כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר להרצת משחקים כבדים ATI RADEON 9800 PRO 128 MB או ATI RADEON 9600 XT 128 MB תודה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של הקונרו ב24 ביולי יש מישהו שיודע אם עד אז הם יצאו או מתי בערך הם יוצאים ואם שווה לחכות או לקנוט כבר את ה7600 גיטי או משהו בסגנון
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם יש לי radeon x300 משולב על הלוח אם זה אומר בהכרח שהוא בגרסת hyper memory?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום , אני צריך שתמליצו לי על כ.מסך מסדרת GeForce שעולה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה טוב ואיכותי ומסגול להפעיל את המשחקים של היום בלי בעיות . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D
-
שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אבל אני בדילמה............. עם: כרטיס המסך.... על רוב המחשב כבר החלטתי אבל עם כרטיס המסך אני עדיין בבעיה: אני רוצה לקנות או GeForceFX 5900 "Golden Sample" 1100XP ULTRA או Radeon 9800 Pro 128MB של Shapire אבל אני לא יודע אם שווה לי לחכות עד שיגיעו ה-6800 וכול החדשיםץץץבקיצור הנה השאלות שלי: מתי יגיע ה-6800 לארץ? כמה הוא יעלה ? (מחיר מינימום) ואם נכון לעכשיו ...שווה לי לחכות? (ביחס למוצרים שיוצאים עם כרטיסי המסך שאני כבר אולי ייקח)... בתודה רבה...דן (=
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 יתחבר לי ללוח אם M2N-MX 6100 AM2 למי שרוצה קישור למפרט של הלוח שלי אז הנה http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=2 בתודה עידן .
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ניתן להשיג בהשקעה של עד 300$, בקנייה בארה"ב? המערכת היא מבוססת INTEL והלוח אם Intel Bayfield D865GBF- אני משער שהוא לא תומך בPCI-EXPRESS. האם יש טעם גם להחליף את הלוח בשביל תמיכה בPCI-EXPRESS? מטרת המערכת היא משחקים. כמו כן, אם מישהו מכיר שמות של חנויות טובות בארה"ב שניתן לקנות בהן ציוד, נא לשתף .
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qua…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-