd4870 ואני רוצה לשדרג אותו המפרט של המחשב שלי זה Q9550 12 זיכרון קאש 4 גיגה זיכרון p5q לוח אם ספק corsair 550 vx w מסך 19 אינ'ץ אני לא מעוניין להשקיע הרבה בכרטיס מסך כי עוד שנה וחצי שנה אפילו אני הולך להשקיע על מחשב חדש לגמרי עם מפרט מטורף אני כן מעוניין להריץ על אולטרא המסך שלי הוא יחסית קטן אם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב בשבילי כרגע הכרטיס מסך הנוכחי שלי מריץ על מדיום

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by ronik56,

עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. התגלגל לידי כרטיס Radeon HD 4870 1GB תוצרת SAPPHIRE. יש מה לעשות אתו היום? הוא עדיין יכול להתמודד עם משחקים? סה"כ כרטיס בן 10 שנים. ואיך הוא מבחינת כח עיבוד לעומת Radeon HD 7770?

10. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש בקרוב את המסך החדש של VS הזה : http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ אני אשמח אם למישהו יש מידע מתי הוא אמור להגיע לארץ ואשמח לקבל גם לינקים לביקורת עליו ברשת במידה ויש. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אבל בכל זאת במידה ומישהו מצא אשמח לקבל לינק.

11. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. דגם ה-GeForce MX450 עבור מחשבים ניידים זוכה להשקה שקטה וצנועה - מוכן להתמודד מול ליבות גראפיות עוצמתיות יותר בדור הבא לכתבה

13. מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. 3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by X-Style,

בגלל שהתקציב שלי לא כל כך גדול, נראה לי שאני אלך על ה8800GT של palit שהוא הכי זול. השאלה היא, האם יש הבדל בין ה8800GT שלהם או בין ה8800GT של ASUS למשל? האם יהיה שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות את הכרטיס מחברה יותר אמינה? או שזה סתם שטויות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. האם יש לי תוכנות רוגלה או SPY המזיקים למחשב שלי? כאן כל התהליכים שלי : http://img192.exs.cx/my.php?loc=img192ℑ=13zx.png תודה 2יי

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by master whilee,

בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…

18. Started by zoharsim,

שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by aldema,

http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה לעשות .. הדרייברים מעודכנים וזה קורה בכל המשחקים...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by shinzon,

דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

מה יותר טוב מישהו יותר? איזה דרייברים יותר טובים? http://softmod.ocfaq.com/download.php או של www.omegacorner.com

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס וידיאו לשם הקלטת סרטים מהמצלמה והפיכתם לסרטי די וי די. על אילו דברים אני אמור להסתכל כשאני קונה את הכרטיס האם יש משהו מיוחד מה המחירים כיום בשוק של כרטיס טוב למתחיל בתחום ושעומד סכום של 500 שקל? אשמח לקבל כול מידע אפשרי בנושא הכרטיסים המוצאים בשוק במחיר הנ"ל. בתודה מראש ברדק לשעבר הינשוף האפור

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. שלום לפני מספר ימים רכשתי samsung 2443bw. והגדרתי אותו כמסך ראשי בנוסף ל lg w2242T. הגדרתי כנדרש את כל הפרמטרים. המסכים עובדים מצויין פרט לבעייה זו- הם מתחילים לרצד -זה לא נראה כמו ריצוד של קצב רענון אלא כאילו שהם סובלים מאספקת חשמל לא סדירה (זה כמובן רק תאור חזותי. החשמל בסדר גמור כמו גם כשעבדתי רק עם מסך אחד) איבחנתי שהתופעה חוזרת בעיקר במקרים הבאים: 1. כניסה בדפדפן של windows לתיקייה שמכילה קבצי וידאו. (מאוד בולט בתיקיות ספציפיות) 2. שימוש בתוכנות כמו vlc media player. 3. העברה של חלון דפדפן אינטרנט ממסך אחד למשנהו. רק אוסיף ש: 1. לשותף שלי אותו מחשב מאותו ספק (מהימן מאוד) אותו כרטיס מסך וגם לו שני מסכים מאותן חברות רק בגדלים שונים (19" ו 22") 2. האפשרות שהציע…

25. Started by rom515,

הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.