עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shaharor3,

איזה כרטיס יותר טוב? GeForce240GT או GeForce9600GT? כי מבחינת מחיר ה240GT יותר יקר מה9600GT..

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by dragon772,

בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה

3. בצער רב אני נפרד מה-X1900GT שלי שמשום מה נשרף אחרי כשנה וחצי של שימוש. אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פחות או יותר את אותה רמה ויאפשר לי לשחק משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (כאן גם המקום לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ', 931BF של סמסונג אם זה משנה משהו, ככה שאני צריך כרטיס מסך שמסוגל להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1024*1200). כמובן שאם יש כרטיס ברמה של הכרטיס שהיה לי או כרטיס טוב ממנו בהרבה בהפרש זניח של 200-300 שקלים אני אשמח לשמוע את כל האופציות. המחשב שלי: מעבד E6300 אינטל קור דיואו (לא בטוח בקשר לדגם המדויק, כשיצאו ארבעת הדגמים הראשונים הוא לא היה הזול ביותר אלא הבא אחריו) 2 ג'יגה זיכרון פנימי ספק Enermax Liberty 600W כמובן שאני מחפש כרטיס בממשק PCi-E חשוב לציין שאני…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by crovei,

לילה טוב כולם.. לפני חודש בערך קניתי 6800GT של חברת club 3D, וביחד עם הבאנדל הרגיל שמתי לב שקיבלתי מתאם שמצדו האחד יש כניסה לחיבור רגיל של כרטיס מסך (ששמו פרח מזיכרוני.. מצטער.. אבל בשעה 3 וחצי בלילה אתם לא מצפים ממני באמת להתחיל לזכור כל מני ר"ת מוזרים באנגלית.. (: ) ומצדו השני יש חיבור DVI שאמור להתחבר לכרטיס מסך.. עכשיו במסך שלי (lcd של יונדאי) אין חיבור DVI, אבל עם המתאם הזה אני כן יכול לחבר אותו.. השאלה היא האם חיבור DVI זה משהו שדורש מסך מיוחד? כלומר המסך צריך מפענח או משהו מזה או שהכל קשור בעצם לכ.מסך והמתאם באמת יספק לי חיבור DVI כשר ותקין? ובאמת יש הבדל באיכות התמונה? או בביצועים?.. תודה מראש ותאכלו אגוזי מלך.. זה טוב ללחץ הדם..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by simonFARBER,

יש לי בעיית קירור ב 8800GT לפני כ 5 חודשיים שקיבלתי את המחשב החדש הכרטיס לא היה מתחמם בכלל היום הוא מגיע לי 60 מעלות כשאני משחק ב CSS המאוור של הכרטיס מסתובב בקושי והכרטיס ממש רותח לא יודע מה לעשות

6. Started by bareyal,

ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:

7. Started by UNDERDOG,

האם X800XL יעבוד אם ספק כוח של 300 וואט

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by X-Style,

אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by xXx Lid,

שלום ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהעיף את הגיפ'ה 5200 שיש לו עכשיו התקציב שלו לא גבוה במיוחד משהו כמו 400 ש"ח והוא אוהב לשחק במשחקים כבדים אמרתי לו שלמשחקים כבדים צריך לפחות משהו כמו 9600XT אבל הבעיה שאין לו תקציב לכרטיס כזה ואז נזכרתי שמישהו כתב פה פעם שאפשר לעשות לכרטיס רידון 9550 סטופמוד ל-9600XT האם אפשר לעשות לכל כרטיס 9550 סטופמוד או רק לדגם מסויים? ואם כן אז איזה דגם? מה הסיכונים בסטופמוד? איך מבצעים סטופמוד? יש איזה מדריך מפורט וטוב? אחרי הסטופמוד הטמפרטורה תעלה באופן קיצוני ודרך אגב בסטופמוד עושים גם OC לליבה של הכרטיס ולזיכרונות? ויש מצב שאחרי סטופמוד יהו ארטיפקטים וכל מיני עיוותים על המסך? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by dtssupport,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (לא חייב להיות חדש מהחנות (- . זאת החומרה שלי : AMD Athlon 64 5000 8 GB RAM SeaSonic 620 Bronze כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce XFX 9800GTX אני לא גיימר כבר וגם לא גיימר במיוחד אבל אם אני מתקין משחק חדש אני מעדיף לשים על הגדרות גבוהות. רשמתי כבר פוסט על זה שאני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה במימדים העצומים של הכרטיס הנוכחי, זו רק עדיפות ולא חובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום, יש לי שאלה: יש לי כרטיס מסך Asus Radeon A9600XT/TD, ורציתי לדעת אם הוא טוב ל-OC. מהירות הליבה - 500MHz מהירות הזכרון - 300MHz - 600MHz פעמיים מפני שזהו DDR איזו תוכנה מומלצת לשם כך, ועד כמה ניתן להגיע אם קירור ברירת-המחדל שלו? ועד כמה ניתן להגיע עם קירור חזק? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by eldad82,

שלום קניתי מחשב חדש עם 8800gts 640 הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לראות סרטים במחשב משום מה אני רואה אותם בשחור לבן התקנתי את klite .3.4 ועדיין רואים שחור לבן יש רעיונות ?[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 18:03:14 בעיה הסתדרה הורדתי bsplayer כנראה המדייה פליר דפוק ... מיקרוסופט נו מה ...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by zidan32,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by kikoos,

עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by OgANDi_BoY,

אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלווזיה במחשב דרך יס יש לי ממיר כמובן .... איזה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. אני זקוק לכרטיס מסך חדש.. עכשיו התקציב שלי בין 300 ל-600... http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/22849.חומרה1.rar זה המפרט שלי.. תודה רבה לעוזרים

17. Started by TimoTy,

הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. 680GTX או 7970? ראיתי בנצ'ים וכל פעם כרטיס אחר היה יותר טוב אני לא ממש הצלחתי להחליט בעצמי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by netivi,

שלום לכולם, :s05: :s05: ברשותי לפטופ עם יציאה ל VGA .... ... רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים מבלי לצרוב על דיסק !!! אם ישנה דרך כלשהי לעקוף את הפרוצדורה להחליף כרטיס מסך מיוחד .... כרגע ברשותי כרטיס מסך Intal graphics media accelerator 950. תודה לעונים. ברק

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by בלוסטון,

טוב אז אני רוצה לקנות לוח אם שמחובר לו כרטיס מסך... אז איך הכרטיס מסך הזה?? וזה לקצת משחקים אני רוצה שיעבדו לי רק חלק.. ASROCK TWINS HDTV s775 ATI RADEON 200 1066Mhz DDR2 SATA 1.5G ATI X300 PCIeX16

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

מה הטמפרטורה הסבירה של ליבת הכרטיס 7800 ג'י טי?? אצלי הוא עומד על 44 זה סביר?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. תזרקו המלצות ואיפה לקנות תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים