כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי 6800 ואני רוצה להכוון את הדריברים למצב תמונה הכי טוב שיש ושלא יכביד בצורה משמעותית תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למה כולם כל כך מחכים לזה? מה היתרונות על פני DIRECT X 9?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בהנחה שכמובן התשובה היא 9800SE- עד כמה הוא יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ati radeon x1650 pro 512 עד היום הכל היה בסדר אבל היום כשהדלקתי את המחשב הרזולוציה המקסימלית של המסך ירדה ל1680*1050 יש לי מסך של samsung syncmaster 226bw התקתי את תוכנת ה catalyst של ראדון אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון... אני מבקש את עזרתכם בהשוואה בין כרטיסי מסך הבאים: GTS8800 640MB MSI או LEADTEK.... כרטיס של איזה חברה יותר טוב...? שאלה נוספת בנוגע לצורבי SATA האם הם פחות טובים או יותר טובים מIDE (השערתי שיותר טובים אך אני לא בטוח..) תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הרגע שמתי לב משהו מוזר,יש לי LEADTEK GEFROCE 6600GT AGP ועם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WINFOX, התקנתי אותה והיה רשום שבליבה של הכרטיס מסך ב2D,יש גם 3D אין לי מושג מה זה כל אחד מהם בכל מקרה ב2D בWINFOX רשום 10 בליבה (?!?!?!?!?!?!WTF) אבל בדרייבר של NVIDIA ב2D רשום 300 בליבה,האם זה אמור להיות על 300 בליבה ב2D ב6600GT ?? כי ב3D רשום שם 500MHZ בליבה *תמונה מצורפת* תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^ ומה זה יצאת VIVO קרתי שזו יצאה שמשפאת את האיכות של מסכי LCD אבל פה ראיתי שזה משהו אחר יש לי כרטיס 5200FX
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את 7600GT עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי 450 שקל אני מתכנן לקנות את ה HD 4670 השאלה שלי האם המעבד e5200@3.125 GHZ יחזיק אותו ואיזה משחקים יעבדו לי .. בינתים קניתי Crysis warhead
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-