עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rapture,

שלום לכולם אני חדש פה, שמעתי על הפורום מחבר טוב ואמר לי שעזרתם לו... שמעתי שהרבה ממליצים על הכרטיס 9800GT... אז החלטתי לקנות אותו כי הוא בתקציב המתאים אבל לפני שאני יוצא היום לקנות ראיתי שיש מלא גרסאות לכרטיס הנ"ל, אני מתכוון לקנות מKSP כי זה ליד : eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 830 שקל Zotac 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 740 שקל MSI 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 730 שקל 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 724 שקל אין לי מושג מה לקנות, יענו מה הכי משתלם ? ועוד משהו, כרגע יש לי 7600GT, יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  2. שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !

3. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  5. נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by abudy,

האם ה8600gt 512 mbשלי יכול לעלות את המשחק טוב?

7. כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by x-dude,

האם מתוכננת השקה כלשהי של משפחת ה MX שתתמוך ב DX9 ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by Le0n,

יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by Le0n,

יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by Bingo,

שלום ברשותי יש את המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378204 ורציתי לשאול מה הכרטיס המקסימלי שהמסך הזה יכול ינצל? אני עוד מעט קונה מחשב חדש ולא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס מסך שהמסך לא ינצל אותו.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי שאלה, שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מנצל 100 אחוז מעצמו אלא אם כן אני מכביד עליו במשחקים מסויימים. למשל בrise of the tomb rider אם אני שם אותו רק על smaa ולא יותר מכך אז זה מה שקורה, יש דרופים ל70-90 אחוז של usage. במשחק כזה ירידת ביצועים פחות קריטית, אבל למשל בבטא של BF1 אני מקבל את אותו מקרה ואף גרוע מכך עם דרופים ל60 אחוז ניצול ואז הפריימים כבר באים לידי ביטוי ובמקום להישאר על 100-150 FPS אני מקבל דרופים ל70, אם אני מעלה את הresolution scale ל75% אז הוא כן מנוצל 100 אחוז. (ויש פריימים נמוכים כמובן ). יש לי מסך 144Hz ולכן אני מרגיש בהבדל, בטח בין 80 ל140 FPS. יש משחקים כמו metro lust light redux שכן מנצל 100 אחוז שהגדרות …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Cyron,

קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by EasyPooper,

אני לא פרו גדול אבל אני לא מבין מדוע כרטיס מסך שכולה יש לו 1.5 גיגה ראם יכול לעלות 20 אלף..... אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה כל כך מיוחד בסדרת הקואדרו של NVIDIA? בתודה מראש מקס.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by gaby1992,

אני הולך לקנות את הGTX295 אבל המוכר של IQPC אמר לי שהם לא יהיו לו זמינים בימים הקרובים והוא יכול לתת לי במקום VGA ואין לי מושג מה זה או מה ההבדל בבקשה אני צריך תגובות

22. Started by asichen,

מישהו יודע לאיזה GeForce דומה ה 9600XT 256 mb בביצועים?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  23. מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by fireskill,

שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.