עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by בלוסטון,

טוב אז אני רוצה לקנות לוח אם שמחובר לו כרטיס מסך... אז איך הכרטיס מסך הזה?? וזה לקצת משחקים אני רוצה שיעבדו לי רק חלק.. ASROCK TWINS HDTV s775 ATI RADEON 200 1066Mhz DDR2 SATA 1.5G ATI X300 PCIeX16

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by shimon1,

יש לי כרטיס שאין לי מושג של איזה חברה והדגם הוא lr214 rev. צריך דרייברים לוינדוס. עשיתתי חיפוש בגוגל וכל האתרים שעולים ברוסית ואין לי מושג איך להשיג...תודה למי שיעזור...

4. אני יכול להשיג את של ה club 3d ב 1500 ש"ח{כולל הובלה}. וספיר כמו בכל החנויות ב -+1600{כולל הובלה}. הבנתי שclub 3d יש 50 MHZ יותר מספיר בכרטיס הזה זה נכון?? אז מה כדי לי לקחת אין לי בעיה להשקיע עוד לספיר אבל השאלה היא האם ה9800פרו שלהם יותר טוב?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by tronado,

תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by karelson,

שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by coorva,

איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר להרצת משחקים כבדים ATI RADEON 9800 PRO 128 MB או ATI RADEON 9600 XT 128 MB תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by bommer,

שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב חדש בעל נתונים גבוהים.ראוי לציין כי אני לא גיימר מושבע ומטורף ואני מוכן להותיא משהו כמו 800(חריגה של 200 ש"ח)על כרטיס מסך. 1)‏8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E‎-פוינט אוף ויו 2)‏8600GTS 256MB Superclocked GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ -EVGA 3)‏8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ -גיגבייט 4)‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ -גיגבייט כולם מKSP ואני לא יודע מה מומלץ, מה השוני בין 3 ו4 והאם וכדאי לי לקחת את ה512 מגה בייט? תודה רבה

11. Started by M. J,

ראיתי שכרטיסי ה-XT החדשים של ATI יצאו, והשאלה שלי איזה כרטיס יותר טוב ה-9600XT או ה-9800 (לא גירסת פרו). והאם כרטיס ה-9600XT תומך באופן מלא ב-DIRECTX 9.0 כמו ה-9800? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש..לא חדיש מדי, אלא סטנדרטי לגמרי..שיוכל להריץ את רוב המשחקים שיצאו לפני שנה/שנתיים באופן סביר. אני דיי מצומצם בתקציב, אז אני לא רוצה לעבור את ה350 ש"ח. אני מתלבט בין Radeon 9200SE 128MB - TV Out לבין Geforce MX440 64 mb AGP x 8T לבין GeForce FX5200 128MB DDR + TVOut אני יודע שהם כרטיסים דיי ישנים, אבל אני פשוט לא צריך יותר מזה אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. אין לא רואה שום טעם להשקיע ב-8800 לאור מחירו היקר ,שלא צפוי לרדת עד שה-r600 לא יצא לשוק העובדה שאין מישחקי dx10 (וגם אם crysis יצא סוף סוף מחר ,עדיין זה פסיכי לשים 3000 שח בשביל להריץ בצורה אופטימלית מישחק אחד בילבד ) ולקינוח כל בעיות התאימות והבאגים שיש ב-ויסטה כך שאני מחפש לקנות בשבוע הקרוב את הכרטיס הכי זול שיוכל להריץ בצורה סבירה בלי יותר מדי פשרות בגרפיקה את כל המשחקים של היום (בדגש על המישחקים האהובים עליי hl2 ,farcry , cod2 וההמשכים שלהם ). לטעמי הרצה סבירה היא לפחות 30fps (שיהיה גם מינימלי גם בקטעים גרפיים עמוסים במיוחד) וברזולוצייה שהיא או 1024X768 עם כל הפילטרים האפשריים מופעלים , או לחילופין רזולוצייה של 1600X1200 ללא פילטרים. מסקירה שיטחית התברר לי ש-7600gt …

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ישן GECUBE HD3650 512MB שאחד הסנפירים במאוורר רפרנס שלו נשבר. הזמנתי מאוורר חדש מ EBAY והרכבתי אותו בכרטיס, הבעיה היא שהמאוורר מסתובב באופן קבוע במהירות הכי גבוהה והוא מרעיש. ניסיתי לשנות את המהירות ב CATALYST 11.6 אבל אין שם שום אופציה לשלוט על המהירות של המאוורר, ניסיתי גם לצרוב ביוס חדש לכרטיס אבל זה גם לא עזר. וגם לערוך את הביוס ב RBE ושם לשנות את הערכים של המאוורר ולצרוב את הביוס מחדש וגם זה לא הועיל. האם יש איזה שהיא דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוורר כי הוא ממש מרעיש. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by Gex,

יש לי 600 שקל ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH agp8x 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? תודה מראש!!!!!!!!! אני מחבב אותכם! Lol

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by JohnClark,

שלום! לחבר טוב שלי יש Radeon 9800Pro והוא הזעיק אותי לעזרה כשהוא התחיל לעשות קצת בעיות. כדי לוודא שזו לא בעיה כלשהי במחשב שלו העברתי את הכרטיס למחשב שלי והבעיות ממשיכות. מה שקורה זה שלפעמים הכרטיס פשוט משנה צבעים של הרבה פיקסלים, למשל מופיעים פיקסלים ירוקים בתבנית מסוימת על כל המסך. כשהמסך מראה דברים בפורמט כמו של DOS הוא משנה את הרקע ואת הצבעים של האותיות. הקטע הוא שלפעמים פתאום הכל נראה נורמלי. אני משער שרוב הסיכויים הם שהכרטיס פשוט נדפק, אבל חשבתי שאולי זו בעיית התחממות. אני לא יודע בדיוק למה גורמת התחממות בכרטיס מסך, לכן אני שואל פה אם יש סיכוי שזו הבעיה. כשאני נוגע בכרטיס אחרי שאני מכבה את המחשב הוא די לוהט. אז זהו תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by moris1977,

היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by Virus1,

לוח האם Asus P5Q Deluxe יגביל CFX של HD4870?

21. Started by eladbu,

מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by MiGHTyDuCK,

היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by rank,

אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  24. איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם: למשחקים כמובן! twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc 256mb ddr3 pcie או pine xfx nvidia geforce 9500gt 512mb dd3 pcie או twintech nvidia geforce 9500gt 512mb ddr3 pcie? תעזרו לי בבקשה זאת תיהיה השאלה האחרונה ואז לסגור את הנושא!

25. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים