עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jitz,

יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by A_MuMu,

שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  3. היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. היי! רציתי לשאול את חברי הפורום על הכרטיס הנ"ל: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2200278 אני מעוניין בכרטיס איכותי שאני אוכל לשמור סרטים מהטלוויזיה למחשב ברזולוציה גבוהה. שאלה נוספת היא, איך הכרטיס הזה ביחס (מפרט טכני - לא שם של חברה) לכרטיס של Leadtek שעשו עליו כתבה כאן באתר לפני יומיים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. ביצועים: http://techreport.com/articles.x/14120/9 האסוס בראש אבל ההבדלים לא גדולים רמת רעש וצריכת הספק: http://techreport.com/articles.x/14120/10 ה-HIS הוא השקט ביותר תחת עומס אבל יש לו מתחרים צמודים.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by switchman,

קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by kob27,

אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by s4in3x,

אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : ‎2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  12. שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by רונאלדו,

הבנתי מכמה חנויות ש ח.י מפסיקים לשווק את המסך הנ"ל.. האם זה נכון? מישהו יכול לבצע בדיקה לעומק מה הסיפור?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by devek,

יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Titan7777,

לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Mortar,

מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by asaf-g,

שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by nirfrish,

יש למישהו driver ל geforce4 mx 440 with opengl

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים