כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בעת שיטוטתי באתר נתקלתי בכתבה ישנה על הMatrox Parhelia 512 שמתי לב שבנתונים בלבד הכרטיס די משתווה לרדאון9800 וגייפורס FX5900 אז האם הכרטיס הזה מהווה שיקול בקנית כרטיס מסך חדש? ועד כמה הוא טוב בהשוואה למתחריו?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף החלטתי להחליף את המחשב שלי ואני רוצה לבנות לי מפרט, ומכיוון ששנים לא התעדכנתי בחומרה אני קצת (הרבה) מבולבל מכמה דברים, ואחד מהם הוא העניין של כרטיסי המסך. לאחר שוטטות קצת מעייפת באינטרנט הבנתי, שכנרא אני אלך על הכרטיס מסך של ATI. וכאן נתקלתי בבעיה קטנה, והיא: מהו ההבדל בין גרסאות הפרו לבין הגרסאות הרגילות(ללא הפרו בשמן) של הכרטיסי מסך מחברה זו? לדוגמא: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1253079006.htm ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd1505232479.htm * ברור לי שיש הבדל כיוון שההבדל במחיר הוא כמעט אלף שקל!! * ובאותה הזדמנות רציתי לשאול עוד דבר קטן: השימוש במחש…
-
- 57 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הזמנתי מחו"ל Radeon 9700Pro של ATI קיבלתי אותו, ואני לא יכול עדיין להתקין אותו אצלי במחשב (מחכה למחשב חדש) איך אני יכול לוודא שזהו אכן 9700 Pro ושלא עשו עלי קומבינה? (אולי לפי צ'יפים מסויימים?) ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! [glow=red,2,300]כרטיס מסך 1[/glow] - אני צריך המלצה לכ"מ טוב שישרת אותי הרבה זמן. הכרטיס הוא לאחים הקטנים שלי, שהמשחק הכי מתקדם שלהם זה Enter The Matrix (די מכובד אבל בודד). כמו כן אח שלי משחק גם בGTA3 / VC. מניסיון מהמחשב השני שיש להם (אל תשאלו, סיפור ארוך!), הם מסתדרים די טוב עם Ge-force 4 MX-440, נראה לי של לידטק. למרות זאת, אני מחפש משהו שישרת אותם הרבה זמן כי בקרוב אח שלי יתקדם למשחקים חדשים (הוא כבר התחיל, סוף סוך התגבר על "סנוד" ו"אייסי טאוור") התקציב עדיין לא ברור - זה יכול לנוע מ-300/400 עד למספרים הנמוכים בעלי 4 הספרות. כמובן שאני עצמי מעדיף לא להגיע לקצה העליון. השמות - Radeon 9000, Ge Force 4 MX-440, Radeon 8500/LE, (אם עדיין מוכרים... Ge forc…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומעוניין להשקיע בכרטיס מסך טוב, יציב וחזק למשך השנים הבאות תקציב : 1200-1400 המלצות בבקשה.. בתודה מראש Spid3R
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט או משהו במקום להראות אותו בצבעיו במקוריים, הוא מראה לי אותו בגווני כחול.. אני לא יודע למה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה ... תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש , לא ברור כמה אשחק (כנראה מעט) אבל ארצה שתהיה לי האופציה האם יש כרטיס שעולה דומה ל440MX אבל נותן יותר ? האם ה9100 עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אמםם חחח טוב לא לצחוק חבר'ה זה רציני, נזל דבק סופר גלו על הכרטיס מסך איך אני מוריד את זה? ובמידה והחלטתי להוריד אותו עם מלחם ונייר זכוכית (תחשבו לבד איך..) זה ינזק?.. אההההההההההההההה MSI Ge - Force Ti 4600
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר את איך שרואים על ידי שנוי הגדרות כרטיס המסך...כדאי שיראו בהיר יותר...אבל כשאני מנסה לעשות את זה אני שם במקום על 100 אחוז על 120 וזה לא משנה...בכל מקרה רציתי לדעת מה לעשות כדאי להבהיר את המסך...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
I recently bought a Nintendo Gamecube in the US and I want to connect it to my computer monitor since none of the Televisions in my house support NTSC. I've got an MSI Ti4600 card with ViVo, I know I'm supposed to connect the Gamecube's RCA video connector to the Video-In RCA connector I got with the card but I have no idea how to get the computer to display via the Video In. I'd appreciate it if anyone could let me know how to make the Gamecube display on the computer monitor properly.
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL עכשיו אמרו לי בחנות שהוא כבר ישן והציעו לי GeforceFX 5800 יש הצעות? אולי לקחת את ה Geforce או להשאר עם ה Radeon 9500 pro או לקנות Radeon יותר טוב מה שבראש שלכם תודה מראש Spid3R
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדרר מחשב עם יציאה לטלביזיה.אני עובד עם תוכת TVTOOL ואני ממש מרוצה מאיכות התמונה. הטלביזיה שלי בחדר קטנה 25' , ולפעמים באים הרבה חברה לסלון ואני רוצה להראות סרט. יש לי עכבר אלחוטי , והשאלה היא אם יש איזושהי קומבינה אלחוטית על תדרי רדיו או אלוהים יודע מה , שתחבר יציאת סאונד ווידאו מהמחשב , ותשדר באלחוט לכיוון מקלט שימוקם בסלון ויחובר לטלביזית הביג סקרין. כך גם אוכל לגלוש באינטרנט בסלון. אל תגידו לי שזה לא שווה , כי יש לי יציאה איכותית מהמחשב והאיכות בהחלט שווה כל סכום הגיוני עד אלפיה. מקווה לתשובות חיוביות והמלצות והכוונות , כי נדמה לי שראיתי מכשור כזה בעבר ...
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים שצמודים אחד לשני (dual monitor), ויש מאין קו חלש כזה שעובר כל הזמן מלמטה למעלה. זה לא ממש מפריע לי, אבל, האם זה יכול לגרום נזק למסכים עצמם?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
והנה התוצאות למי שלא ראה : [glow=red,2,300]DOOM III[/glow] על מגוון כרטיסי מסך באיכויות שונות : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-10.html#doom_iii_special_preview ( יש המשך בעמודים הבאים ) מדהים... ועצוב :'( כולם מדברים על זה שהמשחק הוא לא יותר ממנוע גרפי מתקדם והוא לא יצליח בגלל שאין לו עלילה מיוחדת והוא לא מחדש דבר, לפי דעתי המשחק הולך ליהיות כישלון במחירות בגלל הגרפיקה כי אין מספיק אנשים עם מחשבים מספיק חזקים כדי להנות מהמשחק כמו שצריך ובגלל זה ההכנסות של ID מהמשחק יהיו קטנות אבל הוא יעשה רק טוב לחברות כרטיסי המסך .
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-