עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 1024*1280 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים SHEDOWS OFF Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB האם המפרט יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה מבלי להתפשר יותר מדי ?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by מא*ר לו*,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 1400 שקללללללללללללל הכרטיס שלי ירד ב20 שקל Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. Started by asichen,

היי הזמנתי כרטיס מסך עם VIVO ואני מעוניין לדעת האם אפשר להקליט איתו סרטים מקלתות ווידאו ווידאו למחשב ומה עוד אפשר לעשות עם VIVO בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by domuzy,

אני בונה מחשב חדש (לא משהו מפוצץ, גג ב2700ש"ח) שייעודו יהיה- חוץ מווינדוס, אופיס ואינטרנט מהיר- לצפייה בסרטים, ומשחק במשחקים "כבדים" (כגון SPLINTER CELL, CALL OF DUTY, MATRIX, RAINBOW SIX וכד'...). מכירי המשחקים יבינו את כוונתי. אני יודע שאולי היום הם כבר לא נחשבים "כבדים" אבל על הכרטיס הנוכחי שלי- SIS 315 יימח שמו!!!- הם לא עולים. אני לא מתכוון לערוך סרטים, לעצב גרפית או כל דבר אחר חוץ מצפייה בסרטים ומשחקים. אה, ושיהיה גם TV OUT כמובן. אז מישהו מכיר כרטיס כזה שעונה על צרכיי המסכנים ולא יקרע לי את הכיס? ואם יש הבדל (שרלוונטי אליי) בין הזכרונות- 64MB או 128MB אז אשמח לקבל הסבר למה זה משנה. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by voodo,

אני לא יודע מה לעשות העם כדיי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה מישהו אולי מכיר הוא ניראה ממש טוב אבל אני לא מכיר את החברה אני קונה מחול עכשיו כרטיס מסך ואני מיתלבט בין זה לספיאר או פאור כולור מה הכי כדי ????. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-161-109&depa=1 להעתיק ולהדביק את הלינק

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום,יש לי את הכרטיס של חברת SPARKLE FX5700,התקנתי את ה דרייבים 56.72, ומשחקים כמו הנסיך הפרסי וNFS7 יש בהם עיוותים, זה קרה גם ב FAR CRY אולם כשהעלתי את סינון אניזוטרופי בהגדות ל *4 הכול היפה יפה ומשחק עבד בצורה ממש חלקה, אולם במשחקים הללו זה לא פועל, ניסיתי להתקים גם דרייבים אחרים ,53.03,56.55 מהאתר של SPARKLE ושום דבר לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  8. אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי ASUS 9800XT ואני חייב להבין משהו אחת ולתמיד !!! ש ATI מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 4.1 , 4.2 , 4.3 למשל... אבל ש ASUS מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 7.99 , 8.01 , 8.02 אך לעזעזל אני ידע עכשיו למשל אם אני רוצה להוריד דרייבר 4.3 אבל של אסוס אך הוא מסומן ??? יש לזה איזה שהוא רצף מסויים בבקשה עזרה :-\ והדבר השני איזה דרייבר הכי עדיף ל 9800XT מבחינת ביצועים גם ל DX8 וגם ל DX9 ?? תודה מראש 8) עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי השוואה בין CATALYST לבין OMEGA לבין איזה שהוא דרייבר שנקרא DNA והוא לקח את שניהם בכל המבחנים !!! מישהו מכיר את הדרייבר שיכול לחוות דעה ???

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  11. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. שלום חברים. בשבוע הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מסדרה GEFORCE 9600 וצריך את ההמלצות שלכם. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2753 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לכרטיסים אחרים בתווך מחירים 850-950 ש"ח. בשלב זה אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעדיף לקנות כ. מסך עם מאוורר טוב. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by blade runner,

הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by PuG3o6,

שלום.. יש לי מחשב AMD2700+ זכרון 768RAM אני מחפש כ'מסך AGP בסביבות 1000שח תנו הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  16. אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by gtf,

האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  18. יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by lmlm,

לפני כשבועיים קיבלתי ת 7900GS ובמשך השבועיים האלה לא הפעלתי וידאו אחד אבל עכשיו שאני מנסה פשוט הוא לא מעלה לי אותו או כותב שגיאה משהו. אני חושב שהיו עוד בעיות כאלה אבל לא מצאתי בחיפוש(אולי לא חיפשתי במילה הנכונה?) למי שזה קרה ואיך שפתר שיגיד לי או אם אפשר להפנות אותי לדיונים שענו על זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  20. Started by moshe20,

מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  21. אז אני רוצה לקנות מחשב אבל לא רוצה להדפק בקטע של הכ.מ אז מתי יוצא DX10 ותמיכה מלאה בSM3?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  22. Started by kinggil,

שלום. בסאנדרה החדשה רשום לי ש גירסת תוכנת הביוס ישנה מאוד. עכשיו איך אני מעדכן אותה?, יש לי את הדריוורים הכי החדישים של ATI. תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by kobibo,

אני מתכוון למכור את ה X800 GTO2 שלי ( אחריות לעוד שנתיים ) יחד עם הקירור של זלמן ה VF700-CU. מהו המחיר הראלי שאוכל לקבל עליהם היום ?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים