עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הצילו! משום מה גיליתי ואין לי שום מושג למה ש- המאורר של הכרטיס מסך לא פועל! עזרו לי זה דחוף לי שהוא ישרף!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  2. הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי. WINDOWS XP PIII 800MHZ GEFORCE 2 MX לוח אם PC PARTNER ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים) בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by ziv13,

שלום. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי GE- FORCE 3 ל REDEON- 9800 PRO או GE FORCE FX 5900 ULTRA הדילמה שלי היא בנוגע ללוח אם שלי שתומך בתקן AGP 4X בלבד והכרטיסים הנ"ל הם תומכי AGP 8X האם עלי בנוסף לקנות לוח אם חדש על מנת להינות ממשחקים עתידיים כגון HL- 2 ודום 3? אני שומע דעות מנוגדות ממספר אנשים : חלק אומרים שאני חייב לוח שתומך ב AGP 8X כדי להינות מהכרטיס החדש במשחקים הנ"ל וחלק אומר שאין סיבה בשלב זה להשקיע עוד במחשב. מה דעתכם? המחשב שלי הוא: 2000 MHZ 512 מגה בייט ראם לוח אם AGP 4 X תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by 1,

הרזולציה שאני אשתמש בה היא 1024 על 768 ואולי רזולציה אחת יותר. אני לא צריך מסך שתומך לי ברזולוציות יותר מאלה כי זה מיותר ואני לא אשתמש בזה. התקציב שלי הוא עד 1200 אז תתנו רעיונות כי אין לי צורך במסך יקר שתומך במלא רזלוציות שלא יהיה לי שימוש בהם לעולם, או שכן? טוב תנו תדעה שלכם.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ktanta harta,

יש לי משקפי תלת מימד מאיזה כרטיס ריוה טי אן טי ישן של ELASA היום מצאתי אותם ואני רוצה לדעת איך להפעיל אותם עם הכרטיס ראיתי בג'יפורסים איזה תוכנית שקוראים לה 3D STEREO שעושה את זה מה המקבילה שלה של ATI

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by X-Toxic,

רציתי לדעת אם אבק מצטבר על הכרטיס מסך ישפיע על הביצועים ואם כן איך אפשר לטפל ולמנוע את זה חוץ מניקוי תמידי..

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  8. שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO , הסרתי את הדריוורים הישנים 3.5 והתקנתי את גירסת 3.6 , בדקתי אם 3DMARK 2001 והיה לי ירידה בביצועים של 5% זה הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Sma1,

שלום, אני מודע לכך שהשאלה כבר לעוסה לחלוטין, אבל בשבוע האחרון אני כבר ממש מבולבל. אני לא גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק מדי פעם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מכובד בסכום של עד 800 שח. קיבלתי המלצות רבות על ti4200 ו-radeon 9100. כמו כן קראתי גם ביקורות טובות על FX5600 ולמרות שביצועיו נחותים מה TI4200 הוא תומך ב- directx9. השאלה שלי היא, האם כדאי להשקיע בכרטיס שתומך בDX9 וב AGP X8 כהשקעה לטווח הארוך יותר (למרות שביצועיו נחותים), או שאולי כדאי ללכת על הביצועים ולוותר על הנ"ל? כמו כן מעוניין לקבל המלצות על כרטיסים ספציפיים בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  12. כי חבר שלי רוצה לדעת

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  13. אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by Fenomeno,

Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by shimon23,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך, בתקציב של עד 1000 ש"ח(עדיף פחות), יש לי מסך 17' ואני מעונין ברזולוציה מקסימלית של 1024*768, איזה כרטיס יעשה את העבודה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה? רציתי לשאול מה דעתכם על המחיר 2370 ש"ח איפשהו בחיפה לR9800 אני יודע שזה מחיר טוב לR9800 אבל האם בכלליות שווה לי ללכת עליו? בתודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by X-Toxic,

לפני כמה ימים כתבתי ההודעה בקשר לאיזה כרטיס לבחור (בחרתי בסוף ב Radeon 9700 Pro ) ותיכננתי לקנות את הכרטיס מ- GigaByte אבל עכשיו יש לי התלבטויות אם לקנות "הרקולס"....מה עדיף או שיש חברה יותר טובה? - ואל תיתיחסו למחיר.. עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה אני מתכוון לעשות OC..

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by ronin,

כנסו לסיקור של תום לגבי כרטיסי המסך http://www.tomshardware.com/graphic/20030714/index.html הוא מופיע גם בדף הראשי, קראתי וראיתי בכל הבנצ'מרקים שהרדאון מפגר אחרי ה FX5600 ופה בפורום כולם ממליצים על ה 9500\9600 PRO (ביניהם גם אני) על פני ה NVIDIA שמסתבר שהוא בחירה טובה יותר באותו קטגוריה של מחיר ואף לפעמים זול יותר האמנם ?! :o

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. כולל כרטיס מסך עליו לדוגמא: Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX האם זה לא יגרום להתנגשויות ? ???

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by xb,

קניתי כרטיס מסך Gainward GeForce 4 ti 4800se. הקודם שלי היה Ledatek GeForce 4 mx 440. אני משחק במשחק קאונטר סטרייק. ו ה-fps שלי עושה מלא drops אמור להיות לי 100 קבוע ויש לי 30-50 זה עובד בידיוק אותו דבר וזה לא נראה לי בסדר ממש... cpu: intel pentium 4 1600mhz os: windows 2000 pro sp4 monitor: LG studioworks E700B 17'' flat נא לעזור :'(

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by xb,

שלום.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.