כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס מסך שברשותי הוא זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8987 והנה שאר המפרט: [TABLE=width: 487] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]intel I5 3470 3.2GHZ 6MB [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]GA-B75-D3V crossfire-x dvi vga SATA 3 USB 3 -CHIPSET B75 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון [/TD] [TD]kingston 2x4GB Hyper X GENESIS [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד [/TD] [TD]arctic cooling freezer 7 pro rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD 60GB [/TD] [TD]OCZ -VTX3-25SAT3-60GB …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל. האם הדגם הזה של ה HD4870 מומלץ? האם הקיקורור שלו איכותי? האם הוא שקט? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1130782337,80809, זה הקישור שבאתר תאמרו לי האם נראה לכם שהם יגיעו לארץ וגם המסכים של VIEWSONIC עם זמן תגובה לא נורממלי של 2MS !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ואם כן, כיצד ניתן לתקן? המחשב נוהג לכבות עצמו בתחילתם של משחקים. הנתונים ב GPU-Z (במצב מנוחה- ווינדוז) הם : (2 כרטיסי 4850 בקרוספייר) בראשון - GPU TEMP 80 FAN SPEED 27% GPU LOAD 0-1% Fan Speed 1937 RPM GPU TEMP DISPIO 79.5 GPU TEMP MEMIO 83.5 GPU TEMP SHADERCORE 80 VDDC 1.046 V בשני - GPU TEMP 89 FAN SPEED 48% GPU LOAD 0% FAN SPEED 5189 RPM GPU TEMP DISPIO 88.5 GPU TEMP MEMIO 96 GPU TEMP SHADERCORE 89.5 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 450 MHZ, אני לא זוכר בדיוק איזה לוח יש לי. נראה לי שיש לי AGP X4. השאלה היא כזאת, GEFORCE 4 MX, יכול לעבוד על הלוח שלי? או שאני חייב AGP X8?? תודה. שלומי.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע קניתי 9800GT GIGABYTE עם קירור זלמן, איך שחיברתי אותו הטמפ' היה 46 והFPS לא כזה מדהים בCRYSIS WARHEAD איכות GAMER יש לי 40~ בלי פילטרים 1400 900 (מסך 19") המעבד שלי זה E6300 הוא בOC ל 2.2 (DEFAULT CLOCK 1.86) והספק זה 400W (הכרטיס הקודם שלי היה X1900XT) הזכרון זה 512MB(של ה9800GT) יכול להיות שיש בעיה במפרט? וצריך לשדרג? 2GB RAM<<
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי Leadtek 8800 GTS נפח נשמתו בנסיבות שאינן ברורות לאחר 3.5 שנות שירות. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך מקביל לו ברמת ביצועים. חשוב מאד לציין שהמשתמש במחשב הוחלף וכך גם הדרישות, במקור רכשתי אותו בשביל gaming כמובן, אך במחשב הנוכחי הוא מתפקד כ"סתם" כרטיס מסך לאופיס/אינטרנט ולא יותר. האם כרטיסי מסך בסיסיים כגון ה-GT210 או ה-HD5450 הנם שקולים לכרטיס האבוד או שמא טובים ממנו? תודה. אמיר.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הכרטיס הפסיק לעבוד, מעוניין להחליפו באחד זהה, חומרת המחשב באותה הרמה של הכרטיס מלפני יותר מ6 שנים. תומכת בPCIE16 דור2 נתונים: AMD PHENOME II X4 955 3200MHZ 8GB DDR3 1333MHZ לוח אם GIGABITE GA-890GPA-UD3H Windows 10 עדכני לשנת 2010 מעוניין בכרטיס בעלות של 400ש"ח ומקסימום 600 ש"ח שפשוט יחליף אותו. רצוי מ AMAZON המטרות: סרטים, מעט גיימינג, תוכנות עריכה לסרטים (לא כבדות), גראפיקה בפוטושופ, קצת תכנות. קיצור, אין רצון לשדרג את המחשב הנוכחי אבל מחפש תחליף לא יקר ל GTX470 שהיה עד עכשיו. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
http://guru3d.com/article/review/463/1/
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך בארצות הברית : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130338 יוצא 980 ש"ח שאלה : אם אני צריך לשלם מס שמביא את זה לארץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף HD 6950 2GB או HD 6850 1GB GDDR5 Crossfire? המחיר כמעט זהה...
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-