עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by eldadno178,

אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by dorratz,

אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by nrg man,

חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by shnord,

יש לי מסך LCD (של מאג,די טוב, ואני מאוד מרוצה ממנו), ורציתי לדעת כמה דברים: מדוע אסור לגעת בשטח המסך? מה זה עושה למסך? ואיך אפשר לנקות את שטח המסך?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. לצפייב בסרטים בFULL HD בכל סוגי הפרומטים MKV, TS במחיר 200 עד 300 ש"ח משהו לא מסתדר לי פה, יש כרטיס מסך קצת יותר ישן מהסוג הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 256MB DDR4 PCIe http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=772 הנה המפרט: http://www.connect3d.com/highres_image/CONNECT3D%20HD2600XT-256MB-DDR4-PCIE.pdf והמחיר הוא סך הכל 203 ש"ח והכרטיס הזה כולל תדר עיבוד של 820MHZ ותדר של זיכרון 2000MHZ לעומת זאת הכרטיסים החדשים יותר כמו נניח Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB PCIe http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=283&grp=3 עולה אותו מחיר 205 ש"ח אבל לא מתקרב לאותם נתונים עם תדר עיבוד של 600MHZ ותדר של הזיכרון 400MHZ ההיתרון של אותם כרטיסים חדשי…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by alienboo,

Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Dan4,

I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by bdofek321,

אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by pinkmasta,

שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by syberpuppy,

היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by parker8,

יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו: 1)איזה מכשיר צריך לקנות כדי להעביר? 2)צריך טלוויזיה קרובה או שמספיק רק מכשיר הוידאו? 3)איזה תוכנות צריך ומהו הליך הצריבה ל-DVD? זה השאלות עד עכשיו אשמח אם תענו.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by TNAfan,

שלום, אינני מצליח להפעיל את ה-AA עם המשחק הספציפי הנ"ל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של NVIDIA הגדרתי ב-DRIVER שיעשה OVERRIDE ועדיין זה לא עובד... אני אובד עצות..... מה לעשות ??

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. יכול להיות בגלל שאין לי DRIVER ל VISTA? או שזה יותר חמור , כי לא עשיתי OC ובמאמץ הכרטיס לא מגיע ל55? יש סיבה אחרת, המשחק הוא HEROS 5. (זה לא הספק יש לי CORSAIR HX520).

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by INFERNO,

האם קיים איפשהו ? בארץ לקניייה ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. מחשבון תמים להערכת צריכת ההספק באתר החברה כולל בתוכו דגמים שטרם הוצגו לציבור באופן רשמילכתבה

20. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לנצל את ה-TVOUT שיש בכרטיס המסך שלי, ,Geforce 6800GT אבל נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה בהצלחה אבל אני מצליח לראות רק בשחור לבן כשאני על NTSC וכשאני מעביר ל-PAL אני רואה טיפה צבעוני אבל הכל מטושטש ולא ברור והטלויזיה כולה מרצדת. הטלויזיה היא של PHILIPS , דגם : 25PT4001/58. האם אפשר לתקן את הבעיה?

21. Started by kotvana,

אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Idan-h,

אני משתמש בדרייבר של אומגה 2.5.9.7. תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by shabo,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by aviran_n,

למחוק בבקשה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by ZenMaster,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח שיכול להריץ משחקים ברמה טובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.