עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה ההדבל בין שתי הדריברים של NVIDIA שיש לי(תמונה בפנים) תודה יש לי את שניהם שניהם לXP 32 ביט את שניהם הורדתי מhwzone.co.il http://img179.imageshack.us/img179/6483/33362652iz7.jpg לעשות זום לתמונה ואז רואים ברור

2. Started by DDgeva,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. איזה מסך למשחקים וDVD כדאי לקנות אין לי בעי'ה של מקום ככה ש LCD לא חי'יב רק שי'הי'ה תצוגה יפה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by AMIT1024,

יש לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי כרטיס מסך 6800U של LEADEK המוזר זה שפתאום נעלמו לי התפריטים במשחקים! כלומר... המשחק עולה והכל סבבה אבל בתפריט האפשרויות אני לא מצליח לראות את האפשרויות (רואים אותן לאלפית השניה ואז הן נעלמות! אחר כך אני צריך לנחש את הבחירות שלי במשחק.כאשר אני מגיע למשחק אני לא מצליח לראות את הכתוביות במהלך המשחק.... מישהו יודע למה? זה כאילו שהפונטים נעלמו לי והגרפיקה נשארה...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. יש לי TV-OUT ובכל עליה של המחשב הוא מראה לי רק את התצוגה של הטלויזיה מה שמאלץ אותי כל הזמן מחדש לשנות את ההגדרות ל-CLONE ולתפקד דרך מסך המחשב. לא ניתן להגדיר את בצורה קבועה מבלי כל פעם מחדש?

6. אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בעיה גרפית... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה לעשות אולי אתם יודעים או אולי זה קרה למישהו ממכם תמונה: …

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  7. היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by TimoTy,

יש לי תקציב של 1700 ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב לאוברגלוק תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by BigO,

שלום מישהו יכול לתאר לי את "עוצמתו" של הכרטיס הגראפי המשולב ב- 945g :s05: מהו הכרטיס המקביל (בערך) ב- nVidia / AMD

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by zerocool15,

מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. טוב תראו, המחשב שלי במפרט. הרצתי 3DMARK2003 V360, וקיבלתי 2265. ניסיתי עם OC למעבד ל3.0 וניצול הזכרון במלואו יחס 1:1 וקיבלתי אותו דבר, ככה שהמעבד הוא לא צוואר בקבוק. הדרייבר שאני משתמש בו הוא אומגה 2.5.9.7 מבוסס C4.12, כי ממה שהבנתי פה בפורום הם טובים יותר מהקאטאליסט 5.1. התוצאה לא קצת נמוכה? סתכלו פה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0 הוא קיבל 2700..עם גרסא ישנה יותר של אומגה, המבוססת 4.10. האם המפרט של סטרינגר טוב משלי ? ואם כן אז בהרבה? ועוד שאלה היא האם כדאי לנסות OC לכרטיס או שזה מיותר? דרך אגב אני מרגיש הרבה הבדל יחסית לMX :]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. בצער רב אני נפרד מה-X1900GT שלי שמשום מה נשרף אחרי כשנה וחצי של שימוש. אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פחות או יותר את אותה רמה ויאפשר לי לשחק משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (כאן גם המקום לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ', 931BF של סמסונג אם זה משנה משהו, ככה שאני צריך כרטיס מסך שמסוגל להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1024*1200). כמובן שאם יש כרטיס ברמה של הכרטיס שהיה לי או כרטיס טוב ממנו בהרבה בהפרש זניח של 200-300 שקלים אני אשמח לשמוע את כל האופציות. המחשב שלי: מעבד E6300 אינטל קור דיואו (לא בטוח בקשר לדגם המדויק, כשיצאו ארבעת הדגמים הראשונים הוא לא היה הזול ביותר אלא הבא אחריו) 2 ג'יגה זיכרון פנימי ספק Enermax Liberty 600W כמובן שאני מחפש כרטיס בממשק PCi-E חשוב לציין שאני…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים ! אני הבאתי מחבר שלי כרטיס TV אין לי מושג איזה חברה הוא עם החיבור של האנטנה על הכרטיס כתוב פיליפס הגיוני שזה שלהם כי חוץ מזה כתוב על רק על הצ'יפים את החברות שייצרו את הצ'יפ איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך ואיך אני מחבר ממיר של יס ? יש לי חיבור לאנטנה וחיבור COMP ו- S-VHS מה אני מחבר ?? ועם איזה תוכנה אני רואה טלביזיה ?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by Royz,

אז ככה: המסך יהיה DELL 2007 WFP הרזולוציה הכי גבוהה היא 1680x1050. השאלה אם כדאי את 640 MB או ה 330? אני חושב ללכת על 330 כי אני אשדרג את הכרטיס עוד שנה+ בכל מקרה. אבל במידה ואני בוחר 330, איזה מהם כדאי? תראו כמה חברות יש וכמה דגמים שונים (OC2 OC1) מה הכי משתלם פה לדעתכם? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=8800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. על איזה כרטיס טלויזיה זול שכולל רדיו אתם ממליצים? אני ראיתי ש FLYVIDEO 3000 פופולרי ונמכר די הרבה , אבל יש של כל מיני חברות , ואני די נאבד בקטע הזה , ואם אתם יכולים גם להמליץ לי על אחד בלי רדיו שהוא טוב וזול.

16. Started by NiSo19,

אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

האם X800XL יעבוד אם ספק כוח של 300 וואט

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by RoverBoy,

המערכת AMD 4200+ 2.2GHZ 2G זיכרון 250G דיסק קשיח ורוצה לקנות 8800GT 512. האם הספק מספק את הסחורה? יש לי גם אותו מחשב עם AMD 5200 וספק של HEC 450W ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by xXx Lid,

שלום ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהעיף את הגיפ'ה 5200 שיש לו עכשיו התקציב שלו לא גבוה במיוחד משהו כמו 400 ש"ח והוא אוהב לשחק במשחקים כבדים אמרתי לו שלמשחקים כבדים צריך לפחות משהו כמו 9600XT אבל הבעיה שאין לו תקציב לכרטיס כזה ואז נזכרתי שמישהו כתב פה פעם שאפשר לעשות לכרטיס רידון 9550 סטופמוד ל-9600XT האם אפשר לעשות לכל כרטיס 9550 סטופמוד או רק לדגם מסויים? ואם כן אז איזה דגם? מה הסיכונים בסטופמוד? איך מבצעים סטופמוד? יש איזה מדריך מפורט וטוב? אחרי הסטופמוד הטמפרטורה תעלה באופן קיצוני ודרך אגב בסטופמוד עושים גם OC לליבה של הכרטיס ולזיכרונות? ויש מצב שאחרי סטופמוד יהו ארטיפקטים וכל מיני עיוותים על המסך? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by roc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by liav12,

יש איזה אתר בארה"ב שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך, מותר לתת את שם החנות? לצורך השוואה של ביצועים על עלות? אם לא אז הכרטיסים שיש שם זה בין 5200 ל 9550se. ואני מתכוון לעשות אובר קלוק. המחירים שם בין 50 -65 דולר.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. שלום מה ההבדל בביצועים בין CF של 8/8 למשל של 4850 ל CF מלא של 16/16?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by coorva,

התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה

דיונים חדשים בפורומים