עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. כרטיס המסך השולחני הראשון של AMD עם ליבת Navi 23 ישא תג מחיר מומלץ גבוה קצת יותר מזה שניבאו לנו חלק מההדלפות - אך עם זאת עדיין כזה שנשמע כמו חלום בתנאי השוק העכשווייםלכתבה

3. Started by BlackDiablo,

יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by eladrevach,

אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  5. יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by omri09,

אני רוצה לשנות את ה- MAX TEMP של ה- 4850 ל- 120: איך עושים את זה ושומרים ומפעילים את הכל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 17:05:42 לא משנה בסוף הסתדרתי לבד עכשיו כבר המאוורר לא משתגע אחרי 100 מעלות..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by 114508534,

יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך 2900XT וכבל של חיבור מחשב לטלויזיה אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי בעבר היה לי 8500GT ואליו הכבל התאים ועכשיו אני צריך מתאם שיחבר את ה2900XT לטלויזיה ואמרו לי שזה אמור להיות S-VIDEO אבל אני לא מבין בזה כלום לכן אני רוצה לדעת אם מישו כאן יכול לכוון אותי ולעזור לי בזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. על אף ההצהרות הראשוניות, מותג ה-Phantom Gaming של החברה הפופולרית יביא את כרטיסי ה-Radeon שלו לשווקים הקרובים אלינו לכתבה

12. שמות דגם חדשים של כרטיסים גראפיים המבוססים על ליבות ה-Navi 14 עשויים להעיד על תוכניות להשקת דגמי Radeon RX 5300 תקציביים וחסכוניים במיוחד - גם לשוק הנייח וגם לשוק הנייד לכתבה

13. ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה

14. Started by morientes,

ניסיתי השבוע לקנות את המסך הנ"ל אבל אין אותו בשום חנות,(כולם אמרו שיכול להיות שיהי אותו באמצע ינואר) מי שמכיר חנות שכן יש אותו או מסך אחר באותו רמה אני אשמח לשמוע תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by pumbatal,

זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by night-fire,

לנעול\למחוק\להשמיד\לשרוף\ להשאיר את זה ככה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by fanch,

שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by haifaboy,

וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by mega1234,

מחפש WIRELESS DEVICE לחיבור המחשב לטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by BeBless,

למכירות קיים מדור הTRADEZONE http://hwzone.co.il/tradezone/index.php ננעל.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by J0n1,

ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.