כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ה660 OC של MSI היום קרה דבר מוזר שקצת הלחיץ אותי. באמצע browsing קליל שמתי לב לצלילים צפצפניים מהמאוורר (חלשים מאוד - אך שמעתי אותם כי הכרטיס בד"כ שקט לגמרי). מיד הפעלתי את הGPUZ כדי לבדוק מה קורה, והנה אני רואה שהGPU CORE CLOCK כמעט במקסימום והטמפרטורה עולה עד לגבול ה50+/- שם היא הפסיקה. אחרי דקה בערך הCORE CLOCK החל לרדת חזרה ואיתו הטמפרטורה. עכשיו אני יודע שזה דבר אופייני פחות או יותר למצב שבו הליבה באמת מיושמת - משחקים ותוכנות למיניהן, השאלה שעולה כאן היא האם דבר כזה יכול לקרות סתם ככה בDESKTOP? יש סיבה לחשוש? למישהו קרה מקרה דומה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש דרך לסובב אותו ? לא לא לפורטרט אלא PIVOT. הוא נמצא בזווית איך אני מיישר אותו ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו
-
- 16 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס רועש ומפיץ חום ? יש לי חששות לרכוש אותו
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ראיתי שבפורום הרבה אנשים קוטלים את הכרטיס הזה ורציתי לדעת למה מה כל כך רע בו?? ד"א אני מתלבט לגבי קנייה שלו למשחקים כמו unreal 3 וכו'.... הוא יריץ אותם חלק על הגדרות מקסימאליות?? יש לי 2 GB ראם מעבד E6750 ולוח אם GIGBAYTE GA965P S3
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה שנשאלתי, ואני רוצה להיות בטוח לגביה . האם כרטיס מסך GTX 1050 TI יכול להחזיק / לעבוד עם שני מסכים של 4K. אם זה משנה, לא מדובר בגיימינג. כן מדובר בתוכנות גרפיות ( לא תלת ). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש איפהשהוא כרטיס 6200 שיש לו את הפיצ'רים הבאים. 128BIT 128\256 DDR2 אני מצאתי רק כרטיס בעל 128BIT
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? האם הוא כרטיס טוב? יש לי עכשיו הצעה לקנות אחד חדש ב1060 ש"ח, שווה? ?Model? ?EN7900GS/2DHT/256M? ? Graphics Engine? ?GeForce 7900 GS ? ? Video Memory? ?256MB DDR3 ? ? Engine Clock? ?450MHz ? ? Memory Clock? ?1.32GHz(660MHz DDR3) ? ? Memory Interface? ?256-bit ? ? Max Resolution? ?2048 X 1536 ? ? Bus Standard? ?PCI Express x16 ? ? HDTV Output? ?Yes, S-Video to HDTV Out ? ? VGA Output? ?Yes, With DVI-VGA adaptor ? ? TV Output? ?Yes, S-Video to Composite ? ? Dual DVI Output? ?Yes ? ? Adaptor/Cable Bundled? ?DVI to VGA adapter? ? HDTV-OUT adaptor? ? Power Cable ? ? ? Software Bundled? ?ASUS Utilities & …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה קצרה ופשוטה האם הכרטיס מרעיש? ואיך הקירור שלו? תןדה ;D
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ה1950gt 512 נותן תמורה או שעדיף ת256 ? בבקשה תשובה ברורה ומפורטת
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
המיפרט שלי ממוצע למדיAMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ARTעכשיו אני רוצה להביא 1950P ואני רוצה לדעת קודם כל אם הספק יחזיק אותו ואם לא יווצר צוואר בקבוק ואיך הוא בכלל ביחס ל1650XT.תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
באתר skypc יש את הכרטיס הזה ב2 גירסאות של GECUBE שתי הגירסאות אותו הדבר ההבדל היחיד הוא שבאחת יש 256 זיכרון שעולה 1162ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166 ובשניה יש 512 זיכרון שהיא עולה 1373 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 איזה עדיף לקחת? שווה להשקיע עוד 211 ש"ח בשביל 512 מגה? במה זה עוזר?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sapphire X1950XT 256MB עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה. אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים. עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K..... תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כרטיס 1 - X1600PRO ? מה הרמה שלו ? http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=153 טוב למשחקים LOW MED ? כרטיס 2 - X700 אותו דבר לגביו ? ASUS EAX700\TD\256MB
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה עדיף WinFast PX6800 TDH או Radeon X1600 Pro Sapphire 256MB מי יותר חזק ? תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-