עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cpus,

מה אתם אומרים על המסך הזה? PHILIPS 107T LIGHTFRAME 2 17 אינץ' כמובן CRT 640 על 480: 140 הרץ 800 על 600: 110 1034 על 768: 85 1152 על 864: 75 1280 על 1024: 65 תדר אופקי: 30 עד 71 הרץ תדר אנכי: 50 עד 160 הרץ נו איך המסך? יותר טוב מה LG F700P ברזולוציות קטנות, נכון?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by sAXIn,

בעיית הVPU RECOVER הציקה לי ולכל משתמשי הכרטיסים הנ"ל , במשחקים שמשתמשים בDIRECT3D קורה מצב שהמחשב נתקע והVPU RECOVER נכנס לפעולה או גרוע מזה המחשב נתקע ... חיפשתי בכל פורום רציני ולבסוף מצאתי !!!! הבעיה היא בדרייברים של ATI מוזר שלחברה בסדר גודל כזה יש פאשלות כאלה הפתרון פשוט הסירו דרייברים עדכניים( 4.5 והאלה ) הורידו מהאתר של ATI דרייברים גירסה 3.8 ווואלה כל בעיותכם נפתרו הנה הקישור לאתר ATI . http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html אני ממליץ למנהל פורום לתת סטטוס דביק לנושא זה (STICKY )

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by AMD-GUY,

ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by reyrey_200,

שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by assifbum7,

נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?

6. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by rikimaru,

אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by chinchi,

למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.

10. שלום לכולם, הכרטיס מסך שברשותי הוא זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8987 והנה שאר המפרט: [TABLE=width: 487] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]intel I5 3470 3.2GHZ 6MB [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]GA-B75-D3V crossfire-x dvi vga SATA 3 USB 3 -CHIPSET B75 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון [/TD] [TD]kingston 2x4GB Hyper X GENESIS [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד [/TD] [TD]arctic cooling freezer 7 pro rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD 60GB [/TD] [TD]OCZ -VTX3-25SAT3-60GB …

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by momo777,

יש לי תקציב מוגבל. האם הדגם הזה של ה HD4870 מומלץ? האם הקיקורור שלו איכותי? האם הוא שקט? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1130782337,80809, זה הקישור שבאתר תאמרו לי האם נראה לכם שהם יגיעו לארץ וגם המסכים של VIEWSONIC עם זמן תגובה לא נורממלי של 2MS !!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. ואיך הוא יחסית ל 9500GT

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by athi,

geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?

17. ואם כן, כיצד ניתן לתקן? המחשב נוהג לכבות עצמו בתחילתם של משחקים. הנתונים ב GPU-Z (במצב מנוחה- ווינדוז) הם : (2 כרטיסי 4850 בקרוספייר) בראשון - GPU TEMP 80 FAN SPEED 27% GPU LOAD 0-1% Fan Speed 1937 RPM GPU TEMP DISPIO 79.5 GPU TEMP MEMIO 83.5 GPU TEMP SHADERCORE 80 VDDC 1.046 V בשני - GPU TEMP 89 FAN SPEED 48% GPU LOAD 0% FAN SPEED 5189 RPM GPU TEMP DISPIO 88.5 GPU TEMP MEMIO 96 GPU TEMP SHADERCORE 89.5 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by 69,

(אגב, אין לו DVI...)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Adielion,

חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shlompy,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 450 MHZ, אני לא זוכר בדיוק איזה לוח יש לי. נראה לי שיש לי AGP X4. השאלה היא כזאת, GEFORCE 4 MX, יכול לעבוד על הלוח שלי? או שאני חייב AGP X8?? תודה. שלומי.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by roi.amitay,

טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by redead,

תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by daniel_18,

יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.