כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יכול להיות כי הנושא הזה שייך לפורום תמיכה תכנית, במידה וכן אשמח אם תעבירו את הנושא לשם. בכל אופן ברשותי מסך nu QL-711V, ויש לי שאלה לגביו. באופן די מוזר כאשר אני מפעיל את המחשב, מוצג לי המסך ההתחלתי שמציין את סוג הביוס ואת כל שאר הפרטים. מייד לאחר מכן התצוגה נעלמת לי ואני לא רואה את כל הדברים שקורים ברקע עד לעליית המסך של הווינדוס (עם הריבועים הכחולים). האם זו בעייה ידועה ? או שיש דרך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
ערב טוב, יש לי את המסך mag ah-778 , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לשמור הגדרות של הגדלת התצוגה והקטנת התצוגה (התפריטים המובנים...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך mag 786pfs וכרטיס מסך x850pro לכול מי שיש את המסך הזה יודע שאם לא שמים ריפרש רייט לפחות 70 המסך ניהיה בצורת שבלונה כזאתי מיתקפל כלפי פנים ולא ניפרש על כול השטח עכשיו אני שם בדריברים שלי רייט 75 כמו שהמסך תומך הוא לא מסדר את התמונה ובדריבר ביכלל רשום שתומך ב 60 היה לי לפני זה נוידה והכול היה בסדר מישהו מכיר תבעייה יש לו תשובה עלייה ומוכן לפרט מה לעשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי מסך דק חדש של BENQ. המסך ביצע התאמה אוטומטית כשהופעל בפעם הראשונה. עם זאת, כל פעם שאני מפעיל את נמחשב, מופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה המשמעות?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לאבא שלי נכנס איזה ג'וק, הוא רוצה להפוך את כל הסרטים הביתיים שלנו לדיסקים. כרגע יש לנו מחשב רגיל P4 2.4GHZ עם כרטיס מסך רגיל (לא כרטיס טלויזיה או משהו כזה). מה צריך בשביל להמיר את הסרטים? ועדיף במחיר הזול ביותר...
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום, אני הולך לקבל בימים הקרובים את הכרטיס יש לכם להביא לי המלצה על תוכנה ואפילו לינק ? תוכנת PVR בתודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אממ לפני כמה חודשים הצלחתי לחבר והכל פעל טוב אבל אז עשיתי פירמוט ועכשיו זה לא פועל! יש לי מחשב נייד עם חיבור טלויזיה (ati rage lt pro hebrew) וגם הורדתי את הדריבר היחיד שיש באתר של ati : https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וזה לא עזר! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים מראש!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-