עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by rk666,

יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by 2Wire,

כדי לי להוסיף 200 שקל בשביל Fx 5200 מ gf 4mx 440 ?????????// חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!1 תודה מה יותר טוב אבל Gf 4 mx 440 or fx5200 ??????

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by noambaum,

יש לי כרטיס חדש שקניתי והוא64 ddr gf4 TI 4200 AGP8 וקיבלתי עכשיו: AGP8 GF FX 5600 128 ddr אני מבקש את עזרת הגולשים איזה כרטיס עדיף יותר לגיימר כבד... בתודה מראש נועם ???

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by drevil,

אני רוצה לבדוק את המחשב שלי עד כמה הוא יכול לסחוב, מה המשחק הכי כבד שיש להפעיל, שקיים היום?

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח . אני משחק בערך פעמיים בשבוע כך שאני לא צריך איזה כרטיס תותח משהו שיריץ משחקים כמו : Command and Conquer Generals warcraft 3 כמו כן יש לי P3 1000 ולוח אם של ASUS CUV4X בתודה מראש על כל תשובה טל

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  7. מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  8. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם כרטיס מסך RADEON 9200 יעבוד על לוח אם של pc partner לפנטיום III 1000? כרגע ישנו G-Force 2 32 mb

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shimon23,

יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by barakhil,

היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  13. זה בשביל בני דודים שלי אני מחפש בשבילם מחשב ממוצע וזו הצעה שנתקלתי בה בעיתון מחשבים... הם הודיעו לי כבר מראש שהם לא מתכוונים לשים אוברקלוק או להריץ משחקים כבדים ביותר בביצועים הטובים ביותר. הם מחפשים כרטיס שיעמוד גם עכשיו וגם לזמן הקרוב לפחות בסטנדרטים של המשחקים כיום. ואם אפשר שתביאו לי קצת פרטים טכניים על הכרטיס.. לא נשאר לי אלא לומר תודה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Nof,

במחיר אין כל כך הבדל אז אני שואל בביצועים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by zag_zag,

עם המחשב הראשון במפרט, אני מקבל 12700 ב-3DMark 2001SE ו-3700 ב-3DMark 2003. HT מופעל, AA ו-AF לא מופעלים, ואני מודד בהגדרות של (1024x768 (32bit. הדרייברים ללוח אם מעודכנים, וכך גם גרסת הביוס. לגבי 3DMark 2001SE, אני יודע שהתוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל, כי ראיתי ב-ORB אנשים עם בערך אותה מערכת, ותוצאות גבוהות ב-1500-2000. מה יכולות להיות הסיבות לתוצאות האלה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by DisinfectedDuck,

המסך שלי נהייה מטושטש בחלק העליון שלו, זה בא לידי ביטוי כשמנסים לקרוא טקסט ברבע העליון של המסך הוא נראה מטושטש מאד. זה ממש דופק לי את העיניים... השאלה שלי היא אם יש טעם לתקן אותו איכשהו, אם זה בכלל אפשרי או פשוט לקנות מסך חדש?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by RED_ALERT,

הוא צריך להיות פנימי ועם שלט ולידטק לא במלאי אז זה לא אפשרות תקציב עד 400 בערך 350 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by daniel666,

בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  20. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Tsunami,

קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. שלום לכולם, סוף סוף החלטתי להחליף את המחשב שלי ואני רוצה לבנות לי מפרט, ומכיוון ששנים לא התעדכנתי בחומרה אני קצת (הרבה) מבולבל מכמה דברים, ואחד מהם הוא העניין של כרטיסי המסך. לאחר שוטטות קצת מעייפת באינטרנט הבנתי, שכנרא אני אלך על הכרטיס מסך של ATI. וכאן נתקלתי בבעיה קטנה, והיא: מהו ההבדל בין גרסאות הפרו לבין הגרסאות הרגילות(ללא הפרו בשמן) של הכרטיסי מסך מחברה זו? לדוגמא: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1253079006.htm ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd1505232479.htm * ברור לי שיש הבדל כיוון שההבדל במחיר הוא כמעט אלף שקל!! * ובאותה הזדמנות רציתי לשאול עוד דבר קטן: השימוש במחש…

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים