עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mani007,

שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את השימוש בכרטיס המובנה. הכרטיס ישמש לצפייה בfull hd והתחבר למסך 32 אינץ דרך Hdmi . משחקים לא מהווים פרמטר(יש xbox 360). המפרט של המחשב הוא מעבד:intel e5200 לוח אם:p5kpl-cm asus זיכרון פנימי: 2048mb 800mhz יש חשיבות לקירור שקט! ראיתי ה9400gt הבאשמגיע עם קירור פאסיבי ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=4209&CatCode=529 אשמח להמלצות ולהתייחסות לדגם הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by H.I.V,

שלום קיבלתי מסך מחשב 19' והוא נראה מאוד ישן וכתוב עליו תאריך מ1996 מאחורה יש לו חיבור רגיל לחשמל ומנורה שלו דולקת אבל אין לו חיבור למחשב עצמו והחיבור שלו הוא משהו שאף פעם לא ראיתי צריך איזה כבל שמתחבר למסך ולמחשב אבל אין לי מושג איזה סוג של כבל זה ואם אפשר בכלל להשיג כזה? מישהו מכיר סוג כזה של מסך? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  3. פרוט המערכת שברשותי : AMD 1900XP Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VTXE+ 1.0 2*512 DDR 266 הכרטיס הנ"ל MSI 4600 TI ן WIN XP כמה שאלות : ניסית להתקין את הכרטיס על חלונות 98 ! המערכת לא זהתה אותו בכלל ,, גם לא עם גירסאות חדשות יותר של דריברים .... מה קורה פו : מדוע ? ניסיתי שוב - פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש אך שוב אותה תוצאה ... כמו כן : לה התלחתי להריץ משחק ישן ? אולי הוא לא פועל על חלונות XP ? ROGUE SQUADRON 3D אתם בטח מכירים ... המשחק פשוט מתרסק אחרי 2 דקות ולא מזהה את המערכת .. הוא מזהה גירסה DIRECT X 5 LOL זהו פחות או יותר , אשמח אם תוכלו לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by amidanr,

שלום לכם, הייתי רוצה להתייעץ בנוגע לכרטיס המסך שלי. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב לפני פחות משנה, מסוג X1950XT שבק חיים. לקחתי אותו למעבדה של אייבורי והם אמרו בטלפון שיחליפו אותו ל-RX1950XT. סבבה. כשבאתי לקחת את המחשב, התברר שהם שמו בסוף X1950PRO, ואמרו לי שזה כרטיס טוב יותר. חזרתי הביתה והתחלתי לחפש השוואות בין שני הכרטיסים, ולפי מה שמצאתי (לינקים מצורפים בהמשך), הכרטיס המקורי שהיה לי היה יותר טוב מה-PRO. שני הכרטיסים דרך אגב הם עם 256 מגה זכרון, ללא OC. האם הדבר באמת כך ואני לא טועה? בשיחה עם השירות לקוחות הם עדיין חושבים שה-PRO יותר טוב כי הם טוענים שהוא יותר יקר (לא נראה לי ככה לפי ZAP). קצת קשה לי לעשות השוואה מדויקת, כי יש הרבה נתונים ואני לא שולט יותר מדי. האם תוכ…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Zonemenem,

צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין את ה- 9800GTX+ ורציתי לשאול מספר שאלות כדי להיות בטוח בקניה שלי. 1.איך הכרטיס מתמודד עם משחקים על מסך 22'' ברזולוציה אופטימלית 1680 על 1050 עם פילטרים של 8xSAA ו- 16XAF 2.אני בעיקר משחק בMicrosoft Flight Simulator2004 ועתיד לעבור ל-FSX,איך הכרטיס יתמודד על הסימולטור עם הרזולוציה והפילטרים הנ''ל. האם הוא יתן לי 35 פריימים נעול כולל תוספים? תודה.

7. Started by roma4k,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  8. האם יראה שיפור בביצועין אם אני מחליף את ה5200 שלי ב9800xt? על מחשב של 1.4ghz ?384rdram

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  9. דגם ה-Founder's Edition של מוצר הדגל החדש מבית NVIDIA יהיה גדול משמעותית מאלו שבאו לפניו לכתבה

10. Started by udi,

יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  11. Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B זה הכרטיס שאני רוצה למחשב החדש שלי אבל לצערי הרב הוא ניגמר ובנתים הם לא מזמינים ב-k.s.p יעצו לי מה ליקנות במקום (ביצועים דומים לכרטיס הנ"ל) או 6800 של חברה אחרת תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by Quickly,

טוב חברים אני כבר המון זמן לא מתעדכן במה שקורה בשוק של כרטיסי המסך כרגע יש לי X800XL כרטיס טוב אבל הוא כבר לא מספיק לי יש משחקים כמו ספלינטר סל למשל שלא עובדים כל השאר במחשב מספיקים לי זה המפרט AMD 3000+ venice @ 2200 HEC 400 X800XL MSI NEO4 PCI-E PQI 512X2 dual אני מתבלט בין 2 כרטיסים X1950XT ו7900GS אני יודע שהרדאון הרבה יותר חזק השאלה אם שווה לי להשקיע תעוד כסף כי אני לא בטוח שהמחשב שלי תוכל למצות את הכרטיס אם היא תריץ אותו בכלל? אז השאלות שלי הם ככה האם המחשב שלי יכול להריץ ולמצות את הכרטיס X1950XT או שאולי אני צריך להחליף משהו כמו ספק או להפך לרדת בביצועים(ובמחיר)ולקנות 7900 GS? האם דור הכרטיסים החדש של הDX10 שווה שאני יחכה בשבילו? לדעתי במילא כרטיסים מהדור הבא לא…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by Budi Franco,

תקלה לא רואים תמונה במסך בזמן שמחברים כרטיס מסך DVI למסך VGA כרטיס מסך GEFORCE 970 GTX

14. Started by kobi_af,

אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד

15. Started by mb74ever,

gforce 4 הוא עם tv-out? יש כזה?

16. מקור: http://www.techpowerup.com/index.php?75685

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by dark crystal,

שלום, התחדשתי בכרטיס מסך Sapphire ATI HD6850, 1GB GDDR5, אך לאחר ההחלפה יש לי בעיה, המחשב ניהיה יותר איטי ממקודם, גם במשחקים יש המון תקיעות שמתי לב בפאנל של הכרטיס מסך מהירות הליבה יורדת ל250MHz למה? והחום די גבוה 52 והייתי רגיל לסביבות ה40 בHD4850.. החלפתי את הכרטיס מסך שהיה לי HD4850, והבנתי שאמור להיות הבדל די גדול בין שניהם, שחיפשתי פה עבור אותה בעיה ראיתי גם עוד בחור שיש לו בעיה אבל לא מצאתי שם תשובה. המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz@3.5GHz Gigabyte GA-EP43-DSL3 6GB DDR2 800Mhz Corsair 550VX 41A עשיתי טעות שהחלפתי?

18. Started by THE FOX,

שני הכרטיס בתקן AGP. עם ה 6800GS שלי אני מגיע ל6200 נקודות ב3DMARK05 ואפשר יותר... ועם ה 7600GT הביצועיים דיי דומים?... האם כדאי להחליף ל7600GT? הוא אמור לצרוך פחות חשמל? :-\ כי ה 6800 GS דיי מתחמם אפילו עם HS מסיבי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nadav_g,

אני מתלבט בין שתי הכרטיסים יותר חושב לכיוון הרדון

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by roeiw,

מידי פעם כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך פתאום נשמע צליל כזה כמו שמחברים\מנתקים משהו לUSB למישהו יש מושג מזה ולמה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך PC PARTNER HD4350 512MB PCIE הבעיה שהמאוורר הפשוט שעליו נשרף ואני לא מוצאת מאוורר כזה נורמלי באף חנות אני צריכה מאוורר עד 50 שקל לא יותר בגלל שהכרטיס מסך עצמו עולה 200 ש"ח לא רוצה להשקיע יותר מדי :-\ חיפשתי באינטרנט אני לא מוצאת , צריכה חנות במרכז !!! תודה . אני צריכה את המאוורר למחר !!! אם יש מאורר פאסיבי לזה אני גם מוכנה לקנות העיקר שהכרטיס מסך יעבוד!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
    • 8 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by sasmimo,

http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 http://mardanit.co.il/files/pics/5974_f.jpg

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. חיפשתי בגוגל אבל אני מוצא רק תוצאות המתייחסות לשני מוניטורים שונים עם רזולוציה שונה. יש לי חתיכת בעייה עם התצוגה של WIN10/7 לתוכנות שגודל הפונט שלהן הוגדר כ DPI ולא כייחסי לגודל המסך. בזמן שעובדים ברזולוציה של 4K האותיות כל כך קטנות שפשוט צריך לתקוע את האף במסך כדי לזהות אותן, הקטנת הרזולוצייה ל HD מחזירה אותן לגודל נסבל ומאפשרת קריאה. מכיון שקשה לשנות את הרזולוצייה שוב ושוב במעבר בין אפליקציות הייתי שמח להגדרת מספר שולחנות עבודה בעלי רזולוציה שונה כך שלתוכנות הבעייתיות אשתמש בשולחן עבודה ברזולוציית HD ובו בזמן אוכל להריץ את שאר האפליקציות ברזולוצייה הרגילה בשולחן העבודה המוגדר כברירת מחדל. מישהו מכיר משהו שכזה?

24. Started by musari,

כמה צינורות עיבוד יש אצלי בכרטיס מסך.?? יש לי ASUS EXTREME AX800XT למי שיש לינק או הוחכה שיביא...הגיוני 12???

• 31 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.