עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fish123,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by GREED,

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by danig,

אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by Master_KisH,

שלום לכולם... עשיתי פורמט לא מזמן ומה לעשות אין לי את הדיסק של הכרטיס מסך המחשב רץ על win 98 SE ובכרטיס מסך כתוב Standard PCI Graphics Adapter אני רואה רק 16 צבעים מישהו יכול לעזור לי זה מאוד דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עד 900 ש"ח (אין אפשרות לגלוש) המליצו לי על מאג MAG CRT 17" - 796PF X-Flat series הוא עולה 889 ש"ח. אבל אני בטוח שיש משהו יותר טוב באותו מחיר או במחיר יותר נמוך. הקניה היא מזיגזג, אז נא להמליץ רק על מסכים שיש להם. וחשוב מאוד שהמסך יהיה אמין, המאג הנוכחי שלי (XJ700T) מחזיק אצלי כבר כ5 שנים. תודה

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by amitaihasnes7,

שלום. לא מזמן קניתי את ה-geforce 7600gs 256mb של GIGABYTE (לא כתבתי את המפרט המלא כי אני מניח שכולם יודעים אותו). עכשיו תמיד שיש לי איזו בעיה במשחק (FPS נמוך) אני מתקשר לייבואן של המשחק ושואל אותם איך אוכל להעלות את רמת ה-FPS. עכשיו הם תמיד אומרים לי לעדכן את ה-driver. הספרות האחרונות שלי הן 9131. השאלה שלי היא האם גרסת הדרייבר שלי מספיק עדכנית. ואם לא מאיפה אוכל להוריד גרסת דרייברים אחרת. כי באתר של NVIDIA אין גרסת דריברים ל-7600GS יש רק ל-7800 ול-7900. שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון? אז בקיצור אני צריך- 1-תענו לי האם גרסת הדרייברים שלי מספיק …

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by Devil Servant,

האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. היי. הודעה זו נורא דחופה לי, ואני זקוק לתשובה והמלצה (למרות שכבר ראיתי את אשכול ההמלצות...) די דחופה בנושא הזה. אני גיימר, וזקוק לכ.מסך כי כנראה לשלי נפל איזה שבב ואני מחכה בסבלנות מהמעבדה שבודקת לי עכשיו אותו ומנעה מחשבים לתשובה אם יש אחריות על דברים כאלו. בכל מקרה, אני רוצה ליהות מוכן לדבר. למחשב שלי ספק כח 350W של אנטק. אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות 1800XT512MB. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by MeMaster,

1. האם הם באמת שווים משהו ? 2. אני כנראה קונה BFG GEFORCE 8800GTS OC2 320MB , אם אני יקנה כרטיס פיזיקאלי זה ישנה משהו ? 3. על איזה כרטיס פיזיקאלי אתם ממליצים ? תודה ויום נעים!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by dror_gh,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by mc_elad,

יש לי כמה שאלות. 1. 9800gx2 VS 280GTX?? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1 2. יש מס' גירסאות מומהרות של ה 9800GX2 מהיא הגירסה הכי מומהרת שנמקרת בארץ????

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by gumi,

שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. אני רוצה מסך דק LCD 19 שלא יחרוג מ 2000 שקל (עריכה...-אני יכול לספוג עוד 200 +/- עם זה באמת כדאי) עריכה -מאיפה אתם ממליצים לקנות כי בנוגע לפיסקלים השרופים שצריך לבדוק עם תהיה לי בעיה אין לי כוח להיתעסק עם זה שימושים: אינטרנט מישחקים אופיס הרבה סרטים (פוטושופ אני לא מיתעסק כל כך ואני לא גרפיקאי) מהי תקופת האחריות שנותנים בדרך כלל? ובמה מועיל ה DV (לא כל כך מבין בזה) בעיקר חשובה לי דעתכם כל איכות התמונה והצבעים ואני לא מבין כל כך בזמן תגובה וניגודיות (לא לכעוס) קרץ לי יותר לכיוון של AOC אבל אני לא מבין ..מביין כל הדגמים תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. יש לי TV-OUT ובכל עליה של המחשב הוא מראה לי רק את התצוגה של הטלויזיה מה שמאלץ אותי כל הזמן מחדש לשנות את ההגדרות ל-CLONE ולתפקד דרך מסך המחשב. לא ניתן להגדיר את בצורה קבועה מבלי כל פעם מחדש?

15. אלו הם היציאות בכרטיס: האם אפשרי לחבר ליציאה ה2 משמאל את הכבל מהשקע? כי אין לי טלויזיה ואין לי ממיר פה.... ואם אפשר, אז איך היציאה\כניסה הזאת נקראת? כי יש לי כבל RCA ארוך ואני רוצה לשים לו מתאמים אם אפשר

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Torn,

יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. היי הכרטיס הוא האופציה הראשונה Type A מהאתר הנ"ל: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720 האם הוא בחירה טובה? כי אני לפני הזמנה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. רציתי לקנות כרטיס מסך של ג'יגהבייט 7600GT - ורק אחרי שקיבלתי אותו התברר לי שהתכוונתי לFX7600GT...! הם באותו מחיר כמעט והחנות רחוקה מביתי- אז לא החלפתי (אני גם לא חושב שהיה בחנות FX7600GT).. מה ההבדל בכלל... FX7600GT: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410964 7600GT: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479136 מה ההבדל...?- אני מקווה שלא נדפקתי... יש להם אותם ביצועים....? אני ניסיתי למצוא מידע עליו באתר של ג'יגהבייט- ולא מצאתי... אנא עזרו לי - שלא יחלפו שבועיים ואז לא אוכל להחליף... תודה...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  22. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by TimoTy,

יש לי תקציב של 1700 ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב לאוברגלוק תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by OVER HACKER,

טוב מה המצב אחים שלי אני חדש בפורום רק היום נירשמתי@!!! טוב יש לי מחשב מאוד טוב!!! מפרט קצר: +3800 AMD ATHLON 64 FX Seta DVD 250 gb cd-rom Samsung 7200 PRM Nforce 4 Socket 939 For AMD FSB 1000 +MHZ Dual DDR3 400 2.00 RAM USB 2.0 מארז שקוף יפה מאוד מעבד 64 ביט!! WinFast PX6600 TD 256 MB PCI-E X-16 האם אפשר ליפתוח לכרטיס החרה הזה צינורות??? תודה לעוזרים! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=206&lineid=1&act=1 זה הכרטיס!

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Faust,

שלום , לא מזמן קניתי את ה6600gt של gigabyte חשבתי שיעלה טוב במשחקים אבל לא כך... אני כל הזמן רואה בכל הבנצים לכרטיס הזה שהתוצאות אצלי נמצאות מאחור. לדוגמא כשאני משחק farcry על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים קטעיםן מסויימים במשחק אני מגיע לפעמים ל10-20 פרימיים. חקרתי כאן בפורום בנושא וגיליתי שהציפסט שלי קצת בעייתי ולא מסתדר עם הכרטיס מסך. הציעו כמה דברים לפתרון אבל שום דבר שמצאתי לא עזר. להלוח אם שלי דיי ישן ויש לו AGP4X אבל אני יודע שגם לזה אין השפעה כ"כ גדולה על הביצועים. מפרט: INTEL PENTIUM 4 2.4 ASUS P4S333-M CHIPSET SIS645 1G RAM ניסיתי להתקין דרייברים של הציפסט ניסיתי דריברים שונים של הכרטיס וכן חיברתי את הכרטיס למולקס.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים