כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
השתמשתי בתוכנה, והשינויים תפסו רק לclock info 01 ול02. ל00 לא שינה כלום, נשאר כמו הגדרות היצרן של הכרטיס. גם בMSI AB מראה לי בלוח השעונים (הימני) את ההגדרות של clock info 02, אבל בלוח השמאלי, שאני בודק טמפרטורה ואחוזי שימוש בכרטיס, הוא מראה לי את המהירויות של היצרן. אפשר הסבר על כל זה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים ! מבקש את עזרתכם בעניין , אני עובד עם תוכנות revit 2009 ועם 3dmax בעלי מנועי רינדור v-ray ו mental-ray ואני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל , מכיר כאלו שעובדים עם הג'יפורס וטוענים לביצועים טובים ומצד שני כאלו שממליצים על הקוואדרו שתומך בדרייברים , שניסיתי להתעמק בביצועים של כל אחד ואחד גיליתי שזה לא קל בככל העסק הזה. מבקש את עזרת המומחים . http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_260_us.html http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_580_us.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העברתי לאחי את המערכת הישנה והשארתי לי את הספק עד שאקנה חדש המערכת הישנה היא dfi lanparty nf4 ultra d AMD 64 3200 BIG TYPOON X800GT כל המערכת כרגע ללא OC במשחק מסוים אני רואה הפרעות הספק הוא ג'נרי של 100 ש"ח 400W מה דעתכם? זה הספק או שהכרטיס תקול ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה הרמה של VIVO? כלומר, אם אני מחר את הממיר עם RCA, האם ניתן יהיה להקליט באותה הרמה כמו של כרטיס טלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך זול שיקנה באילת עם חיבר hd השימוש העיקרי הוא לצפיה בסרטים ולמשחקים{לא חובה משחקים} מפרט : amd atelon 2 ghz \ 5 ram asus m2npv-vm
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-