כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך יתאים לי שיגיע לרמות של 7600GT בערך? אם זה מעל 700 שקל אז אני מעדיפה כרטיס מסך ברמה של 7600GS
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כמעט חצי שנה אחרי שדגמים אלו הוכרזו - צרכנים סוף כל סוף יכולים ליהנות הלכה למעשה משמונה ליבות Zen 3 מתקדמות במעטפת הספק מצומצמת עבור מערכות ניידות קומפקטיות, כאשר אייסר היא זו שמבצעת את הצעד הראשון לזמינות רחבה עם דגם ה-Swift X המסקרן שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :
-
בשביל זה תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה ) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN. אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך. אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע את ה1500 שקל ב8800 320MB ? או שיהיה עדיף לי לחסוך 500 שקל ולקנות איזה 1950PRO ? מה אתם אומרים עדיף לעשות?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 1500 בלי עדיפות מסויימת ל ATI או NVIDIA העיקר שיהיה חזק יתמוך ב DX10 ובחיבור של PCIE2
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי agp, ואני רוצה לקנות את אחד מכרטיסי המסך הזה , שבדקתי ב-zap , מצאתי את שני סוגי הכרטיסי מסך האלה שהם אותו מספר דגם אבל ההבדל הוא בין pro ל gamer edition , אין לי מושג מה ההבדל , אני משחק הרבה ואני צריך משהו חזק למשחקים , מה עדיף משניהם? , צריך לציין שה gamer edition עולה 150 שקל יותר... תודה...
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
במהלך "טיפול 10,000" שאני מעביר למחשב שלי (פעם ראשונה, תהיו עדינים) קרה מקרה ומחפשי אצבע למאוורר של הכרטיס מסך שלי... פעמיים... עכשיו, מן הראוי, השלבים קצת עקומים פוגעים בצלעות קירור ועושים רעש נוראי. אחת ליום אני ממשיך לנסות לעקם בחזרה את השלבים, אבל באיזו שהוא שלב נמאס לי להדליק את המחשב-לשמוע רעש-לכבות את המחשב. יש פתרון הולם חוץ מלעקם לו את הצורה לצד השני, האם אפשר לחבר מאוורר (באיזו צורה) ולהחליף את הנוכחי? יש המלצות מיוחדות לכזה? הכרטיס שלי הוא Powercolor 5770 1GB.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה שחשבתי שבטוח תוכלו לפתור. הוא התקין את call of duty 2 ואחרי כמה דקות משחק, המשחק התרסק והופיעה הודעה שהוא לא זוכר מה היא. מאז הווינדוס לא מזהה את הכרטיס. התקנתי גם את הדרייברים החדשים וגם את הישנים, ואפילו פעמיים את directx9. המשחק מסרב לעלות בלל תקלה ב directx, והכרטיס עצמו מופיע ככבעייתי במנהל ההתקנים. אהה...וגם במסך בוט שלו הוא מופיע בתוך LVIDIA משהו...כל הכיתוב הוא עיוות של הכיוב המקורי, ויש פסים לכל אורך העלייה של הוינדוס. אפילו חשבנו שזו בעיה בחיבור...אז ניתקנו וחיברנו אותו מחדש...ועדיין...כלום. ושאלה לא קשורה, כי חבל לפתוח סתם ת'רד: מאז שהתקנתי את גרסת ה-64 של XP ואת הדרייברים של ATI...אין לי אפשרות לגשת לנתונים של הכרטיס מסך (כלום. לא מהיורת ו…
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי? עשיתי חיפוש, וגם ב TOM'S אין XT
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היום אני הולך ליסגור על כרטיס מסך עכשיו אני קונה גם מסך של סמסונג על 4 MS ואני רוצה כרטיס מסך AGP שיתמוך טוב במסך .. עכשיו יש שתיים שאני מעוניין בהם והם: radeon 9800 pro 256 mb ועם 128 BIT ויש את הכרטיס : 6600 GT עם 128 MB ו-128 BIT מה עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום NVIDIA החובבנים האלו לא הכניסו בדרייברים האחרונים את האופציה הזו ... ניסיתי כבר 81.95 71.78 81.85 יש מישהו שעובדת לו האופציה הזו ? אני אשמח למספר דרייבר תודה - -- - אני לא מבין, איך זה יכול להיות - אולי אני לא עושה משהו טוב ?!? אוף... עכשיו גם ה81.94 לא עובד עם הדואל מוניטור.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ב- 1390 ש"ח כרטיס חדש של POWER COLOR ב - KSP ..... איך הוא שווה ?? כדאי לקנות במקום ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 ש"ח ????
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב חדש בעל נתונים גבוהים.ראוי לציין כי אני לא גיימר מושבע ומטורף ואני מוכן להותיא משהו כמו 800(חריגה של 200 ש"ח)על כרטיס מסך. 1)8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E-פוינט אוף ויו 2)8600GTS 256MB Superclocked GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E -EVGA 3)8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E -גיגבייט 4)8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E -גיגבייט כולם מKSP ואני לא יודע מה מומלץ, מה השוני בין 3 ו4 והאם וכדאי לי לקחת את ה512 מגה בייט? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-