עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by moskitos,

מה אתם אומרים? ההתלבטית שלי היא בין רדאון 9500 פרו של ATI לבין רדאון 9700 של הרקולס. מי יתן ביצועים יותר טובים? איך הכרטיסים של הרקולס? והאם הפרו נותן הבדל של ממש?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by gal_il50,

אני מתלבט בין שלושה סוגי כרטיסים: 1 Asus Geforce 4 TI4800SE V9280S2 TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail VideoCard 2 ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 3 Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB מי יתן ביצועים טובים יותר ואיך הכרטיסים של אסוס והכרטיס הזה בפרט?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by BaraKulA,

בעקרון שניהם RADEON 9200 אבל אחד הוא 64 מגה DDR והשני 128 . מה דעתכם ? צירפתי קישורים לשניהם . אנא בדקו האם זה בכלל דיל טוב ? חברה אמינה ? http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=959 http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=958

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by AKULA,

רציתי לדעת פרטים על הכרטיס מסך הזה ואיך הוא בכלליות: http://www.pchardware.co.il/docs/pd547435447.htm בעיקרון רציתי את ה-9500 PRO אבל לא ראיתי אותו ורציתי לדעת מה ההבדלים בניהם.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by gshhar,

אני מחפש את הכרטיס הזה בכמה חנויות ולא מוצא. מה שמצאתי בתחום התקצים שלי הוא את Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB האם הכרטיס הזה יותר טוב מה-9500 פרו ואם כן למה הוא עולה בערך אותו הדבר אם לא יותר זול?(המחיר שלו הוא 1260 ש"ח) ובכלל מה זה הפרו הזה? מה זה נותן? ואם למישהו יש תמונה להראות לי איך הכרטיס הזה נראה אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by m_a_t,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. geforce 4 ti 4200 innovision תודה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by rantri,

מה דעתכם על המסך CTX LCD 15'' S500 www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=2836 אני ישמח גם לשמוע הצעות נוספות באותו סדר גודל...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by GB,

שלום לכולם: אני חושב לקנות גיפורס 4 טי 4200 אבל מצד שני ראיתי ביקורות מעולות על הראידון 9500 פרו מה אתם חושבים : 1. כדי לקנות את הגיפורס או להשקיע יותר כסף ולקנות את הראידון? 2. בכמה ביצועי הראידון 9500 פרו יותר טובים משל הגיפוס?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by nesber,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eSLC,

אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by CreativeX,

כאשר אני משחק Vice City, הFPS נשאר קבוע לא משנה על איזה רזולוציה ועל כמות הAA וAF, על 1024*1280 עם 6X 16X AA AF זה נשאר כל הזמן על 30, ואם אני מוריד את זה לבלי AA וAF, זה עדיין נשאר על 30 כל הזמן. מישהו יודע איך לתקן את זה, כך שלא תהיה הגבלה לFPS עד 30?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

שלום.. אתמול קיבלתי את המסך הדק הראשון שלי Samsung 171S TFT LCD הנה זה: http://www.ratedpc.com/review.asp?id=54&page=1 ושמתי לב שהכל קצת מטושטש... כל המילים ניראות מוזר יותר... האם זה ככה צריך ליהיות? או לא יש דרך לנקות את התמונה.?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Sol@rWind,

שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. Started by jossi_t,

איזה מסך עדיף מבחינת איכות התמונה ? העבודה בעיקר מול Word . הפרשי המחיר קטנים (20 ש"ח) ואולי עדיף ה MAG 786 PF ? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by vourt,

ה9800 PRO שלי של GIGABYTE עושה בעיות בחיבור TVOUT שחיברתי בעזרת כבל scat לטלויזיה של SONY TRINITON. יש תמונה, יש דסקטופ, ובאמת כמו שתמיד אמרו - אין על האכות של ATI הבעיה היא כשאני מפעיל סרטים, ומשחקים - התמונה כאילו לא עוברת, פשוט תמונה שחורה באזור שבו עובד הסרט/משחק. מישהו פעם ניתקל בבעיה הזו ?? תודה, kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Hyena,

שלום, השאלה שלי היא כמו בכותרת, אני רוצה 4800 אבל יש 4 חברות ASUS MSI LEADTECH GAINWARD, מה הכי טוב? דרך אגב מה ההבדל בין 4800 ל 4600 ל4200? נגיד ש4600 טוב מ4200, אבל מה ההבדל בין 4600 ל 4800? נראה לי שהם באותו טווח מחיר בערך. בכלל 4800 יספיק לעוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by real viper,

מישהוא יכול להציעה לי כרטיס מסך טוב בסביבות ה 1300 ש"ח

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by roei88,

1.הכרטיס הזה יותא טוב מ-gf 4 mx? 2.זה יחזיק משחקים חדשים כמו doom 3 ו- half life 2 עם p4 2.4 ghz ו256 ddr ram? 3.איזה חברה הכי טובה? (gainward, asus...)? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים