עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kikoos,

עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. Started by OgANDi_BoY,

אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלווזיה במחשב דרך יס יש לי ממיר כמובן .... איזה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by kobi_af,

תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. יש אפשרות להוספת כרטיס מסך עם תמיכה בDX שונה משל הכרטיס המסך השני? והאם זה יותר טוב שיש שתיי כרטיסים?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by yotam360,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. Started by טל,

אני צריך אותו בעיקר למשחקים וסרטים.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by CyberBot,

[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by Boiling,

יש לי בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי הוא משדר בשיטה שלא מתאימה לטלוויזיה או ההפך הטלוויזה מופיעה ב שחור לבן איני יודע בדיוק עשיתי חיפוש בפורם אך רק לי יש בעיה שאיני יכול לשנות את שיטת השידור הנה תמונה שממחישה .. בבקשה עזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות . הייתי בפורמים של NIVIDIA ולא מצאתי תשובה אם אפשרי המלצה לTV TOOL שתומך בכרטים מסך FX 5200 של GYGABITE זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by PSS,

קניתית מחשב חדש R9800P INTEL P4 2.8C אני יודע שAMD הרבה יותר טובים.. SAMSUNG 512 ... אני משחק בWolfenstein - Enemy Territory שזה משחק ישן... עשיתי MX FPS 100 אז תמיד אני רואה 59/60 FPS לא יותר! למה אין לי איזה 200-300 FPS? עם GF2 הייה לי 30-0 FPS ואותו גרפיקה :'( למה??? :'( הכרטיס עלה לי 1500 שקל!!!!!!!! :'( היתקנתי DIRX 9C מה עוד?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by eliranl,

יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by ReL,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח PCI-E המפרט של המחשב שלי הוא : P4 3.0 GHz DDR 2 1.5 GB 4300 לוח אם Asus P5VD2-MX

18. Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail מה ההבדל בין זה לבין GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by mystikal,

יש לי 2 מסכי 21 אינץ' של איי בי אמ שנכבים ולא נדלקים ללא סיבה מיוחדת הנורות שלהם מהבהבות או משתנות לצבע כתום לפעמים משחק עם החיבורים אחרי ניתוק ממושך פותר את הבעיה , אך לא תמיד. האם יש פתרון לבעיה זו ? תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by rino,

שלום לכם אני שוקל לרכוש מסך דק והמליצו לי על המסך של BENQ FP951 נתוני הקונטראסט שלו מצויינים 1:700 אך מעבר לזה אני לא מבין גדול במסכים דקים וקשה לי להחליט. הנה הקישור למסך http://www.benq.com/display/lcd_fp951.html מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by cosinusminus,

פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new

23. רשום על הקופסה של כרטיס המסך שלי שהוא מסוגל להגיע ל512 אפילו שהוא 256 יש לי מחשב דיי חזק 2gb זיכרון מעבד core2duo 2.6gh אם אפשרות זו קיימת הייתי שמח שמישהו יסביר לי איך להפעיל אותה... בתודה למי שיכול לעזור. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Bingo,

ציון 6002 זה טוב? המפרט בצד ימין http://img228.imageshack.us/img228/1931/cgkb6.jpg

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. Started by נוי27,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..

• 2 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים