עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr.Pepo,

הכל נמצא בכותרת!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אני מסתכל על ה Ti הזה והוא כזה ארוך!!! הוא נראה כמו הוודו 5 המגעילים האלה! זה מזה מבאס.. גם הרדאון ככה? אם לא אז לרדאון יש טכנולוגיה טובה יותר לא? הצליחו למזער כרטיס באותם ביצועים... זה גם ממש מסוכן.. הכרטיס ממש ארוך והסיכויים שחלק ממנו יפול או יתלש גבוהים בהרבה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  3. מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Or ei,

כמו שהודיעו הם יצאו היום ... http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html זה לPBA http://mirror.ati.com/support/driver.htm זה לBBA מי שהתקין שיתן תגובות על שיפורים או בעיות

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?

7. כמו שנאמר בתאור... האם הצינורות עיבוד משפעים בצורה כה משמעותית? ההבדל היחיד ביניהם הוא של 9700NP יש 8 צינורות עיבוד ולעומת זאת ל9600P יש 4.

• 79 תגובות
    • 6k צפיות
  8. Started by NI4NI,

לא מזמן קניתי כרטיס רדאון 9700 לא פרו. ראיתי פה המון ת'ראדים שמדברים על המוד שהופך את הכרטיס הזה לפרו (ממה שהבנתי זה רק המהרה של הליבה והזכרון) אבל אף אחד לא ממש הסביר איך עושים את זה. השאלה היא אם למישהו יש לינק למדריך מפורט שמסביר איך עושים את זה ? איזה תוכנות צריך וכ"ו ? חוץ מזה, במידה והמוד נכשל והכרטיס ניזוק, האם התהליך משאיר סימנים/נזקים שיאפשרו לחנות להתחמק מהאחריות ולא להחליף את הכרטיס ? (ברור שהכרטיס לא יהיה שמיש, אבל האם הם יוכלו להוכיח שזה בגללי ?)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by zoloboy,

אני מתלבט בין ה 9800pro l fx 5900 כרגע הכיוון הוא ati אבל הדבר היחיד שעוצר אותי הוא השמועות שהדריברים של ati על הפנים והרבה משחקים לא עובדים איתם רק אנשים עם ati יכולים להגיד לי מה באמת קורה שם תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. 1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by K.G.B,

קודם כל שולם לכולם! ;D אני בדרך לקנות כרטיס חדש. ואני מתלבט. בין ה asus GeForce FX5200 Ultra לבין asus GF4 TI4200 DVI ??? איזה עדיף?יש לFX בעיות ילדות? ומה יותר יתאים למחשב פנטיום 3 866 שלי. בתודה רבה רבה. גל.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Mister-G,

אני שואל עכשיו בכלליות, מכיוון שיש פה ריב ואני רוצה לתת לו לינק לתוצאות של מה שתגידו כי זה הפורום שאני הכי חושב אמין לתשובה. מה עדיף כיום R9500PRO או TI4600? לא חייב להיות בגלל התמיכה ב DX9 לעתיד.. מי יותר טוב ב AA\AF? האם יהיה הבדל גדול בניהם? האם במשחקים שיש DX9 יהיה שיפור? כמו שהיה ב DOOM III? (יענו שה R9500PRO ניצח)... בתודה ג'י,

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by itayze,

אוקיי , אני מקבל קצת כסף על התעודה 8) , למזלי היא הייתה קרובה ליום הולדת מה שדי מאפשר תקציב סביר ( 1000-1500 ) למסך 19 שטוח די טוב ( אני לא מחפש את הכי טוב ) , שמציג תצוגה טובה עם refresh rate סביר . הנה דגמים שמצאתי במחיר סביר CTX EX950F MAG 19 996PF AOC 19 9KLR אתם מוזמנים להמליץ על מסכים טובים אחרים בטווח המחיר הנוכחי ( אם ישנה ירידת מחירים קרובה בחודש הקרוב , תודיעו לי כי אני מתכוון לקנות אותו במהלך החודש הבא )

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by daniel666,

האם אפשר לחבר מסך דך לRIVA TNT2

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by demonshlomo,

אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by eranmor,

PC-SPOT פירסמו את ההשוואה הגדולה בין השניים. אם תשאלו אותי בשורה התחתונה הראדון לקח http://www.gamespy.com/hardware/june03/videocardshootout/index.shtml

• 64 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי Pentium 3 800 256 ram G4MX 440 64 Mg ואני רוצה לקנות את ?GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI? איך לדעתכם הוא יפעיל משחקים? ואם יש לכם המלצה אחרת בתקציב של 700-750 ש"ח אני אקבל בברכה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bad-sector,

אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Abit.com.tw,

שמעו אני רציתי לקנות את ה9100 הזה של ספייר 128 מגה. עכשיו אני רואה את כל ההודעות בפורומים הנשונים שהכרטיסים האלה גורמים לריצודים במסך ותקיעות במשחקים ואין לזה פתרון- כמו שחשבתי ATI= אתם יודעים לאיזה איבר... אני עכשיו חושב על FX5200 עם 128 מגה זכרון או על כל כרטיס אחר עד 550 שקל אבל לא שקל יותר בבקשה... תודה רבה לעוזרים! אני מעריך את זה אהה עוד משהו- יש לי לוח NF2 זה בטח משפיע על ATI הא? ...

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.