כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש, עכשיו יש לי 7800GT שנהניתי ממנו בשנתיים וחצי האחרונות. מפרט שלי: D820 3 גיגה זיכרון לוח אם של INTEL D945GCZ האם אני אצטרך להחליף את הלוח אם בשביל הכרטיסים החדשים? התקציב כאמור הוא 250$ ואני אקנה אותו מאתר כלשהו בארה"ב דוגמת NEWEGG אוTIGERDIRECT האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס שאקנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום =] אוקי אני רוצה לרכוש עד 200 ש"ח כ.טלוויזיה.. יש לי מסך פשוט של MAG מחובר באמצעות S-VIDEO (חיבור רגיל) אוקי השאלות שלי הן כאלו 1. איך אני מחבר את הכרטיס טלווזיה? לפי מה שאני יודע רגיל ופשוט פשוט מחברים ומתקינים דרייברים, האם יש משהו שצריך לעשות חוץ מזה? ואני מדבר על הכל גם אם זה הכי מובן מאליו. 2. יש לכם המלצה כלשהי על כרטיס ב200ש"ח? 3. הממיר HOT שיש לי בבית יתאים 100%? 4. האם הכרטיס אחראי על האיכות או שזה מוטל על הכרטיס מסך?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2007 בשעה 22:52:15 אני שמתי לב שיש עוד חיבורים של הממיר האם הכל נכנס לכרטיס הזה או שיש כמה שנשראים בחוץ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רוצים להפיק את המיטב מ-Rise of the Tomb Raider ולהיות מוכנים ל-The Division? אל תשכחו לעדכן את ה-GeForce Experience או ה-Radeon Software שלכם מעוניינים להכין את המערכת שלכם למשחק Rise of the Tomb Raider שהושק לפני כשבוע ולמשחק The Division שבדרך? כדאי שתכירו את העדכונים עבור מנהלי ההתקן לכרטיסי המסך מבית NVIDIA ומבית AMD שמופצים עתה, בדיוק לשם כך. עבור כרטיסים גראפיים של NVIDIA מדובר בגירסה 2.9.1.35 של יישום ה-GeForce Experience (וגירסה 361.75 למנהל ההתקן עצמו), שהפך לאחרונה למתכלל עבור מנהלי ההתקן יחד עם הפרופילים הייעודיים למשחקים ושאר היכולות שמעניקה מפתחת השבבים למוצריה. גירסה זו מוסיפה פרופילים לתמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך עבור Rise of the Tomb Raider וג…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרגע ZOTAC 220GT 512 ואני מעוניין לקנות את הכרטיס Geforce 460GTX של ASUS. העניין הוא, שיש לי מעבד Core 2 Duo e7500 ורציתי לדעת אם יקרה מצב של bottleneck כמו שאומרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
I3 3220+650 ti או g640/g840+7850 המשחק העיקרי זה BF3. תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE הוא משרת אותי בסדר גמור אין לי תלונות עליו אבל אולי אני אשדרג אותו ל 9550 בכל מקרה אני משחק בעיקר ב NBA 2005 וקצת ב GTA SA כאשר אני משחק ב NBA מידי פעם צצות כל מיני הפרעות צבע על המגרש - ארטיפקטס בדקתי פיזית את הכרטיס הכל בסדר המאוורר עובד, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים, ולא עזר יש לציין שהבעיות חזרו עם המחשב הנוכחי שבחתימה ועם המחשב הקודם, אפילו שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחת לכרטיס שיזרוק אויר על הכרטיס אך זה לא עזר, לפעמים אם יש את התופעות לוואי האלו אני עושה ALT + TAB ל XP וחוזר למשחק ואז הן נעלמות ואם הן חוזרות אז אני עושה את זה שוב. לעומת זאת אם אני מפעלי את המחשב ומשאיר אותו דלוק כמה דקות ונותן לרכיסים להתחמם קצת לטמפ' עבודה אז אני פחות רוא…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אלו התוצאות של 3dmark06 ו 3dmark vantage אני לא מבין כלום בזה בגלל זה אני שואל פה כי שאלתי בדיון למעלה ושמתי לב שרק מפרסמים שם וההיענות שם איטית יותר מאשר פה אז סליחה אם עברתי על חוק מסויים שלא שאלתי שם .. המפרט בצד ימין אלו התוצאות הסופיות ... עשיתי OC רק למעבד לסגור את הצוואר בקבוק (מ2.8 ל4.1) וב SLI לא נגעתי כי אני לא מבין גדול ב OC .. ב Vantage עשיתי את הלשונית performance כמו שהיא היית וישר הרצתי .. וב 3dmark06 פשוט הוצאתי 26072 http://3dmark.com/3dm06/15085897;jsessionid=EB2BF503CAE80EFE98FA39DE3AA3BA6B?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15085897%3Fkey%3DR4LRHu0WEjbdkf0NABWQmdfbAxSZ8V
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-