כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אז החלטתי להחליף את הגרוטאה שיש לי עכשיו (GF440) במשהו יותר נורמאלי. התקציב שלי הוא 1000+- ש"ח. אז השאלה היא מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה, הכרטיס למטרת משחקים (בעיקר DOOM3) וסרטים (ככה שאני צריך חיבור TV-OUT נורמאלי) אני לא מתכנן OC על הכרטיס הזה. המפרט שלי מתבסס על P4 1.8 בעל 1G זיכרון וספק 530W של אנטק. (וכן, קראתי את הסטיקי אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי על-בסיס זה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
המאוורר שעל כרטיס המסך עובד בצורה לא תקינה . כלומר לא מסתובב זה אומר להחליף כרטיס? ועוד שאלה האם צריך להתאים כרטיס מסך למחשב או שזה לא משנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
למה הוא מישתווה וביכלל אים הוא תומך ב DX10?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אחרי שסבלתי את הרדאונים למינהם צריך המלצה לכרטיס מיקצועי לעבודה ורינדור סרטים ב 3d max 5 תקציב 2000-3000 ש"ח אנא למי שבאמת מבין תנו כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
עד עכשיו יצאו שתי גרסאות אחת עם CCC , ועוד אחת עם CONTROL CENTER רגיל. אני תמיד התקנתי את הגרסה הקלה יותר של הדרייברים, אבל שהתקנתי את הדרייברים האחרונים לא היה בהם ה CONTROL CENTER . גרסה 5.13 היא רק עם CCC או בלי שום CONTROL CENTER? מאיפה אני מוריד בנפרד את ה CONTROL CENTER הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר דגמים טובים שיגיד עד 1000 ש"ח חשבתי על הSyncMaster 793DF עם שפורפרת שלDaynaFlat המליצו לי עליו הרבה ....איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי, ברור לי שה 9200 עדיף אך האם ההבדל ביניהם גדול כל כך? אני מעוניין לשחק משחקים חדשים COD4 וכדומה בהגדרות בינוניות ומטה. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברה מי יכול ליעץ יש לי התלבטות בין שני המסכים ולא מוזכרים בסקירה שלכם lcd או samsung-730b +dvi+8 ms או LG 1750 HQ +dvi+8 ms
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי 5700LE שעשיתי לו אוברקלוק והוא רץ בערך כמו 5700.. בקיצור הכרטיס לא ממש מריץ משחקים רוב המשחקים אני מפעיל על רזולוציות ממש נמוכות עם כמעט כלום בפילטר למשל BF2 אני מריץ ב800X600 עם פילטרים מדיום - (שזה עוד סביר בשבילי) דוגמא רעה זה אובליביון 640 על 480 בלי שום פילטר הכל OFF ואחרי TWEAKING למשחק רץ בסביבות 30 בבתים ו10 בסביבה פתוחה(והמשחק נראה זוועה) אז אני רוצה כרטיס ויש לי סוג של מגבלה יש לי AGP ואני לא רוצה להשקיע על כרטיס מסך משהו משהו כי עוד חצי שנה ~ שנה אני קונה כבר מחשב חדש עם PCI-E אז אני רוצה איזה כרטיס נחמד בסביבות 500-700 שקל AGP שיריץ לי את כל המשחקים היום על רזולוציה ככה 1024X768 עם פילטרים HIGH (אפשר גם מדיום לא קריטי) תנו הצעות מפרט שלי זה P4 3.0GH…
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, ראיתי בכמה אתרים שהכרטיס הזה גבוה הוא צריך 2 סלוטים דהיינו 2 חריצי הרחבה במארז. אבל לפי התמונה שראיתי כאן, אני רוצה וזאת השאלה שלי האם צריך את הפס הזה של המתכת במארז שיפריד בין שניהם, האם צריך להוציא את זה? איך אני כול לעשות את זה או שלא צריך. תודה רבה מראש לכל העונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך X800GTO וכשאני בהגדרות התצוגה מגדיר את המסך לHZ ששונה מ60 המסך לא משנה את קצת הרענון מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? אני על קאטאליסט 5.11 בלי CCC
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף למסך 22" ברזולוציה 1680X1050 ? [ASUS LCD 22" MW221U] - GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL - GECUBE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL עם ובלי אוברקלוק. ואם אפשר לקבל פירוט ...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף את הכרטיס 8600GTS ל HD4670 תקציב 450 שקל רזולוציה 1024 1024 מסך 19
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם אני קונה לוח שתומך בPCI ועל הכרטיס שלי כתוב pci-X 16 או משהו כזה.. זה יעבוד? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל טוב רק עכשיו איך אני מחבר גם את האודיו?? הוידאו פועל ואת האודיו אני שומע מהחדר... תודה מראש, אליאב.
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני נורא ממהר עם העניין אז אם לא שמתי לב וזה לא הפורום המתאים אז תעבירו בבקשה. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב.. הבאתי את המחשב אלי הביתה, חיברתי אותו והכל, בהתחלה ראיתי שחסר דריבר לכרטיס מסך.. התקנתי את הדריבר ומאז בכל פעם שמדליקים את המחשב, אחרי הטעינה של הXP, כשהווינדוס מתחיל לעלות יש שגיאה מהדריבר.. רשום שהכרטיס איתחל את עצמו או משהו כזה ואחרי כמה שניות הכל קופא וצריך ריסט.. חבר'ה העניין דחוף מאוד אז תעשו מאמץ ותעזרו בבקשה!! תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-