כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחר שראיתם (ואני מקווה שראיתם ) את ההודעה הקודמת שלי - בקשר לכ"מ לאחים שלי - דיברתי עם הספק הפרטי שלנו (אהם אהם פרוטקציות ;D) הוא הביא לי הצעה מעניינת - R9200 PRO - (לאחר מכן התברר שזה בעצם VIVO... לא נורא יש בכלל גירסת פרו?) כמובן ש-128MB זה היה נשמע טוב מאוד, ודי בתקציב - ובהנחה שזה כולה לאחים שלי לא ציפיתי לR9800 ... טוב הכרטיס כבר מותקן והכל נראה אחלה - אז כל מה שאני מבקש ממכם עכשיו חבריי היקרים, לספר לי קצת על היצור הזה. צינורות עיבוד, מהירויות שעון, ואיך הוא בהשוואה למספר כרטיסים - ה-9600, אולי PRO ה-8500, אולי גם LE גרסת הPRO שלו, אם יש... ה-9000, אולי גם PRO הTI4200 הGF-FX5200 אפשר לעשות את זה פשוט כמו רשימת קניות, מהכי טוב לפחות טוב בקיצור כמו …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלתי שאלה קודם שלא טרחו לענות עליה (אולי באשמתי) אז הנה היא שוב ואמקד את העניין: אני מעוניין בכרטיס גרפי בעל יכולות משחק סבירות ומעלה ושיהיה בו VIVO איכותי, דבר חשוב לי. הכרטיס יירכש בארה"ב. הבנתי שצריך להימנע מסדרת ה-FX של GEFORCE. בחיפוש ברשת מצאתי שני מקומות שלא מתפעלים מיכולות ה- VIDEO IN וה-TVOUT של כרטיסי GEFORCE4 Ti: http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html ציטוט: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family" וכאן: http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf4ti4200-4.html#p3 ציטוט: "About 15% of the useful vide…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
?? והאם הארקולס יותר חזק מכל כרטיסי הFX5200? ואם יש לכם כרטיס אחר עד 670 ש"ח אשמח לקבל הצע מדובר בפנדס..
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות באתר של החיות את הרדון 9800 של GIGACUBE ורצתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את החברה הזאות אם היא טובה בכלל ואם שווה לי לקנות רדון 9800
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים לדיון, אך הפורום נראה מתאים המפרט של המחשב שלי הוא: P2.4C 800 Abit 875P IC7 Geil Golden dragon 512 (256*2) 3500 הזכרונות בדואל Gigabyte Radeon 9800 PRO 128 MB לא נראה לי שיש עוד משהו חשוב האם התוצאות טובות למחשב? אם לא איך אפשר לשפר אותן? לא הופעלו פילטרים בזמן הבדיקות: http://planet.nana.co.il/flesh321/3Dmark2003.JPG http://planet.nana.co.il/flesh321/3DMark2001.JPG תודה מראש ודרך אגב, פתחתי דיון על איכות התמונה, לא ראיתי את האיכות ב5900 במציאות, רק בתמונות (נראה טוב) אבל אני מאוד מרוצה מהאיכות של ה9800 פרו , ובזמן תזוזה זה נראה יותר טוב מפריים בודד
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-