כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הנה שני לינקים http://www.tech-report.com/etc/2005q1/bestof2004/index.x?pg=1 http://www.viperlair.com/articles/editorials/boty/2004/
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
החל מ-299 דולר בלבד - NVIDIA מכריזה על סדרת כרטיסי המסך GeForce RTX 5060 בהובלתו של ה- GeForce RTX 5060 Ti 16GBלכתבה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מעבד של אינטל (מהירות 2.33 ג'יגה), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך GeForce 8600 GT ומערכת הפעלה ויסטה. אני נמצא כבר תקופה בחו"ל ואני נוהג לצפות בשידורים ישירים של הערוצים הישראלים דרך אתרים שונים. הבעיה היא שכאשר אני צופה בשידור עם תנועות מצלמה מהירות ותדירות (כמו למשל במשחק כדורגל), איכות השידור יורדת (התמונה "נתקעת" כל כמה שניות, ולפעמים גם הסאונד מתחיל לקרטע). אני שואל את עצמי אם הבעיה היא במקור השידור, במהירות האינטרנט או בביצועים של מערכת המחשב שלי. אני יותר נוטה לחשוב, שהבעיה היא בביצועי המחשב שלי, מאחר שהקירטועים מגיעים בדיוק ברגעים, שבהם יש תנועה מהירה של התמונה, ומהירות האינטרנט היא 7 מגה. גם כשהגדרתי ב- Power Options של ויסטה "תוכנית", ה…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Proview 986 [19"…
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים התבוננתי בלוח הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31542 ראיתי שיש לו כרטיס מסך מובנה x1250 עם 256mb עכשיו אני רוצה לדעת, מה עם באמת היכולות שלו, באיזה רזולוציות למשל הוא יכול להריץ COMPANY OF HEROS או משחקים אחרים ובכמה FPS ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בראדון אבל רציתי לדעת אם הכרטיס הזה: Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe הוא כרטיס מסך טוב לגיימרים? ולאיזה G FORCE בערך הוא משתווה..? והאם במחיר שהרדאון אני יכול לקנות כרטיס G FORECE שיש לו ביוצעים יותר טובים לגיימינג והוא יותר יציב וחזק? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב כמה בעיות.... דריברים 4.10: VIVO תקין רואים טלויזיה בסדר. אפשר לשנות AA AF אבל לא ניתן לראות תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4700 דריברים 5.3 ו- 5.4: VIVO לא עובד רק שומעים מהטלויזיה ולא רואים. ניתן לשנות AA AF רואים תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4670 *כל הבדיקות הורצו בלי ה- Norton המסריח ובלי אף תוכנה ברקע ** בבדיקות לפני כחודש עם 5.3 ציון הכי גבוהה 4800.....
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום.. פרסמתי את זה בפורום קולנוע ביתי ואמרו לי שלא מתאים, אז אני ינסה כאן... יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? או…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-