כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה לטלויזיה. המכונה אליה הוא מיועד לא תשמש למשחקים, ולכן אין לי צורך בכרטיס חזק. חשובה לי מאוד היציאה לטלויזיה. מניסיון שלכם, לאילו מערכת השבבים יש את האיכות הגבוהה ביותר? האם יש לכם כרטיסים מסויימים שהייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך שלי מתחיל לעשות לי בעיות, כבר שנתיים שיש לי אותו והוא לא עשה לי בעיות אבל פתאום הוא התחיל איתם. 1. שאני ברזולוציה מעל 1024X768 ובמיוחד בדסקטוב ובאינטרנט רואים מעין פסים כאלה מקצווות המסך שמגיעים עד המרכז שלו, והם מאוד מעצבנים. 2. שאני כולש באינטנרנט וקורא טסקסטים עם כתב קטן אני שם לב שבמרכז המסך המסך יותא מפוקוס, ז'תומרת שהכתב שם יוצא קצת מפוקוס והוא מטושטש. בעיקרון המסך שלי יכול לתמוך עד הרזולוציה 1600X1200 @75Hz וב- 1280X1024@85 Hz אני משתמש ב- 1280X1024@85 Hz מאז שיש לי אותו ורק בימים האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בשביל זה תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז עוד דודים שלי מגיעים מרוסיה בקרוב אני שעות חיפשתי בגוגל ניסיתי למצוא 6600GT \6800LE (חנויות ברוסיה כמובן) לא מצאתי ... מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא את הכרטיסים האלו? ( אני ינסה לחפש עוד לבד אבל ישמח לקבל עזרה מהצד) גם האיזור ה 250 $ 220 יורו . 6000-7000 רובל . עם תמצאו איזה 6800 רגיל גם טוב f תודה על העזרה! (עם יהיה כאן בכלל מישהו שיעזור :-* ) (ושהכרטיס יבוא על 36 חודשי אחריות =3שנים , כבר מצאתי 6800 ב 250 דולר אבל בא רק עם 12 חודשי אחריות :-\ ) תראו מה מצאתי תגידו עם שווה http://www.oldi.ru/catalog/show.php?idx=4858&cod=22134 הכרטיס 300 דולר וזה אומנם שווה אבל לא נעים לי לבקש מהדודים לשלם עלי עוד 300 דולר אחרי ה נגן שקנו לי שעלה 500 דולר (ואחר כך …
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, פורומים רציניים יש לכם פה אנשים. 1. מסך LCD "17 אממ... Viewsonic VE702 איך הוא? השגתי אותו באמת במחיר נחמד, 1600 ש"ח, בגלל הנחה קטנה שעושים לי. אממ, אני יודע שהמהירות תגובה שלו (14ms) אחלה, אבל מה חוץ מזה? שווה? אני לא מבין במסכים. אגב, אני חייב LCD. כל המידע עליו פה: http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VE702m.htm 2. Gigabyte GV-R955128D ATI RADEON 9550 128 mb 128-BIT bulk הרבה אמרו לי שזה כרטיס מסך די טוב יחסית למחיר שאשלם עליו, בסביבות ה400 ש"ח, אחרי הנחה . אני לא גיימר רציני במיוחד. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני מקבל משחק. אבל לא פקמן מהמשחקים הכבדים יותר, שדורשים כרטיס מסך מצויין. אבל בשביל פעם בחודש, כשחלק מהמשחקים דורשים יותר וחלק דורשי…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא אוהב שאומרים חג אורים! שמח.... אני מחפש מסך דק 17" dvi (רואים הבדל בין החיבור הזה לרגיל אתם אומרים?) מהירות 12 ms או 85הרץ יספיק אני לא יודע אם זה המקביל לזה... אם מישהו חושב ש16 מספיק למשחקים שיגיד לי קונטרסט 450-500 גודל פיקסל הגיוני טוב אם יהיה מתכוונן גם לגובהה עד מחיר גגגגגגגגגגגגגג ג 2300 תודה מראש וגם אחכ! נ.ב אם אין מסך שעונה לכל הדרישות הללו במחיר זה, נא להוריד אותי בבקשה מהעץ.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך המסוגל "לטפל" בזוג מסכי VGA ברזולציה אופקית 1200 מינימום ובתדר 85 הרץ מינימום. הכרטיס צריך להיות בעל אפיק AGP 8 , רצוי זיכרון מעל 128 מגה בייט. הכרטיס יורכב למערכת יעודית לעריכה (לא משחקים וכו..), תקציב 2500 ש"ח לערך. המערכת בנוייה: א. לוח אם חב' אסוס דגם NCCH-DL . ב. זוג מעבדים XEON 3.GHZ באס 800 . ג. זיכרון 2GIGA של חב' קינגסטון דגם (HYPER X (400HZ ג. כרטיס עריכה של חב' canopus דגם DVstorm2 תודה מראש לכל המשיבים רענן
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-