כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : 2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבנתי מכמה חנויות ש ח.י מפסיקים לשווק את המסך הנ"ל.. האם זה נכון? מישהו יכול לבצע בדיקה לעומק מה הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש למישהו driver ל geforce4 mx 440 with opengl
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם ניתן להסיר את ההגדרה או שהכרטיס משתמש בהגדרות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תמונה חדשה דלפה לרשת ומציעה תקריב ברור לליבת כרטיס המסך המתקדם הבא מבית NVIDIA, עם שבבי הזכרון מהדור החדש אתר Videocardz הידוע בהדלפות אמינות לרוב, נותן הצצה נוספת (בהתבסס על הדלפה של אתר אחר, wccftech.com) לדור כרטיסי המסך הבא של NVIDIA, או לליבה הגרפית המתקדמת יותר באופן ספציפי. אנחנו כבר יודעים שליבת GP104 החדשה של NVIDIA תקבל צורה הקיץ בדמות שניים או שלושה כרטיסי מסך, שנכון לעתה ידועים כ-GTX 1070, GTX 1080 ו-GTX 1080 Ti. הליבה מיוצרת בתהליך 16 ננומטר חדש, המחליף את 28 הננומטר הקיים ובכך מהווה את הקפיצה הטכנולוגית הגדולה ביותר בעולם כרטיסי המסך בשנים האחרונות. כעת, אנחנו מקבלים את התענוג לראות לוח מעגל מודפס שלם. לפניכם ה-Geforce GTX 1080 Gaming 8…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב אני מחפש ולא מוצא כרטיס מסך למשחקים תומך CrossFire 512MB שההתאמה שלו עם כרטיס מסך אחר תהיה פנימית כלומר ככה:[עם הגשרון הזה]: http://www.pcper.com/images/reviews/312/cf_internalconnectors.jpg תומך:VGA -הכי חשוב תקציב של 550 ש"ח חשבתי על: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV283~8~0.htm עכשיו השאלה שלי:האם הוא בא עם מתאם ל VGA.?.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני רואה שחיבור הUSB טייפ C מתחיל להכנס כמעט בכל לפטופ, גם באולטרה בוקים. השאלה שלי היא האם מבחינה טכנית יצרן מסויים יכול לחסום את השימוש ב"מגבירים גראפים (כמו אלו של רייזר ודל) העושים שימוש בחיבור הזה? האם כל לפטופ עם החיבור הזה יוכל לעשות שימוש בהם?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-