כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבור של AGPX8 וראיתי שיש כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail. עכשיו יש לי קרוב משפחה שבא עוד מעט מארה"ב אז האם כדאי לבקש ממנו שיקנה לי את הכרטיס הזה? יש לי ספק 500W של GYRO (מן הסתם- ג'נרי) ג'יגה RAM מעבד פנטיום 4 3.06GHZ האם המחשב שלי בכלל יתמוך בזה? אה וכדי להבהיר, זה יהיה עד שאקנה מחשב חדש כי בכל מקרה קרוב המשפחה שלי יביא לי את זה ויש לי כרטיס מסך חרא.(5200FX)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך palit sonic 9600 gt על המחשב ואני רוצה לחבר אותו לטווליזה רגילה 33 אינץ לטלווזיה יש חיבור בננה צהובה או 21 פינים למסך שלי יש vga dvi hdmi מה אני יכול לעשות? האם יש איזשהו מתאם? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qua…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס 7600GT של INNOVISION עליו שמעתי המלצות חמות מהאתר של נועה מחשבים, באתר של נועה רשום שהכרטיס AGP*8 כך גם אמרה לי הנציגה שלהם, אך באתר של INNOVISION יש לכרטיס זה רק גירסת PCIE, גרסת AGP* 8 כאילו לא קיימת באתר היצרן. האם מישהו יכול לבאר לי את הסוגייה? אשמח לעזרה במהרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
3DMARK SCORE:2071 SM 2.0 SCORE:883 HDR/SM 3.0 SCORE:826 CPU SCORE:707 כרטיס מסך 7600GS סיילנט של אסוס. ** תמונה מצורפת של עוד פרטים...! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ואם יש מה העלות והאם זה מוריד ביצועים מ לוח רגיל ל PCI EXPRESS שמחובר ל כרטיס PCI-E ?
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 1950 פרו של HIS עושה רעש חבלז אני פשוט חייב להשתמש ב ATI TOOLS בשביל להשתיק אותו ד"א זה לא מוריד בביצועים וגם בזמן משחק זה לא משנה לי שהמאורר עובד כי אנ מרוכז במשחק ובגלל הסאונד זה לא מפריע אבל כשאני הולך לישון לפעמים אני פשוט מתלבט עם לסגור את המחשב ובזמן הזה יש לי הורדות וזה ממש מעצבן בקיצור אז עם יש המלצה לקירור שאפשר לשים עליו אז אשמח עם אין משו שווה אז כ.מסך עם קירור פאסיבי יעזור אבל שיהיה ברמה שלו או יותר *** לא לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס טלויזיה - WinTV-PVR-150 Hauppauge. קודם כל, מה דעתכם עליו? עכשיו, מה שאני צריך, זה הסבר איך לחבר אותו לממיר קיים של YES. אני יודע שאפשר יהיה לצפות רק באותו הדבר, אבל זה רק עד שאני יקבל ממיר בנפרד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך הנ"ל. תראו אני אמור לקנות לדודים שלי מפרט ואני ממש לא יודע איזה כרטיס לבחור מצד אחד אם אני לוקח 7600 GS זה חורג לי יותר מדי אבל מצד שני יש ב 200 ש"ח פחות את X800GT שאני לא מכיר כל כך... כך שיעזור לי מאוד אם תאמרו לי איזה כרטיס משתלם לקנות ב 600-700 ש"ח בלי לחרוג שקל כי זה לא כסף שלי כך שלא נעים והם בורים ממש הם לא מוכנים להקשיב אז תודה מראש.... דרך אגב ה X800 GT 128 MBששמתי עליו עין עולה 609 ש"ח של SAPHIRE מחנות באשדוד איפה שאני גר...
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ATI Raedon X1600pro 250m 128Bit לא חייב מכונת משחקים אבל שיפעיל קול אוף דיוטי 2 כמו שצריך
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=551
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-