עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by QQQ,

אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. הבנתי שהוא אמור להיות האח המוצלח יותר של ה-763MB כי הוא בטכנולוגית Dynaflat X (או משהו כזה). בכל אופן, משום מה הוא יחסית זול כרגע (779ש"ח עד הלילה ב-23:00) ונמכר אך ורק בחנות אחת. יש למישהו הסבר ? יש איזו בעיה איתו שאני לא מכיר ? המפרט שלו נראה טוב מאוד לדעתי: גודל :"17 (43 ס"מ) גודל נקודה: של 0.20 מ"מ. (אופקי) שפורפרת : שטוח לחלוטין DynaFlat X רזולוציה : dpi 768 X 1024 ב- Hz86 Dpi 1024 X 1280 ב- Hz 65 רוחב פס : של MHz110. תדר רענון - אופקי :30-70KHz אנכי : 50-160Hz שטח תצוגה : נורמלי 312x234 מ"מ מקס' 325x244 מ"מ מתח עבודה : 90-264V מידות : 398x412x400מ"מ W x H x D משקל : 16 ק"ג תקני בטיחות : UL, CSA, NOM, TUV GS, NEMKO, EPA PSBGOST, PCBC,MEEI, SIQ, EZU,CCIB,DHHS FCC…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by elad135,

יש לי כמה שאלות. אני מתכנן קניית כרטיס מסך זול. התלבטתי בין 9550 ל9600 pro ויש לי כמה שאלות: 1) אם אני בכל מקרה הולך לעשות OC ל9550 (שהבנתי שעובר OC יחסית טוב) אז עדיין כדאי ללכת על ה9600 או שה9550 יתן בערך אותו אפקט? כי ממה שהבנתי ההבדל היחיד בינהם זו המהירות ליבה... 2) אם כבר אני הולך על 9600pro, אז עדיף ללכת על 128 או 256 מגה בייט (שני הדגמים עובדים על 128 ביט)? האם ההבדל בינהם רציני או שאפשר ללכת על הזול יותר עם ה128 מגה?

4. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. היי, אממ חבר שלי רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל סאן אנדריאס וכל השטויות האלה... התקציב כמו שאמרתי הוא 300 מקסימום , תודה רבה למוצאי כרטיס כזה! האא כן ואם אפשר הוא רוצה גם יציאת טלויזיה. תודהה רבה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  6. יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by gameplan,

כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.

9. Started by kimi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2 לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב.. האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה? המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקים וזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך.. אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות.. תודה!

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by OmBiz,

מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - ‏HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ASUS - ‏8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ PowerColor - ‏X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E‎

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

??

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. היי חרשתי את הפורום + FAQ. אני מנסה להבין מה כדאי לי לקנות: LCD + כ. טלויזיה או מסך משולב הרבה המליצו על כרטיס טלויזיה מבלי לדבר על הפרעות בצפייה (בתכניות חיות), ויש חלק שכן העידו על בעיות. אני רוצה למשל לראות סרט פעולה המשודר בערוץ 22 בלי אף הפרעה ובאיכות טובה. -האם אני יכול לקבל זאת מכרטיס טלויזיה ? טוב לפני שזה ייקבר בארכיון: אין לי ממיר, יהיו לי כבלים אנלוגיים, לכן מסך משולב (עם כניסות s.video וכו') לא יתאים. האופציות: lcd+ ממיר או כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by ychamp,

אני חשבתי לקנות מסך חדש בתקציב של 300 דולר חשבתי על המסך הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824009044

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. היי לכולם רציתי לדעת: 1-בכמה אחוזים ה-PALIT 7600GS SONIC ,יותר חזק מה-7600GS הרגיל? 2-האם חברת PALIT אמינה?<אשמח לקבל לינק לאתר בקורת> 3-בהנחה שאני קונה כרטיס מסך 7600GS איזה חברה כדאי לקנות,לידטק,או גיגהבייט ?<יש יתרון לקירור באחד מן החברות?> בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  16. דיווח טרי נוסף מצייר תמונה מסקרנת עוד יותר עבור הגרסה המשודרגת העתידית במשפחת ה-Radeon העכשווית - בהנחה שיהיו בידיכם ספק כח ומערך קירור מספקים בכדי לתמוך בכךלכתבה

17. Started by me25,

הי המפרט של המחשב שלי : מעבד Intel Core 2 Dou E8400 3.0Ghz זכרון 4GB כרטיס מסך Ati Radeon 4850 512MB לוח אם ASUS P5Q P45 cheipset ספק 1100W מקווה שלא שכחתי דברים חשובים.... בכל מקרה GTA4 לא עובד לי כמו שאני רוצה...(מקסימום גרפיקה ללא קפיצות....) אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למשהו אחר ואני מתלבט בין האפשרויות השונות... אני מתלבט בין : א. 4850CF ב. 4870 1GB ג. אחר (אפילו חשבתי על 4870X2 זה פשוט נורא יקר...אני כמובן מעוניין לדעת אם יש כרטיסים שיכולים להחזיק את המשחק והם לא עולים 3000 ש"ח) אשמח להמלצותיכם בנושא...

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. Started by danik,

צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. שלום לכולם, המפרט שלי: P4 2.8GHZ ASUS P4P800 2.5GB RAM RADEON 9600XT אני לא שש להחליף את המחשב בשנה-שנתיים הקרובות,ואני בדילמה- האם ה-7600GT מהווה שידרוג רציני לעומת RADEON 9600XT ? אני מתכוון לשחק במשחקים דיי כבדים כגון GHOST RECON 2, CALL OF DUTY4, במצב הנוכחי הדמו של CRYSIS רץ תוך שיבושים קשים. התקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לכמה שיותר תגובות מבעלי ניסיון. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by Titan777,

איך זה יכול להיות? ומה עושים? ???

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by ParanoidLoneWolf,

ברשותי מסך CRT מתוצרת ViewSonic, דגם G75f. לאחרונה הוא החל לזמזם בקביעות ואף לרצד ולהציג תמונה מעוותת בתחומים העליונים והתחתונים של המסך בעת הצגת תמונה בהירה מאוד, אני מודע לכך שזה אומר שעליי לממש אחריות. אבל רציתי לדעת מהי הסבירות שהבעיה הזאת ניתנת לטיפול מבלי החלפת המסך. הסיבה שאני שואל היא בגלל שמדובר בדגם שייצורו הופסק, דגם ה17" הנוכחי של ViewSonic (הG70) חלש יותר, ותומך ברזולוציות ובקצבי רענון נמוכים יותר. אני לא רוצה לשמוע מילה אחת על "LCD", אני מעוניין לדעת אם הבעיה ניתנת לפיתור מבלי החלפת המסך על-ידי מימוש אחריות. מכיוון שאני מתגייס בקרוב ואין לי זמן מיותר להתרוצץ אל החנות ובחזרה ולחכות למסך. המסך מעולם לא הופעל ברזולוציות או בקצבי רענון שהוא אינו תומך בהם רשמית, …

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. יש אפשרות כזו ? אני קונה עכשיו את ה X1950 pro של ATI ... הבאסה היא שהוא תומך ב DX9 בדיוק כחודש לפני שמגיעים אלו שתומכים ב DX10 . האם ע"י עידוכני קושחה ניתן יהיה להתאים אותו ל DX10 ? או שזה כבר משהו שקשור לארכיטקטורה שלו ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  24. אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.