כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
השאלה שבכותרת.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 15:44:42 נו?שאלתי שאלה פשוטה מאוד ><
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מה יותר טוב 7600 GT מול ATI RADEON X1650XT ICEQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה עדיף לי לקנות בין שני כרטיסי המסך האלה והאם אתם ממליצים עליהם? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 תודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
חשבתי על לקנות כרטיס מסך חדש.. רק הבעיה שאני לא כל כך מבין בכרטיסי מסךך אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב לגיימרים ולמשחקים כבדים לתקציב של עד 600 ש''ח חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail SX165P512A הבעיה שאני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שליי. . זה המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Name Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award…
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, אשר אעבוד בו בין היתר באוטוקד. רוב העבודה באוטוקד אינה תלת מימדית אלא דו מימדית. האם יש צורך בכרטיס מסך מסויים (או מסויימים) לצורך עבודה נורמאלי וללא "תקיעות"? אשמח לעצותכים. עומר
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-