כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
החיבור הוא לא SVHS רגיל עם 4 פינים - אלא עם 8 ??? איך בדיוק אני אמור לחבר את העסק? יש כבל מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתעניין במסכי ה20" של החברה, ומשיטוט באתר שלהם ראיתי פתאום את הVP2000s שמופיע שם אחרון בסדרת הPRO מה שמלמד שהוא הכי חדש...אבל המחיר שלו לא מופיע שם, לא מצאתי אותו בשום חנות שחיפשתי , וגם לא שמתי לב להבדלים בינו לבין הVP201S...מה נסגר עם המסך הזה?? ושאלה נוספת: האם מתוכננים בזמן הקרוב מסכי 20" עם זמן תגובה של 12MS?? בכל מקרה ממה שהבנתי הVP201S הוא הבחירה הטובה ביותר למסך LCD 20" אני צודק??
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
-
איפה ניתן אם בכלל לקנות מגן מסך למחשב נייד מסך 15.4 רחב ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחד?? אני פשוט רוצה למחוק לחלוטין את הדריבר הקיים ולהתקין אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=16&page=3013 הרבה כרטיסים, אין תוצאות OC או רמת רעש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לראות בשני מסכים אך שלכל מסך תיהיה רזולוציה שונה? אני יודע בוודאות שיש את זה לx800 XT AIW ורציתי לדעת האם זה אפשרי חומרתית בלבד..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המסך הזה : CMV CT-720D קצת פרטים: Input Interface: DVI-D/D-Sub Resolution: 1280 x 1024 / SXGA Display Color: 16.7 M Brightness: 450 cd/m2 Contrast Ratio: 500?G1 Viewing Angle Horizontal: 160 Viewing Angle Vertical: 140 Response Time: 8 ms * ראוי לציין שהמסך הוא 17 אינץ' והמחיר בארץ....1700 שח...הגיוני?? איך המסך??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי,אני מחפש כרטיס טלויזיה כזה שאני מחבר תמחשב לטלויזיה עם חוט ואני צריך שזה יהיה זול. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם יש איזהשהוא פאטצ' אט עדכון אשר יגרום ל CCC לעבוד עם כרטיסי רדאון ישנים יותר כדוגמת 8500 9100 9200 7000 וכו', או שהבעיה נעוצה בטכנולוגיה של הכרטיסים הנתמכים שאינה קיימת בכרטיסים הלא נתמכים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
creative pc-dvd model: ct7160 אפשרי??
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המצב נראה ממש גרוע, אומנם הנפילה בביצועים היא לא גדולה, אבל כרגע נראה שמלבד מהכרטיס שמסופק עם הATOP (GeForce 6200A) הוא אינו תומך בשום כרטיס אחר. אלפי בעלי כרטיסי High-End AGP יתאכזו מהפתרון מבית אלבטרון http://www.hkepc.com/hwdb/atop-7.htm עוד בנושא כרטיסי מסך, סקירה (ראשונה?) אודות הצ'יפסט החדש של VIA , הDualGFX SLi הסקירה בדקה את הצ'יפסט החדש אל מול רוב ערכות השבבים החדשניות הן מצד AMD והן מצד אינטל, והתוצאות מאוד מפתיעות http://www.hkepc.com/hwdb/via-sli-5.htm את הכתבות ניתן לתרגם בעזרת BableFish מ-Chinese trad לאנגלית.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-