כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני מספר חודשים GEFORCE MX 440 עם 64 מגה זכרון (DDR) מבית LEADTEK, עם גוף קרור פסיבי (בלי מאוורר) הכרטיס עבד מצויין לצרכי, כולל חיבורו לטלוויזיה לצפיה בסרטים. פתאום לפני יומיים, חיברתי את הכרטיס כרגיל, לטלויזיה (עם כבל קטן שיוצא מהכרטיס, אליו מתחבר כבל AV, שמתחבר למתאם ה SCART שמחובר לטלויזיה) וגיליתי להפתעתי שהמחשב לא מזהה את החיבור, ולא נותן לי לעבור כרגיל למצב CLONE (צפיה בשני המסכים, כאשר אחד מהם ראשי ובו אפשר לראות וידאו ובשני הכל חוץ מוידאו) ובכלל לא מזהה את החיבור לטלוויזיה, חשבתי שאולי זה בעיה חד פעמים שתפתר ע"י RESTART אך לא כך הדבר. גם כאשר סימנתי "V" באפשרות שהטלויזיה מחוברת אבל לא מזוהה, ועשיתי RESTART שוב, זה לא עזר, זה רק הוסיף מסך נוסף ב…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עד כמה יש הבדל בביצועים בין הרדאון 9500 פרו לבין הרדאון 9600 פרו? האם אני ארגיש בזה ואיך בדיוק עושים OC לכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
אפשר קישור לדריוור?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הוצאתי את הכרטיס מסך של כדי לנקות אותו מאווק ואז החרתי אותו כרגיל ופתאום הכול משובש הכול נקודות וצבאים מוזרים מזה חברה אני צריך עזרה
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לאחר שהרסתי את הכרטיס שלי הלכתי להחליף אותו (ATI RADEON8500 BBA RETAIL) בהתחלה הביאו לי בחנות את ה ATI RADEON 8500 LE 128 הביאתי להם אותו שוב להחלפה והפעם הם הביאו לי כרטיס דומה לשלי א-ב-ל! תסתכלו מה המחשב כותב לי וגורם לי לתהות איזה כרטיס בעצם הביאו לי ? : http://forums.ort.org.il/files/30/1805696/9411786.JPG אגב אם מישהו יכול להביא לי תמונה של R9200 מקורי של ATI הכוונה BBA זה יעזור לי מאוד .
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום מה המצב? לפני שבוע קניתי Radeon 9700 של פאוור כולור. איך אפשר לדעת אם זה באמת 9700 כי מופיע לי במאפינים של המחשב שלי radeon 9700\9500pro (תראו תמונה,תורידו בבקשה!) אולי זה הדרייבר, התקנתי את 3.5 כי 3.6 עשה לי בעיה, התקנתי לפי ההוראות באתר הזה, יכול להיות שאני צריך דרייבר אחר?(לא BBA) עוד שאלה קטנה - במאפיינים של התצוגה בתוך מתקדם יש אפשרות לכיוון AA\AF אז כיוונתי ואז יש אפשרות לבחור "בחירת העדפות ליישום" בתיבה כזאת, צריך לבחור את זה? מצטער על השאלות, תעזרו לי בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה אבל חשוב שיהיה לו אפשרות לחבר אותו לטלויזיה וחוץ מזה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ומה אני מקבל איתו?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ראיתי את המסכים המומלצים (CTX 705 ) רציתי משהו זול יותר. יש המלצות ? עדיף מסך שטוח (לא LCD ) חשבתי על ViewSonic 70f או על Samsung 753 dfx ואולי MAg 786 pf למישהו ישנם המלצות ? או ניסיון עם אחד או יותר מהמסכים? אולי משהו אחר ? למשל iyama (מהדגמים הזולים ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
למה גימיק? http://www.beyond3d.com/reviews/ati/9800_256/ לפי pc spot זה אומר שבמשחקים מסויימים כמו UT 128 מ"ב לא מספיקים
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בבקשה לא לצחוק עלי. יש לי במחשב (פנטיום 800) כרטיס מסך RivaTnt 2 64pro 32 MB קיבלתי כרטיס מסך matrox millennium G400 עם 32MB זיכרון. איזה כרטיס עדיף (למשחקים)? תודה, יוסי
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה אני עומד לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והחלטתי ללכת על ה9800P שעולה בסביבות ה2400 ש"ח אבל היום אמא שלי הביא לי מחירון של מחשבים של החנות שעובדת אתם וראיתי שה9700PRO עולה שם כ1650 ש"ח אז עכשייו אני נורא מתלבט מה לקנות כי הבנתי שההפרש ביניהם בביצועים הוא לא גדול ובמחיר כזה הוא נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-