כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי בלוח אם שתי כניסות של pci (לכרטיסי מסך) ורציתי לדעת: 1) מה היתרון בזה? 2) אפשר לשים שני כרטיסי מסך שונים??
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מתלבת ביין PINE XFX ללידטק... ללידטק יעלה לי 2890 מזומן: 2800 מזומן + משלוח: 2835 וה XFX יעלה: 2390 (בתשלום אחד לא מזומן (לא צריך משלוח))
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מי מבין השניים יותר טוב 6800GT 256MB או X800XL 256MB אני שובר תראש! תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב עם לוח אם P5B DELUXE וספק 450W הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי כרגע הוא ATI RADEON HD2900 PRO אני רוצה להחליף אותו ל HD5450 1GB ורציתי לדעת אם אנייכול לשים אותו במחשב שלי מבחינת לוח אם, צריכת חשמל וכל מה שקשור, או שזה יעשה לי בעיות? זה הכרטיס שאני רוצה לרכוש : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1606 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאר עם המסך הישן....Hitachi CM610 כן אני יודע שהוא ישן...אבל לא הבנתי מה המסך עוזר בביצועים..דרך אגב המחשב למשחקים! טוז אז ככה אני ירצה מחשב מבוסס AMD עם לוח NF4-U ו-6600GT האם תהיה בעיה של חיבור המסך למחשב החדש?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD athlon64 3000+ 2.2 GA- K8NS PINE xfx6800 512DDr 400 a-data WD 120gb 375truewatts קבילתי תוצאה של 53,888 בלי אובר קלוק בלי שום דבר זו תוצאה נורמלית ?? אם לא כמה אני אמור לקבל ... ?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שמרכיבים מפרטי משחקים מציעים את הכרטיס הזה LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 כשיש דגם שלו עם זכרון יותר גבוהה ולמרות שהתקציב מאפשר את זה בכל זאת מציעים את הכרטיס הזה למה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 שקל +- והוא לא יכול לקנות 9800 פרו שני הכרטיסים של גיגה בייט והוא טוען שעדיף את ה5900 בגלל זה : http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html ואלה הם שני הכרטיסים המדוייקים TV-OUT, 256BIT, DVI, X8, X9 FX 5900 XT 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, AGP X8, VIVO R9600XT 256MB DDR
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות Radeon 9800 PRO של חברת ELSA או את הSE של אותה החברה בהבדל של בערך 250 ש"ח(לא הכסף הוא הגורם). נאמר לי שאפשר בעזרת דרייבר מיוחד לפתוח עוד צינורות עיבוד בSE (או משהו כזה) וכך להביא אותו לרמה שקרובה מאוד לPRO. האם זה נכון? האם הייתם ממליצים לעשות את זה או שיש אולי אפשרות טובה יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
ערב טוב, חבריה אני מאוד מקווה שזה מתאים לפורום הזה, ואם לא אנא לא להביא באן כי אני חייב את זה דחוף ועם זה לא מתאים לפורום הזה זה לא היה עוד פעם. יש לי שאלה איזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי ליראות סרט באיכות של -HD תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום בדיוק קיבלתי את הכרטיס sappire hd4890 ואני רואה שיש עליו כניסת מתח של 6 פינים וליידה עוד אחת של 8 פינים. מבחינת הספק שלי אני יכול לחבר את שני היציאות יחד זאת אומרת את כל ה14 פינים. הספק שלי: enermax modo82 525w כמה מתח לחבר לו? אני הולך לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה ממש גבוה תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אוקי ככה יש לי 7800 gt של gigabyte וכשאני מחשק, בדרך כלל NFS MOST WANTED הכרטיס מגיע לבין 65-70 מעלות ב 5-10 דקות משחק הראשונות אם מישהוא מבין בו אז שיגיד לי אם זה בסדר?? כי אני לא יודע אם ככה זה צריך להיות כי 65-70 זה דיי מטורף לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם אני קונה לוח אם לדוגמא: Gigabyte GA-8N-SLI Pro nForce4 SLI chipset Retial אז אני יכול להרכיב משני כרטיסי מסך ג'י-פורס בלבד מערך SLI אבל אם אני משתמש בכרטיס בודד האם אני יכול להשתמש בכרטיס רדאון של ATI?? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800PRO מעבד 2.4 וזכרון 512DDR. אני משחק בדום 3 וFAR CRY ב1024X768 ,בדום 3 על HIGH ופילטרX4 ובFAR CRY על VERY HIGH גם בפילטר X4.בשתי המשחקים אני משחק יחסית חלק עם קירטועים פה ושם. החלטתי לשחק סתם ברזולוציה קצת יותר גבוהה ב1152X864 ואז הפלא ופלא שתי המשחקים רצים לי ממש חלק !! רציתי לשאול איך ייתכן הדבר הזה שברזולוציה גבוהה יותר הביצועים במשחקים יותר טובים? אני עובד עם הDRIVER 4.9 בטא!
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-