כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
-
טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהוא בעצם 4600 ב AGP8 אבל השאלה האם הוא התקדם טיפה מעבר ל 4600?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הי.. אני מתחיל לשקול שדרוג מסויים במחשב שלי (aka gfx card) ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות האלף שקל, אולי 1100 מקסימום. מכיוון שנתברר לי שה- Radeon 9500 Pro כבר אינו זמין אני מחפש אלטרנטיבות. אין לי העדפה nvidia/ati. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית של JVC ויש לה יציאת FIERWIRE חיהרתי למחשב והכל עובד אני צריך תוכנה אשר תדע להעביר את התוכן המוקלט למחשב מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט הייתי מקבל 9300-8500 ועכשיו אני מקבל רק 8600, מה הסיבה ? המצב הוא בדיוק אותו מצב כמו מקודם - כ.מסך - 317/299 מעבד- 205*11
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של הפיכת Radeon 9500 ל-9700 בעזרת softmod. האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם גרסת ה-Pro ? זה בכלל יתן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות CAPTURE לוידאו באמצעות כרטיסי הטלוויזיה Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM או FlyVideo 2000 Internal TV+FM+REMOTE? נניח שאני רוצה להקליט ממכשיר וידאו ברזולוציה 720X576 ב25FPS, לפורמט AVI בתור התחלה או ישר לMPEG או משהו מצומצם... איך הביצועים של 2 הכרטיסים האלה בפונקציה הזו? ואיך האיכות? אני אשתמש בו במערכת שמופיעה במפרט העתידי (עתיד-קרוב) שלי (בפרופיל). אשמח לייעוץ. ???
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים לקנות. מסך LCD איכותי בגודל של 15" ? או אולי מסך CRT שטוח בגודל 17" ? אני מאוד מאוד מאוד רוצה לקנות מסך LCD (בגלל המקום המועט שהוא תופס, בהשוואה ל-CRT) אך אין לי תקציב למסך "LCD 17 :'( אז חשבתי אולי לקנות מסך LCD ולהתפשר על הגודל. כלומר לקנות מסך בגודל 15" . מה אתם מציעים? ותכלס, ההבדלים בין 17" ל-15" כ"כ גדולים? (הרבה זמן לא עבדתי עם 15" אז אנ'לא זוכר) האם תהיה אי נוחות רצינית או שאני יוכל להסתדר עם זה? (הרוב למשחקים ואינטרנט) תודה רבה לעוזרים... ...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות את כרטיס המסך הזה (ככל הנראה הכי טוב בתקציב שיש לי) בגרסת 128MB אבל לא מצליח למצוא היכן. ככל הנראה ATI מוציאים אותו מהשוק לטובת 9200 שהוא פחות טוב. אשמח לקבל מידע אם מישהוא יודע. תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא רוצה לקנות RADEON 8500 עם 64MB DDR ב- 280 שקל. שווה לו? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-