עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  4. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?

9. לאחר בדיקה קטנה מצאתי אתר שהצליח לפתוח את הConnect3D Radeon X800 GTO נקווה שיעזור לכם http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2891&s=8

10. המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by asdasdasd,

משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by RonenGlock,

קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by cosinusminus,

פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new

19. Started by EPRO,

שלום לכולם הייתי רוצה לקבל תשובה/עיצה לגבי כרטיס מסך. רוב השימוש שלי הוא בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומייה ובנוסף גם עריכת וידאו אבל בצורה משנית (יש לי מחשב עריכה עם כרטיס של מטרוקס) אז השאלה היא איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי (אני די ננעלתי על הרדאון 9800PRO ) אני יודע שזה בערך בין הטובים והשאלה האם קפצתי גבוה מידי ואני יכול לרדת ברמת הכרטיס (וגם במחיר) ולהסתפק בכרטיס אחר (ואני מעדיף רדאון) אבל שלא יוריד לי את רמת הביצועים והאיכות תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך: RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת ה-TV-OUT, אבל אני לא יודע איזה כבלים לקנות. תמליצו לי בבקשה על כבלים זולים אבל באיכות טובה שיהיו באורך של 8 מטר, וגם כבל לאודיו, תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Mortar,

מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by ESC,

איזה מהמסכים הדקים האלה עדיף לשימוש עיקרי של אינטרנט ודברים כאלה, וגם לקצת מהמשחקים החדשים מידי פעם וצפיה בסרטים? LG 1730 S המסך הזה בעל 12m SONY SDM- 73S המסך הזה בעל 16m סה"כ המפרטים דיי דומים חוץ מהזמן תגובה.. אם יש למישהו אחד מהשנים אשמח לקבל המלצות... ומחירים.. תודה אנשים..

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by WhiteTigerK,

אז ככה - אני בשלבים ראשונים של חקירת הנושא ומציאת דגמים מובילים. התנאים הם : 17" LCD, בצבע שחור (!), מקסימום 16ms, יציאת DVI, עד לסכום של 3000 ש"ח. עד עתה, התרשמתי מהנתונים של השלושה הבאים (וראיתי במו עיני רק אחד) : א. ViewSonic P171b - אותו גם ראיתי. ב. LG L1720P ג. Samsung 172X (לפי ידעתי, לא קיים עדיין בארץ). אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת לגביי השלושה הנ"ל, וכמובן המלצות לדגמים נוספים ע"פ הקריטריונים שבתחילת ההודעה. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.