כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-PNY-004 מהכרטיסים הרגילים עם ה325MHz core clock וה 22.4GB/sec. memory bandwidth 700MHz memory data rate וזה הסוג המשופר http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-CHAIN-036 http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-GAIN-119 שבאים עם GPU Clock Speed: 350MHz (chaintech comes with 358 ו Memory Bandwidth: 25.6GB/s Memory Clock Speed: 800MHz (chaintech comes with 770 ( בקיצור ה gainward שווה יותר...אבל אני בטוח שיש עוד חברות עם כרטיסים משופרים עם אני ימצא אני יוסיף. אז עם תרצו לקנות את ה 6800 NU חפשו את הדגמים המשופרים...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מזמין היום בחנות תכרטיס הזה מה אני צריך לקבל איתו בערכה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PCIE ABIT RADEON X600XT 128 MB והוא עושה לי הרבה בעיות אז החלטתי לקנות כרטיס חדש (לא ATI), אני צריך כרטיס למשחקים והתקציב עד 600 שקל. מפרט המחשב שלי CPU Intel Pentium 4 Prescott 530, 3066 MHz Motherboard Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye Memory 512 MB DDR2-533 DDR2 תודה!
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? בכמה ה1950 יותר טוב? כי אני מתכוון לקנות מנועה ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות ולחכות אלוהים יודע כמה זמן...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי LEADTEK 6800NU ואני משתמש בדרייברים המקוריים הכי מעודכנים ...השאלה אם יש דרייברים יותר טובים מאלה כמו DNA / OMEGA וכל אלה...היה לי ATI לפני זה והשתמשתי בOMEGA DRIVERS ואין לי שום מושג איזה דרייברים מומלצים לאנוידיה אז אם מישהו יכול להביא לי המלצות וגם בנצ'מרקים עם MODDED DRIVERS יהיה טוב ...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לאחר בירור באזורים אחרים בפורום הזה ובכלל,, שוב נשאלת השאלה אם אכן כדאי להשקיע היום קצת כסף ולרכוש 9600GT SLI או את אחד הכרטיסים האחרים לבד ולא במערך SLI .... דוגמא למה שנאמר לי בפורום ספקים ומארזים : "תירד מהר מהחלטה שלך לקנות 9600GT SLI זה ממש ביזבוז ולא יעיל..." "אני די בטוח שאין שום טעם מבחינת ביצועים ו/או הגיון כלכלי בשני הכרטיסי מסך הללו אז כדאי שתבדוק את זה שוב לדעתי" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324048.0 ממתין לתגובתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/ פה תמצאו דרייבר מספר 61.76 דרך אגב הדריבר מאושר ע'י מיקרוסופט ועבר את כל הבדיקות... אז הוא לא בטא!! ftp://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nvidia/ ופה יש את כל הדמואים לכרטיסי נודיה כולל החדשים ביותר לכרטיסי גיפורס 6
-
שלום, יש לי שאלה שתשמע די טיפשית, אז ככה: על כ.המסך 8800GT של BFG יש מדבקה עם תמונה של האיש הקירח שאוחז פדחתו, והמדבקה הזאת הודבקה עקום, דבר שמאוד הרגיז אותי אז החלטתי לנסות להזיז אותה והמדבקה די נהרסה, אז, ברוב חוכמתי החלטתי להוריד אותה לגמרי, אבל שמרתי אותה שלמה [פחות או יותר ^^"] אז מישהו יודע האם האחריות עדיין תקיפה על הכרטיס? [אני שואל פה כדי לא להישמע מפגר מדי בטלפון....ד"א הכרטיס נקנה מ-FOXPC] ודבר שני- במקרה ואני רוצה להחליף קירור, אבל שומר את הישן עם המדבקה בנפרד, האחריות עדיין תהיה תקפה? בתודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
רציתילשאול מה יותר טוב 7600GSעד 512MB או 7600GT 256MB ומה ההבדלים בינהם?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע כרטיס אחד של 260GTX שנקנה לפני חצי שנה בערך. אין לי מושג כל כך איזו סוג ליבה יש לו (נראה לי מהדגם הישן). השאלה היא האם אין לי בעיה לקנות כל כרטיס 260GTX שנמצא עכשיו בזיל הזול בשוק ולחבר בנוסף או שאני חייב את אותו CORE? למיטב ידיעתי הכרטיס המהיר מבין השניים יעשה DOWNCLOCK לכרטיס האיטי. האם זה נכון? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. איך הכרטיס מסך Geforce 5500 FX -256 MB ? שווה? 2. אני מחפש מסך LCD בסביבות ה 1000-1300 שקל שהוא 17 אינץ' וזמן תגובה 16 MS ...מישהו מכיר משהו כזה? ואם יש..האם הוא בכלל שווה? דרך אגב לפורום הזה יש אחלה סמיילים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-