כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חיה! ברמה של ה7800. מישהו אמר לי שכדי לי לחכות כי עוד מעט יוצאים כרטיסים חדשים של ATI וירדו המחירים. מתי זה "עוד מעט"? והאם ה7800 באמת כזה טוב? יש לי אפשרות להביא את ה7800 וחו"ל ב600 דולר עוד היום. כדי? או שעדיף שאני יחכה לכרטיסים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ.מסך עם 2 יציאות DVI לעבודה במשרד חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה 1920 על 1200 (זו לא רזולוציה נפוצה מאוד, זה WIDESCREEN עם יחס של 16:10 ולא 16:9 ) אבל מספיק תמיכה כזו בדו-מימד, לפי מיטב הבנתי רוב הכרטיסים החדשים היום יכולים להגיע לרזולוציה זו בדו מימד. הכרטיס צריך להיות ב SLOT AGP, והתקציב הוא עד 700 שקל, (כאשר עדיף פחות) השיקול העיקרי זה 2 יציאות DVI ועמידה ברזולוציה בדו מימד, האיכות של הכרטיס בתלת מימד מהווה פקטור קטן יותר. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס כזה ואם אפשר לינקים לאיפה אפשר להשיג אותו בארץ
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
ראיתי שכולם דיברו על זה שצריך לעשות לו DISABLE ושהוא מזיק (לכרטיסי ATI כמובן). רציתי לדעת למה באמת הוא גורם כי יש ברשותי X850XT וה VPU RECOVER על ENABLE. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעצם בין שני דגמים הx800 או x800gt x800gt http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3958&catcode= x800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1616&osCsid=48e6265d793f1c9d2bd06e701e32ca8d האם שווה לי ללכת על ה x800 ולשלם קצת יותר או לא? מה לדעתכם יחסי הכוחות בין הכרטיסים הללו?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה נותן יותר צינורות עיבוד בכרטיס מסך? כלומר את מה בעצם מכפילים בצינורות עיבוד כדאי שאני ידע מה יותר.... ראיתי ש fx 5200 יש לו צינורות עיבוד 1 כפול 4 ו גיפה 4 2 כפול 2 יש הבדל? מה זה בעצם הצינורות העיבוד ...תפרטו קצת עליהם
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן למחשב גם למשחקים וגם לסרטים. תקציב 10,000 ש"ח. ??? אני די מבולבל מה עדיף מקרן DLP או LCD ? ??? ראיתי את המקרן BENQ DLP PB6210 האם הוא טוב ? ??? המלצות\דעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
כמו שאתם יודעים בקרוב יצא ה XBOX 360 ותהיה לו תמיכה HDTV עד כמה שהבנתי, קודם כל זה אפשרי לחבר אותו למסך LCD של מחשב בגלל כניסת ה DVI??(האם זה יעבוד טוב) שנית, הבנתי שיש למסכים האלו רזולוציה מקסימלית,לפי מה שאני מבין ה HDTV הוא ברזולוציה שגדולה מזה בכל אופן, איפשהו קראתי שמיקרוסופט מציגה את ה XBOX על מסכים דקים של סמסונג אז כנראה שזה כן מסתדר, מעניין איזה מסך זה ומה המפרט שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום. רשום על המסך שלי AOC הוא 17 אינץ אילו הדברים היחידים שאני יודע עליו, מה זה בעצם AOC שם של חבר סוג של מסך ? עם זה היה למשל מסך של סמסונג או של LG היה פשוט רשום עליו LG או סמסונג? בנוסף מישהו יכול לתת לי מדיע על תיזמונים במסך מה נחשב לתיזמונים טובים? במסך חדש של ימינו בסביבות ה700 שקל שטוח 17 אינץ על איזה תיזמונים מסך חדש כזה עובד? איך אני בודק את התיזמונים של המסך שלי?(יש לי את EVERSNT יש דרך לבדוק שם?) עריכה: מישהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כבר מעל לחודש שלא השתמשתי ב TV-OUT שלי. לפני מספר ימים הורדתי את הדריבר החדש של NVIDIA ורציתי לראות איזה סרט בעזרת ה TV-OUT כמו שהייתי נוהג לעשות בעבר רק שהפעם ה NVIEW לא היה מוגדר וכשהגדרתי אותו ובאתי לבחור פורמט צפייה לטלויזיה לא ניתנה לי האפשרות.. הנה התמונה: בעבר הצלחתי להשתמש בזה אז מה הבעייה הזאת עכשיו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-