עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by barry,

היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by asili,

כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by hagay21,

הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by none,

האם אפשר להשיג כזה בארץ? אשמח לקבל קישור או לחלופין דגם שניתן להשיג בארץ. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by rony1880,

היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by noambaum,

שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. אהלן חברים. יש לי מחשב ממש ישן, לפני משהו כמו 6 שנים פלוס מינוס ועד עכשיו לא שיחקתי משחקים ככ אז לא היה לי אכפת יותר מדי לאחרונה התחשק לי לשדרג קצת כדי לשחק במשחקים כזה בקטנה, בעיקר פיפא 19 ודברים קטנים כאלה אולי גם pubg או משהו באיכות סבירה לא משהו מטורף התקציב שלי זה סביבות ה500 שקל, ראיתי שיש את ה rx550 בתקציב הזה שמעתי עליו דברים לא רעים אם יש לכם רעיונות אני ממש אשמח מעבד i7 950 3.06g כרטיס מסך nvidia 240 gt 8 ram ספק כוח מצ"ב למטה תודה רבה חברים

15. שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה

17. היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. https://www.newegg.com/global/il-en/p/pl?d=3070 או לדגם ספציפי אז https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-08g-p5-3751-kr/p/N82E16814487528?Description=3070&cm_re=3070-_-14-487-528-_-Product כנראה שלא ישאר לעוד הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by levya1,

שלום רב אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה PVR שמקליט ברמה איכותית. אעדיף אם זו תהיה המלצה על סמך ניסיון אישי עם כרטיס ה PVR. מגבלת תקציב עד 400 שקל תודה !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by buky,

רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. אני לא אוהב שאומרים חג אורים! שמח.... אני מחפש מסך דק 17" dvi (רואים הבדל בין החיבור הזה לרגיל אתם אומרים?) מהירות 12 ms או 85הרץ יספיק אני לא יודע אם זה המקביל לזה... אם מישהו חושב ש16 מספיק למשחקים שיגיד לי קונטרסט 450-500 גודל פיקסל הגיוני טוב אם יהיה מתכוונן גם לגובהה עד מחיר גגגגגגגגגגגגגג ג 2300 תודה מראש וגם אחכ! נ.ב אם אין מסך שעונה לכל הדרישות הללו במחיר זה, נא להוריד אותי בבקשה מהעץ.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by iveco,

מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-

25. רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.