כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 7600GT של ג'יגה בייט דגם שנקרא GV-NX76T256D-RH יחד עם SILENT PIPE (משהוא כזה) בכל מקרה שאני מעלה את התוכנה שבאה יחד עם הכרטיס V-TUNER3 הוא מציין את הנתונים הבאים: 2D CORE CLOCK = 560 3D CORE CLOCK =560 MEMORY CLOCK = 700 עכשיו למיטב הבנתי ה 7600GT מצוייד בזיכרון של 1400MHZ האם עבדו עלי ?? האם זה לא 7600GT ??? אם למישהוא יש תשובה לשאלותי אשמח לשמוע נ.ב. עד כמה אני יכול לשחק עם המהירויות מבלי להרוס את הכרטיס ?? ואיך אני יודע האם זה זיכרון GDDR או לא כפי שמצויין בקופסא ועוד שאלה, מהי הטמפ' המומלצת לכרטיס - כרגע עומד על 40 סלציוס
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, בעצם אני בחרתי כבר כרטיס מסך, רק רציתי לוודא שבחרתי נכון מבחינת תקציב. הכרטיס שבחרתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm הנה שאר הרכיבים של המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 תודה ואני פתוח להצעות, רק שישאר בתקציב.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. קיבלתי את המחשב לאחרונה, חדששש, נראה שעם דרייברים מותקנים של nVidia. רכשתי היום כבל: SCART <-> 2RCA+SVHS ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה. חיברתי את ה-SCART לשקע בטלויזיה, ואת SVHS ליציאה מכרטיס המסך (לא חיברתי את שני 2RCA למחשב, מפני שכרטיס הקול שלי כבר מחובר למערכת באמצעות כבל יעודי). לצערי לא הצלחתי להגדיר את התצוגה כך שאראה אותה גם ע"ג הטלויזיה. כיצד אגרום למחשב להציג ע"ג הטלויזיה? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! היה נראה לי שהמקום הזה הוא המתאים ביותר לרשום על הבעיה... אז ככה כל פעם שאני מציג סרט במחשב למשל במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת הצבעים מטושטשים ורואים ממש גרוע... ברגע שאני מעלה את אותו סרט בשתי תוכנות שונות אבל במקביל אז באחת רואים ובשניה לא.... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הגיוני שעם מחשב: Core2Duo E6600, 2GB RAM ו 7900GT 256MB יש לי בשלבים מסויימים 20-25FPS שהורסים את הפעולה (רוב הזמן יש לי FPS סביר, אבל אני לא יכול לתת ממוצע כי זה בין 50 ל-110 בערך) החלקה של המשחק במשחקים הנ"ל. בקונפיגורציה הזאת: רזולוציה 1366X768 Antialiasing X2 ASAA Anisotropic X2 Shader - Medium Model - Medium Texture - Medium Vertical Sync - Disabled אם מישהו יודע או שיש לו כרטיס מסך זהה ויכול לבדוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי במחשב שלי מותקן כרטיס המסך הזה, ומהכרטיס חיבור לטלויזיה. לא הצלחתי להגדיר בתוכנה, כך שיהיו 2 תצוגות ( למשל הקרנת סרט בטלויזיה והמשך עבודה על המחשב ביישומים אחרים ). יש לי מסך מחשב של פליפס 109b וטלויזיה ישנה של סוני. בשניהם אין חיבור דיגיטלי. האם זו הסיבה שאני יכול לראות רק תצוגה אחת? או...? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-