עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נכון לעכשיו, יש התלהבות מהכרטיס, במיוחד בהיבטת של עלות / תועלת.

2. Started by f_oren,

תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. זהו מחר אני קונה את הכרטיס מסך שלי למערכת הזאת core i 5 750 gigabyte p55-usb3 g skill 2x2gb 1600mhz seasonic 650w עכשיו אני מתלבט מאוד בין gtx480 וגם אמרו לי וראיתי שהוא לא כזה חם כמו שהרבה אומרים לבין hd5870 vapor-x אני בנתיים הולך יותר לכיוון ה gtx480 אבל מה שמונע ממני לקחת אותו הוא החום שלו וגם אני רוצה שתגידו בתכלס מה יותר חזק עזבו משתלם ומה יותר יחזיק לעתיד

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by SilentD.M,

מהם האפשרויות העומדות לפני? ומי הכי מומלצת? הספק הוא Seasonic 400W. היום קניתי את המסך-1920x1080 ואני רוצה להזמין את המחשב עוד היום, אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by ZyBeX,

קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by M.I.21,

לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?

11. הפסטיבל סביב כרטיסי המסך החדשים של AMD ממשיך גם כעת לכתבה

12. Started by yosizach,

מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by iCe_bLaSt,

עוד בתקופת הR9700 היו דמואים של HDR באתר של ATI (כיום יותר מסובך למצוא אותם) הם רצו יפה מאוד על ה9800SE שלי ... עכשיו אני רואה טענות שATI לא תומכת בHDR , לי זה נשמע בהתחלה כקשקוש פורומים מצוי כי ראיתי במו עיני את הדמואים של HDR על ה9800SE שלי , וגם הרצתי HL2 עם מוד של HDR BLOOM (שיצא כבר ממזמן - לא משהוא רשמי של ולו). בכל מקרה היום ראיתי מצגת של NVIDIA שטוענת בפירוש שATI לא תומכת בHDR בכל מקרה ... מה הסיפור כאן ? מישהוא מוכן להסביר לי על מה בדיוק NV מדברים כשהם אומרים בגלוי שATI לא תומכת בHDR ? הרי אם זה לא נכון הם יכולים להתבע ובגדול, ככה שאני משער שיש יסוד כל שהוא של אמת באמירה הזאת , מצד שני העובדות מראות לי אחרת ... בקיצור, מישהו יכול לפענח את העניין?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה

15. כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by avi112211,

איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4360 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4206&catcode=389&AdCat=&parentid= http://www.skypc.co.il/pl_product~37390~8~0.htm והאם יש כרטיס כזה עם 512 זיכרון? ולמה יגרום 256 זיכרון (אני חושב שזה לא מספיק - תקנו אותי אם אני טועה)? יש כמה כמה כרטיסים מסידרת 2600 תגידו לי מה אתם חושבים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2804 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=991 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2120&category_id=98b33b217d142526e2b52493c7a55075& אני יודע שזה אולי קצת יותר מידי כרטיסים אבל זה חשוב לי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Tzion Abebe,

מוכר gtx 1050ti msi gaming x ב550₪

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  18. מעניין אותי במיוחד ב OpenGL

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by chandler,

אני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה עכשווית ובכלל במה קורה בשוק היום, כיוון שפעם אחרונה שחקרתי זה כשקניתי את המחשב שלי ב2012 והיום ביקשו ממני להרכיב מפרט למישהו , הרכבתי כבר את כולו וחסר לי רק הכ"מ כי אני ממש לא בטוח על מה ללכת (הספק הוא SEASONIC S12II 520W) . סדרת הR9 שווה משהו(270\270X)? או שפשוט ללכת על NV וזהו? איזה 660 נחמד כזה? ומה עם ה7870 (במיוחד ראיתי שמתלהבים מגרסאת הXT) ? בעיקרון זה ה3 כרטיסים ששמתי עליהם עין, כל דבר מעל 900-1000 שקל כבר לא בא בחשבון כי גם ככה הבחור קצר בתקציב, שזה בעיקרון כל כרטיס עם 256BIT ו2GB.. (כל גרסאות ה3-4 הם OVERKILL בלי SLI/CF לפי מה שהבנתי) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  23. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

24. שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. לא משנה איזה רזולוציה אני שם או איזה מתיחת תמונה בפלזמה אני לא מצליח לתפוס את כל שטח המסך\ או שאני יוצא מגבולותיו, איך ניתן לכוון את מיקום התמונה במסך ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 10:24:43 לדעתי אני צריך להוסיף רזולוציה מיוחדת שלא נמצאית באופציות, איך ניתן לעשות את זה בוינדוס 7 ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 11:23:24עידכון, מצאתי פתרון באינטרנט, ATI אוהבים להחביא כל מיני אופציות בדרייברים שלהם כדי שיהיה הכי קשה למצוא, מסתבר ש-SCALING נמצא במעמקי הדרייבר.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1465487

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים