כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את ה- MAX TEMP של ה- 4850 ל- 120: איך עושים את זה ושומרים ומפעילים את הכל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 17:05:42 לא משנה בסוף הסתדרתי לבד עכשיו כבר המאוורר לא משתגע אחרי 100 מעלות..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיעה התקופה של השנה שבה אני עוד פעם זקוק לעצתכם, היה לי כרטיס Radeon 1950 שנורא נהנתי ממנו, אבל לצערי ביום בהיר אחד מסך שלי התמלא בנקודות בשלל צבעים, ואחרי בדיקה קצרה של החלפת הכרטיס התברר שזה אשמתו. כרגע אני מחפש כרטיס אחר, מחשובתי הן בכיוון ה : 9800GT 1gb gDDR3 , http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MhodR6119xPzRjNJ או אולי ה- HD4850 512mb http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2902 המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: E6750 2.66Ghz 2 גיגה זיכרון וספק של 430 וואט של antec כמו כן אני משתמש במסך של 22" השימוש במחשב הוא בעיקרו משרדי, אבל פה ושם יש לו צורך להריץ משחקים חדשים וכבדים, לאו דווקא ברזולוציה מקסימלית. זהו בעיקרון. מה לדעת…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מאחר ואינני מבין בכרטיסי מסך, רציתי לדעת מה כדאי ומה ההבדל בין geforce fx8400gs/512mb/hdmi ל..accelerator x3100/358mb תודה!!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך 9800GX2 1GB עד כמה יהיה צוואר בקבוק ב E6600 ללא OC?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, היה לי: sapphire ati 1950xt 256 והוא התקלקל, לקחתי לחברה ובגלל שהוא כבר ישן.. אין במלאי. הביאו לי מהיבואן hd2900gt. אבל בגלל שהוא פחות מפלצת מבחינת הביצויים ביקשתי כרטיס אחר. עכשיו מציעים לי inno3d או msi 8800GT השאלה מה לעשות ואיזה חברה עדיף? וגם איזה דגם מדוייק של החברה? אני אשמח לעזרה בנושא..
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד - יש לו אחלה מפרט הדילמה היחידה שלי זה הכרטיס מסך שהוא 8400GS - האם הכרטיס הזה יכול להריץ את כל המשחקים כיום? לא חייב שהמשחקים ירוצו על הגדרות מקסימליות רמה בינונית מספיקה לי תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני שבאתר של KSP, רשום שכרטיס אחד של Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 795 ש"ח, ומתחתיו רשום Sapphire HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שעולה 1735 ש"ח? קודם כל, אם זה אותו כרטיס אז למה אחד GDDR4 והשני זה GDDR3? ואם זה אותו כרטיס בדיוק רק X2, אז למה לא לקנות שניים בנפרד? זה יוצא יותר זול.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לתקציב? http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_ac_l1.htm ב-730 ש"ח או http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 ב-790 ש"ח או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 אודה לכם מאוד אם תענו לי.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי 3DMARDK06 ואני מקבל תוצאה מאוד נמוכה עם המחשב שלי... אין לי שמץ למה.. התוצאה שקיבלתי היא 10500... עם ה8800GT שהיה לי לפניו קיבלתי יותר ! LOL למה זה ? ודרך אגב הפילטרים היו על 2 !
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה מחשב חדש והוא מעוניין לשחק רק במישחקים בינוננים כמו פיפא , ניד פור ספיד וכדומה , הוא קונה את המחשב מ ksp ששמה מוכרים את ה 8600gt וה 7600gt במחיר של 700 שקל ( חברת eVGA ) . ערכתי מספר חיפושים בפורום לגבי ה 7600 וה 8600 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית מי יותר טוב , אני חושב שיש לי נטייה לכיוון ה 8600gt מכיוון שהוא בנוי מארכיטקטורה חדשה יותר ותומך ב dx10 כמובן . כמו כן, אני לא יודע אם החברה הזאת eVGA טובה , יש להם ב ksp כרטיסי מסך של חברות כמו , asus שמוכרות את ה 7600gt ב 750 ואת ה 8600gt ב 850 , gigabyte שמוכרת את שתיהם בסביביות ה 700 שקל , ועוד מספר חברות שאני לא מכיר כמו : galaxy , gil , point of view , powercolor . אפשר קבל קצת הבהרות לגבי איזה כרטיס עדיף וא…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש את הכרטיס כפול הליבה החדש של ATI שעומד לצאת שנקרא-3870X2 נכון?אז אני חושב על לקנות אותו ויש לי שתי שאלות: בתקציב שלו הוא יהיה משתלם וחזק?נגיד מול GTS 512 או מול GTX?והאם שווה לחכות לסדרה 9? ובדקתי בFAQ אם אני אצטרך לוח אם תומך CF בשבילו אבל לא היה רשום(היה רשום רק על NVIDIA)אז אני צריך או לא?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכרטיס עולה 1270 ש"ח והוא אינו גרסת ה SONIC. האם הןא מבוסס G92? http://www.xpertvision.com/en/products/nv_pcie_8800GT.html תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
חשבתי על לקנות כרטיס מסך חדש.. רק הבעיה שאני לא כל כך מבין בכרטיסי מסךך אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב לגיימרים ולמשחקים כבדים לתקציב של עד 600 ש''ח חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail SX165P512A הבעיה שאני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שליי. . זה המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Name Abit AV8 / AV8-3rd Eye / RocketBoy AV8 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-