עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirm,

הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by kub,

שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Pimpy,

Hi guys, I'm in the US now and i wanna bring with me a new GPU. Does my system can handle it? and fully use the power of the GPU? The resolution i'm work on it's 1366x768. My system: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W I'm thinking about: HD4850, HD4870,GTX260,9800GTX+

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by 0noname1,

סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by ori24,

לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Yap,

האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)

9. בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט מה לקחת... SLI או כרטיס חזק יחיד.. למסך של אסוס 22 אינץ' רחב.. אני משחק במשחקים כבדים כמו FSX,FS 2004, COD4 כזה סגנון מה אתם ממליצים לי ולמה? [glow=red,2,300][move]תודה[/move][/glow]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by shenig,

האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by Inzagi,

האם יש קירור פאסיבי לכרטיס מסך 8800GTS 512 של LEADTEK? הכרטיס יהיה למשחקים כך שהוא יתחמם די הרבה, האם הקירור הזה טוב בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. התוצאה: 5522. לוח אם: GA-945P-S3 מעבד: P4 2.66 775 חד ליבה זיכרון: DDR2533 512*2 Twinmos כרטיס מסך: 7600GT Leadtek

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by bd,

Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by lmlm,

לפני כשבועיים קיבלתי ת 7900GS ובמשך השבועיים האלה לא הפעלתי וידאו אחד אבל עכשיו שאני מנסה פשוט הוא לא מעלה לי אותו או כותב שגיאה משהו. אני חושב שהיו עוד בעיות כאלה אבל לא מצאתי בחיפוש(אולי לא חיפשתי במילה הנכונה?) למי שזה קרה ואיך שפתר שיגיד לי או אם אפשר להפנות אותי לדיונים שענו על זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+HD+Pro+Stick.htm אני צריך שהוא יתחבר למחשב נייד. ושאני דרך המחשב הנייד יוכל לראות טלוויזיה אנלוגית.. כן כמו פעם... מה שיש באוויר. האם לדעתכם, לפי הכתוב ולפי הסרטון שיש באתר הנל, הכרטיס יעשה את העבודה? בנוסף אני צריך שהכרטיס גם יקלוט שידורי FM... האם לדעתכם זה יעשה את העבודה? האם הכרטיס יעבוד פה בארץ? (בגלל כל הנושא של שיטות השידור, NTCS,PAL וכל האלו..) מה דעתכם על הכרטיס אני מקווה שזה הפורום המתאים..

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by shaharhr1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך זול שיקנה באילת עם חיבר hd השימוש העיקרי הוא לצפיה בסרטים ולמשחקים{לא חובה משחקים} מפרט : amd atelon 2 ghz \ 5 ram asus m2npv-vm

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by alon83438,

שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

איפה אני יכול להסיג כאן באר בדיוק את אותו כרטיס שעם עדכון ביוס הופך ל x800 XT ושיהיה של חברת ATI בלי חברות צד שלישי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את 7600GT עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  20. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש אני מתלבט לגבי כרטיס המסך בין ה 8800 עם ה 640MB לבין הגירסה המוחלשת עם ה 320MB. יש לי מסך 19 Inch שאני לא מתכוון להחליף בקרוב. האם ארגיש בשיפור עם ה 640MB לעומת ה 320MB?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by lazygecko,

שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by idani1983,

איזה מהכרטיסים הבאים עדיף ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=9600GT&x=0&y=0 אני לא מתכנן OC לכרטיס מסך אבל אשמח לכרטיס ממוהר מצד שני חשוב לי השקט, האם הכרטיס השקט באמת שקט יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by foofam,

יש לי טלוויזית LCD של LG ויהיה לי גם מחשב נייד של LG (R405 a.c2abe). אני מתכוון שהטלוויזיה תשמש גם כטלוויזיה עם כבלים, וגם כמסך מחשב. איך אני עושה את זה, ומה הם החיבורים הנדרשים? (הבנתי שקומפוננט זה הכי טוב...) תודה.

24. Started by cateye,

יש לי ויסטה וכרטיס מסך של ATI Mobility Radeon X1400 תאריך העידכון שיש לו הוא Driver Date 08/11/2006 והגירסה Driver Version 8.31.100.2 יש דרייבר שאני יכול לעדכן, או שאני נמצא עם הכי עדכני (לא נראה לי כי זה מ2006 ) ומה לגבי ATi Catalst , הוא לא תקף לגביי ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. שלום חברים . אני מחפש ביקורות על החברה Connect3D. אני אודה לכם מאוד אם תביאו משהו טוב שיהיה אפשר לקרוא (עברית/אנגלית) *למרות שעברית מועדף P:* - אתם יכולים לתת גם את דעתכם עליהם ומה אתם חושבים , אם הם טובים או לא. מדובר על הכרטיס X1800XT תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים