כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס 7600GT של INNOVISION עליו שמעתי המלצות חמות מהאתר של נועה מחשבים, באתר של נועה רשום שהכרטיס AGP*8 כך גם אמרה לי הנציגה שלהם, אך באתר של INNOVISION יש לכרטיס זה רק גירסת PCIE, גרסת AGP* 8 כאילו לא קיימת באתר היצרן. האם מישהו יכול לבאר לי את הסוגייה? אשמח לעזרה במהרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב, אני אשתדל לנסח את זה בקצרה: אני קונה מחשב בקרוב, פרסמתי פה בקשה למפרט, ונתנו לי מפרט עם מעבד של AMD וכרטיס מסך GeForce 8800 עכשיו לשאלה שלי: האם, המעבדים של אינטל טובים יותר ואיכותיים יותר מהמעבדים של AMD? (אם הולכים לשני מעבדים עם ביצועים דומים) ועוד שאלה: המעבד שהמליצו לי פה הוא AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 וכרטיס המסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא די חזק(את זה אני יודע) ושהמעבד שבחרתי פשוט לא יספק את הביצועים המקסימליים של הכרטיס מסך. האם זה נכון?! מקווה שלא חפרתי יותר מדי, ושניסחתי…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי מחשב דיי טוב ואיתו גם כרטיס מסך שאני מסופק לגביו כי ראיתי משהו יותר זול וspec על הנייר יותר טוב המחשב : Q9300 2.5ghz 6mb + Freezer Pro 7 ocz 4gb (2X2gb) cl 5 evga 9600gt superclocked 512mb gigabyte P35-ds3L Seagate 500GB 7200RPM, 32MB HEC 500TD-TF 500W Compucase CI-6A21 Black and Silver עכשיו ראיתי בFoxPC את זה XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog עכשיו הוא בא במחיר של 880 שקל , עם Call Of Duty 4 כלול עם Core Clock 740 Memory 2000 מצד שני הEVGA מגיע עם 675 Core Clock 1800 Memory והוא עולה לי 980 ההזמנה כבר יצאה בKSP בשביל 200 בזיכרון עוד 65 בליבה שווה לי לבטל את הכרטיס שהזמנתי שמה ולקנות בFOXPC בנפרד ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עד עכשיו יצאו שתי גרסאות אחת עם CCC , ועוד אחת עם CONTROL CENTER רגיל. אני תמיד התקנתי את הגרסה הקלה יותר של הדרייברים, אבל שהתקנתי את הדרייברים האחרונים לא היה בהם ה CONTROL CENTER . גרסה 5.13 היא רק עם CCC או בלי שום CONTROL CENTER? מאיפה אני מוריד בנפרד את ה CONTROL CENTER הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני מבקש עזרה, כי כבר קניתי פעמיים וכבר קיבלתי זיכוי פעמיים וזה ממש מטרטר >_>. רציתי בכלל להחליף את כל המערכת מרוב תסכול אבל אמרו לי שלא כדאי כי המחשב שלי עוד בסדר. אוקיי אז ראיתי עכשיו שיש את הAPOLLO 6800 בKSP ב800 ש"ח, ויש גם ספק כוח ב200 ש"ח שקוראים לו SPIRE ROCKETEER II 400W אני לא רוצה עכשיו לקנות מחברות מפוקפקות אז תגידו את דעתכם על הקנייה הזאת, ואם יש הצעות יותר טובות אז תציעו, אבל ככל הנראה לא יהיו כי אני חייב לקנות מחנות בבאר שבע. אז הכרטיס בסדר? הספק יחזיק אותו יחד עם 2.8GHZ PRESCOTT ו512 RAM?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
KSP התחילו למכור את כרטיס המסך ATI HD4850X2 מתוצרת Sapphire במחיר - 2350 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7017 די יקר אתם לא חושבים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקרטיס מסך הזה.. תגובות יתרונות חסרונות
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בדיוק הלך לי מסך ב-CRT שנמצא אצלי כבר 10 שנים :-\ (הכל נהיה אפור וקשה לראות). אני צריך מסך חדש, לא רואה צורך ב-LCD כי לא קיים מחסור במקום וגם הוא עולה פי שתיים. איזה מסך בסביבות ה-800 שקלים מומלץ לקנות? אני צריך אחד שיחשב לאיכותי, מיועד למשחקים, סרטים וקריאה...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול קניתי מחשב חדש....ואיך לא ישר רצתי לבדוק כמה טוב המפרט ואיזו תוכנה יותר טובה לבדוק זאת מאשר 3DMARK (גירסה 2005) אז הרי בדקתי..והתוצאה שקיבלתי היא לא אחרת מ 5324....וכאן בא החלק בו אני שואל אותכם אם תוצאה שכזאת שווה משהו??? ??? נ.ב המפרט יבוא מאוחר יותר
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסי מסך הבאים (או המלצה על כרטיס מסך אחר בסכום של עד 500 ש"ח בלי חריגות) כדאי לי לקנות שיספיק יותר לטווח הרחוק לשרוד בדרישות מינימום של משחקים? הצעה ראשונה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379495 הצעה שניה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379387 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ויש כל כך הרבה כרטיסי מסך שפשוט אני אבדתי, הכרטיס מסך כמובן לתרת משחקים נטו. רציתי לדעת מה הבדל בין שתי הכרטיסים הללו. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5850 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1218 כמובן יש פה הפרש של מאות שקלים , אז מה הכרטיס השווה? ומה כידי לקנות
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-