עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by M.I.21,

לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?

4. הפסטיבל סביב כרטיסי המסך החדשים של AMD ממשיך גם כעת לכתבה

5. Started by yosizach,

מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by iCe_bLaSt,

עוד בתקופת הR9700 היו דמואים של HDR באתר של ATI (כיום יותר מסובך למצוא אותם) הם רצו יפה מאוד על ה9800SE שלי ... עכשיו אני רואה טענות שATI לא תומכת בHDR , לי זה נשמע בהתחלה כקשקוש פורומים מצוי כי ראיתי במו עיני את הדמואים של HDR על ה9800SE שלי , וגם הרצתי HL2 עם מוד של HDR BLOOM (שיצא כבר ממזמן - לא משהוא רשמי של ולו). בכל מקרה היום ראיתי מצגת של NVIDIA שטוענת בפירוש שATI לא תומכת בHDR בכל מקרה ... מה הסיפור כאן ? מישהוא מוכן להסביר לי על מה בדיוק NV מדברים כשהם אומרים בגלוי שATI לא תומכת בHDR ? הרי אם זה לא נכון הם יכולים להתבע ובגדול, ככה שאני משער שיש יסוד כל שהוא של אמת באמירה הזאת , מצד שני העובדות מראות לי אחרת ... בקיצור, מישהו יכול לפענח את העניין?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה

8. כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by avi112211,

איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4360 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4206&catcode=389&AdCat=&parentid= http://www.skypc.co.il/pl_product~37390~8~0.htm והאם יש כרטיס כזה עם 512 זיכרון? ולמה יגרום 256 זיכרון (אני חושב שזה לא מספיק - תקנו אותי אם אני טועה)? יש כמה כמה כרטיסים מסידרת 2600 תגידו לי מה אתם חושבים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2804 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=991 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2120&category_id=98b33b217d142526e2b52493c7a55075& אני יודע שזה אולי קצת יותר מידי כרטיסים אבל זה חשוב לי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Tzion Abebe,

מוכר gtx 1050ti msi gaming x ב550₪

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  11. מעניין אותי במיוחד ב OpenGL

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. שלום ! אני מחפש לקנות כרטיס ללכידת וידיאו אנלוגי ( כרטיס עריכה ) בסכום של עד 800 ש"ח . חקרתי קצת את העניין באינטרנט וגיליתי עולם ענק של כרטיסי עריכה וטלויזייה ויצאתי יותר מבולבל . . . מה יותר טוב לקנות ? כרטיס עריכה בחיבור PCI או קופסה חיצונית בחיבור USB או אולי מתאמים פשוטים ( RCA לוידיאו USB למחשב ) יעשו את העבודה ? האם קיים כזה דבר קופסה חיצונית המחברת ע"י FIREWIRE ללוח ? האם תוכנות עריכה כמו פרמייר או AVID דורשות כרטיסי עריכה מסויימים או שניתן להפוך חומר אנלוגי לדיגיטלי באמצעות תוכנות אחרות ורק אז לערוך את החומר ( שהוא כבר בפורמט דיגיטלי ) באמצעותן ? אחרי שאני לוכד את החומר האנלוגי - לאיזה פורמט הוא יהפוך ? הבנתי שכרטיסים בחיבור PCI דוחסים את החומר האנלוגי בפעולת הלכ…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by chandler,

אני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה עכשווית ובכלל במה קורה בשוק היום, כיוון שפעם אחרונה שחקרתי זה כשקניתי את המחשב שלי ב2012 והיום ביקשו ממני להרכיב מפרט למישהו , הרכבתי כבר את כולו וחסר לי רק הכ"מ כי אני ממש לא בטוח על מה ללכת (הספק הוא SEASONIC S12II 520W) . סדרת הR9 שווה משהו(270\270X)? או שפשוט ללכת על NV וזהו? איזה 660 נחמד כזה? ומה עם ה7870 (במיוחד ראיתי שמתלהבים מגרסאת הXT) ? בעיקרון זה ה3 כרטיסים ששמתי עליהם עין, כל דבר מעל 900-1000 שקל כבר לא בא בחשבון כי גם ככה הבחור קצר בתקציב, שזה בעיקרון כל כרטיס עם 256BIT ו2GB.. (כל גרסאות ה3-4 הם OVERKILL בלי SLI/CF לפי מה שהבנתי) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

17. שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. לא משנה איזה רזולוציה אני שם או איזה מתיחת תמונה בפלזמה אני לא מצליח לתפוס את כל שטח המסך\ או שאני יוצא מגבולותיו, איך ניתן לכוון את מיקום התמונה במסך ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 10:24:43 לדעתי אני צריך להוסיף רזולוציה מיוחדת שלא נמצאית באופציות, איך ניתן לעשות את זה בוינדוס 7 ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 11:23:24עידכון, מצאתי פתרון באינטרנט, ATI אוהבים להחביא כל מיני אופציות בדרייברים שלהם כדי שיהיה הכי קשה למצוא, מסתבר ש-SCALING נמצא במעמקי הדרייבר.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1465487

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by DarkNess,

יש לי geforce fx 5200 חיברתי הכל לטלוויזיה וזה עכשיו אני לא רואה nview אחרי שאני לוחץ מאפיינים ומתקדם אבל בסרגל של ההתחל יש למטה מקום שאפשר לבחור בו: nview desktop managar ואם אני מוריד את tvtool זה כותב שהוא לא מזהה tv chip מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by omri2050,

שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק 17" בזמן הקרוב והמסך שאני שוקל לקנות הוא MAG S776i. להלן הפרטים: 17" 0.264 1280x1024 700:1 8ms Speakers, DVI אני משתמש במחשב בעיקר בתוכנות ואני משחק ממש לעיתים נדירות אבל אני עדיין רוצה שכשאני משחק המסך יאפשר תצוגה טובה. מה אתם אומרים על המסך הנ"ל בהתחשב במה שאני צריך? כמו כן רציתי לשאול בקשר לפיקסלים שרופים: 1. האם אתם יודעים מהי המדיניות של MAG בנושא? או שאני צריך לברר עם החנות בכלל? 2. עד כמה הבעיה נפוצה? ובמילים אחרות, יש מצב שאני קונה מסך ואין לי את הבעיה הזאת בכלל? 3. מה עושים אם בסופו של דבר מגיע מסך חדש ומתגלה אפילו רק פיקסל אחד שרוף? זה מוריד את ההתלהבות מכל ההשקעה של כמעט 2000 ש"ח.. ושאלה אחרונה לגבי DVI: כרטיס המסך שלי אינו תומך…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Offir A,

-

• 0 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.