כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל אני מנסה לראות Live TV ב vista media center אבל התמונה שאני מקבל מקרטעת, המסך הופך לירוק אני לא חושב שהבעיה היא בביצועים להלן מפרט המחשב מעבד 6750 זיכרון 4 GB 667 דיסק 7200 sata 2 כרטיס מסך ati 2600 pro מחובר למסך LG42PX4RV עם כבל DVI To HDMI
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בעיקרון להקליט אני יודע אבל אני לא יודע באיזה פורמט לשמור את ההקלטה למשהו יש מושג איך מכוונים את הכל שיהיה בכמה שפחות משקל ועל האיכות הכי טובה ביחס למשקל כמובן?!? תודה
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לבצע את ה-OC שלי,נכנסתי לשחק ב-COD2 ושמתי לב ש-FPS ירד בכ-20...משו שלא היה אף פעם לפני ה-OC,ותמיד המשחק עבד חלק. האם נעילת האפיק באמת משפיעה על ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום די ממזמן קניתי כרטיס מסך geforce 6200 וכשהתקנתי אותו אז או לא מעלה לי סרטים אני מפעיל את הסרט ואז המחשב ניתקע והעכבר לא זז וזה קורה רק בתוכנות כמו וינדוס מדיה פלייר דיוקס ורק בגוגל זה נותן לי לראות סרטונים אז מה אני יכול לעשות אולי צריך codec או משהו שבעזרתו אני יוכל להפעיל סרטים בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לאחר בדיקות רבות כאורך הגלות וחיטוט באתרים באנגלית ושפות אחרות החלטתי שחבל להוציא 4000 או 5000 ש"ח על מסך "19 LCD כשבמחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקבל לא הרבה פחות אם בכלל. אז מהמלצות אתרים לא מעטים {בחו"ל} החלטתי לקחת את הAOC "19 שנמכר ב2900 ש"ח וב10 תשלומים ללא ריבית {שווה ביותר} כל האתרים שראיתי אומרים שהביצועים והמראה שלו לא נופלים ממסכים יקרים בהרבה כגון סמסונג וLG ואף לוידאו הוא טוב . מי שמחפש מסך למשחקים זה לא המסך בשבילו כיוון שזמן התגובה שלו הוא 25MS אך מאחר ואני ממש לא משחק אז לא ממש איכפת לי העניין . המסך עושה שימוש בפאנל MVA שנחשב לפאנל טוב מאד. בשבוע הבא אני אמור לקבל אותו ואעדכן אתכם האם באמת שווה לא שהוא חוזר אחר כבוד לחנות.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי (ויש לי דרייברים מותקנים): [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אנילא זוכר איזה גרסה מותקנת ושמעתי שיש פקודה שמראה לך את הגירסא הבנתישכותבים אתה ב (run)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כותרת.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מהם הנתונים הטכניים החשובים בכרטיס מסך? איזה נתון הכי חשוב? תדר זיכרון, תדר ליבה, shaders וכו'...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: P4 2.8GHZ ASUS P4P800 2.5GB RAM RADEON 9600XT אני לא שש להחליף את המחשב בשנה-שנתיים הקרובות,ואני בדילמה- האם ה-7600GT מהווה שידרוג רציני לעומת RADEON 9600XT ? אני מתכוון לשחק במשחקים דיי כבדים כגון GHOST RECON 2, CALL OF DUTY4, במצב הנוכחי הדמו של CRYSIS רץ תוך שיבושים קשים. התקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לכמה שיותר תגובות מבעלי ניסיון. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-P4 2.6C @ 3200 MHZ (43C idle , 49C Stress) With Zalman 7000B CU - Sapphire Radeon 9600XT @ 570MHZ , 349MHZ With Arctic Cooling. -1 GB = 4 X 256 Kingtson 3200 CL With Costum made cooling -Abit IS7-e עכשיו הענין הוא כזה...... הכרטיס מסך שלי מעקב את כל המחשב... אני מקבל ביצועים סבבה לגמרי יחסית לחומרה הזאת אבל אני הבנתי שאם אני יחליף כרטיס מסך למשהוא קצת יותר חדש אני יקפיץ את הביצועים משמעותית. חשבתי על ה ASUSTEK GEFROCE 6600 TD 256MB אני יכול להשיג אותו באחלה מחיר ונראה לי שזה מספיק... הקטע זה שאני לא מעודכן מה קורה עם כרטיסי מסך.... היתי בצבא כמה שנים ו אני כבר לא בענינים.... מה אתם מצעים? תעזרו לי לבחור את הכרטיס הכי מתשלם לי... המחיר משחק ענין חשוב כך שכרטיס הכי טוב במח…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ל AGPX8 X1650 מחברת GECUBE ב 303 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=GV063&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap〈=HE או מ IVORY אותו כרטיס רק חברה אחרת (Sapphire) ב 345 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-