עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofsher,

רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by KL-xXx,

היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by אפריים,

שלום. אני מחפש כרטיס וידאו או טלויזיה שיאפשר לי לחבר אליו מצלמת וידאו רגילה, ובעזרת תוכנה לזהות תנועות בחדר. אני מחפש משהו שיגיע כבר עם תוכנה שתדע לזהות את התנועות, ולהודיע לי על כך. קיים כרטיס כזה ?? כמה בערך הוא אמור לעלות? ???

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by isaac_dayan,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by Gex,

שלום, יש לי לום אם של gigabyte שנקרא ga-8i865gme-775-rh ורציתי לדעת, האם הוא תומך בכל כרטיס מסך שיש?כי אני רוצה לשים בו אחד סוס תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

אפשר את הדריבר הכי חדש שיש לגיפורס 6600 רגיל

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  14. המסך נהיה שחור ברגע שאני משנה את גודל גופן ה-DPI תוך כמה דקות מהפעלת המחשב הוא נהיה שחור יש למישהו מושג למה?

15. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by ofir38,

האם שווה להשקיע את ה1500 שקל ב8800 320MB ? או שיהיה עדיף לי לחסוך 500 שקל ולקנות איזה 1950PRO ? מה אתם אומרים עדיף לעשות?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by yuvalony,

תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by 6600GT,

אם אפשר להמליץ לי בבקשה על מערכת קירור עד 400 שקל למעבד של הכרטיס מסך שלי שתאפשר לי לעשות יותר אוברקלוקינג.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by see4,

שניהם 19" ה AOC עולה 880 ו SAMSUNG 1092 , בקיצור אני מחפש מסך למשחקים וסרטים בסביבות 1000 ש"ח ... תודה על העזרה ....

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by chris_u16,

צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.