עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adizarko,

אני מנסה לעשות OC ל GTO2 שלי על מנת שיגיע לרמת 850XTPE. עכשיו אני משתמש ב ATITOOL ואני רוצה לעשות בדיקת ARTIFACTS על מנת לבדוק שלא יהיה ERRORS. אבל כל פעם שאני עושה את זה קופצת לי הודעה שה VISUAL TESTING DISABLED. מישהו יודע איך לבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by shmil_y,

קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by uzi123,

יש שני כרטיסי מסך שראיתי בחו"ל הראשון זה: Diamond Radeon X1300 512MB DDR2 PCI Express VIVO Crossfire Video Card ( DVI S-Video VGA ) - X1300PCIE512SB (לא בטוח שזה VIVO) הלינק לאתר שממנו שאני מתכוון לקנות זה: http://www.buy.com/prod/X1300PCIE512SB/q/loc/61939/202109756.html השני: XFX GeForce 7600GS 256MB PCI Express x16 Video Card (Dual DVI S-Video) - PV-T73P-UDJ3 שהלינק לקניה זה: http://www.buy.com/prod/PV_T73P_UDJ3/q/loc/61934/203000306.html הראשון יעלה לי 87 דולר לעומת השני שיעלה 50$ עד עכשיו לא שיחקתי משחקים אבל אני כן חושב לעשות את זה בהמשך אולי, ואם כבר אז אני חושב לקנות כמה שיותר טוב בלי להתפרע ממש במחיר (עד 90 דולר..) מחשב עוד לא קניתי , ואני מתכוון לקנות AMD 3800 ד…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. Started by JUNGLE,

תודה

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  6. בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

יש לי 7600GT של ג'יגה בייט. ויש לי לוח אמ עם SLI אני יכול להשים כרטיס 7600GT של חברה אחרת? ועוד משהו אפשר כמו הערות על 7600GT של ג'יגה בייט הוא טוב? יש חברות שיותר כדאי לקנות מהן את הכרטיס וכו'? עריכה: אני טעיתי בפורום אפשר בבקשה להעביר לפורום כרטיסי מסך?

8. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?

9. Started by RoverBoy,

המערכת AMD 4200+ 2.2GHZ 2G זיכרון 250G דיסק קשיח ורוצה לקנות 8800GT 512. האם הספק מספק את הסחורה? יש לי גם אותו מחשב עם AMD 5200 וספק של HEC 450W ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by gerpbt1,

אחי היה בניו יורק לפני שבוע וקנה לי את הכרטיס שציינתי בכותרת, הקישור למקום ששלחתי אותו לקנות הוא http://www.jr.com/xfx/pe/XFX_GX260NADF9/ אחרי שהוא קנה לי ראיתי שאין דגם של gtx 260 בעל 1גיגה ו 240 multi-threaded processor cores, גם בדקתי על פי שם קוד של המוצר הספציפי ולא ראיתי שהוא בעל 1גיגה. האמת שקיבלתי ממישהו המלצה על החנות הזאת, jr לכן אני לא יודע אם סתם עבדו עליי או שבאמת זה הכרטיס שקנה לי אח שלי. חשוב לציין שהכרטיס עדיין לא הגיע אליי אבל כבר קנו אותו, פשוט רוצה לדעת מתוך סקרנות ותודה

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by fish123,

שלום, יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה ) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN. אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך. אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. Started by SAOD,

יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?

17. Started by ron10,

שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

19. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by 6600GT,

אם אפשר להמליץ לי בבקשה על מערכת קירור עד 400 שקל למעבד של הכרטיס מסך שלי שתאפשר לי לעשות יותר אוברקלוקינג.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by b-or,

קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by DOR_2911,

זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... אני מבואס

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים