עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by daniel666,

בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by DisinfectedDuck,

המסך שלי נהייה מטושטש בחלק העליון שלו, זה בא לידי ביטוי כשמנסים לקרוא טקסט ברבע העליון של המסך הוא נראה מטושטש מאד. זה ממש דופק לי את העיניים... השאלה שלי היא אם יש טעם לתקן אותו איכשהו, אם זה בכלל אפשרי או פשוט לקנות מסך חדש?

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. Started by shimon23,

יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. האם כרטיס מסך RADEON 9200 יעבוד על לוח אם של pc partner לפנטיום III 1000? כרגע ישנו G-Force 2 32 mb

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Tsunami,

קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by rk666,

יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  14. אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

יותר נכון 13748 היה לי Gforce 3 Ti 500 וקיבלתי בו 9200 עכשיו עם הכרטיס 9800 פרו אני מקבל תוצאה מזעזעת כזאת!! יש לי את הדרייברים 3.5 אני צריך לעדכן עוד משהו? למה?!?!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by adu,

לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by RED_ALERT,

הוא צריך להיות פנימי ועם שלט ולידטק לא במלאי אז זה לא אפשרות תקציב עד 400 בערך 350 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by The Ball,

שלום לכולם חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים: 1. LG 19" F900P 2. VIEWSONIC P95F+ כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה.. והנה כמה שאלות: 1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?) אם לא, איזה מסך יותר טוב? 2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\ תודה לכל העזרה שתינתן!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by zuq,

היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. אולי זה יפתור את בעיית ה"ending program...should not see me",שווה לנסות? והאם זה כדאי?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  21. שלום. יש לי מסך LG700P ושיניתי את תדר הריענון שלו להיות 85HZ (במאפייני תצוגה בווינדוס). בדקתי במסך, והוא אכן היה על 85HZ לאחר מכן.(רזולוציה 1024*768) כשנכנסתי למשחקים ולחצתי על הכפתור של המסך, רשום שם שהוא פועל על 60HZ. מה לעשות? ממש לא בא לי להרוס את העיניים...

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by xgamer,

יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by drevil,

אני רוצה לבדוק את המחשב שלי עד כמה הוא יכול לסחוב, מה המשחק הכי כבד שיש להפעיל, שקיים היום?

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by dani,

יש לי Ge Force 2 400MX והורדתי את הדרייבר של נבידיה 41.09 ועדיין לא פועל לי האופן ג'י אל ב Counter Strile צריך עזרה דחוף אני מוכן לשלם למי שיפתור לי את הבעייה 178559134 ICQ:

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by shpigeli,

אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג? בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים.. נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :)

• 7 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.