עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BoRiS.K,

יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by Le0n,

יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by Le0n,

יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by Bingo,

שלום ברשותי יש את המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378204 ורציתי לשאול מה הכרטיס המקסימלי שהמסך הזה יכול ינצל? אני עוד מעט קונה מחשב חדש ולא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס מסך שהמסך לא ינצל אותו.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי שאלה, שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מנצל 100 אחוז מעצמו אלא אם כן אני מכביד עליו במשחקים מסויימים. למשל בrise of the tomb rider אם אני שם אותו רק על smaa ולא יותר מכך אז זה מה שקורה, יש דרופים ל70-90 אחוז של usage. במשחק כזה ירידת ביצועים פחות קריטית, אבל למשל בבטא של BF1 אני מקבל את אותו מקרה ואף גרוע מכך עם דרופים ל60 אחוז ניצול ואז הפריימים כבר באים לידי ביטוי ובמקום להישאר על 100-150 FPS אני מקבל דרופים ל70, אם אני מעלה את הresolution scale ל75% אז הוא כן מנוצל 100 אחוז. (ויש פריימים נמוכים כמובן ). יש לי מסך 144Hz ולכן אני מרגיש בהבדל, בטח בין 80 ל140 FPS. יש משחקים כמו metro lust light redux שכן מנצל 100 אחוז שהגדרות …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Cyron,

קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by EasyPooper,

אני לא פרו גדול אבל אני לא מבין מדוע כרטיס מסך שכולה יש לו 1.5 גיגה ראם יכול לעלות 20 אלף..... אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה כל כך מיוחד בסדרת הקואדרו של NVIDIA? בתודה מראש מקס.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by gaby1992,

אני הולך לקנות את הGTX295 אבל המוכר של IQPC אמר לי שהם לא יהיו לו זמינים בימים הקרובים והוא יכול לתת לי במקום VGA ואין לי מושג מה זה או מה ההבדל בבקשה אני צריך תגובות

14. Started by asichen,

מישהו יודע לאיזה GeForce דומה ה 9600XT 256 mb בביצועים?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  15. מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by fireskill,

שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  19. Started by mskladman,

יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by thegodx,

רשום לי על הספק MI-ATX400 אז הספק שלי הוא 400 ווט? ודרך אגב הור ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by killer20,

אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. יש לי את xfx 6600gt 128mb agp ויש את הביוס הזה http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,930/parent,category/ מה שיש לי כרגע זה הביוס הראשון ששוחרר ב2004 האם הביוס ממאי 2005 יכול לשפר ביצועים או משהו?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by GTI,

יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb

25. Started by sigald,

הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים