עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש כ.מסך עם 2 יציאות DVI לעבודה במשרד חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה 1920 על 1200 (זו לא רזולוציה נפוצה מאוד, זה WIDESCREEN עם יחס של 16:10 ולא 16:9 ) אבל מספיק תמיכה כזו בדו-מימד, לפי מיטב הבנתי רוב הכרטיסים החדשים היום יכולים להגיע לרזולוציה זו בדו מימד. הכרטיס צריך להיות ב SLOT AGP, והתקציב הוא עד 700 שקל, (כאשר עדיף פחות) השיקול העיקרי זה 2 יציאות DVI ועמידה ברזולוציה בדו מימד, האיכות של הכרטיס בתלת מימד מהווה פקטור קטן יותר. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס כזה ואם אפשר לינקים לאיפה אפשר להשיג אותו בארץ

2. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס 7600GT של INNOVISION עליו שמעתי המלצות חמות מהאתר של נועה מחשבים, באתר של נועה רשום שהכרטיס AGP*8 כך גם אמרה לי הנציגה שלהם, אך באתר של INNOVISION יש לכרטיס זה רק גירסת PCIE, גרסת AGP* 8 כאילו לא קיימת באתר היצרן. האם מישהו יכול לבאר לי את הסוגייה? אשמח לעזרה במהרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by domuzy,

אני בונה מחשב חדש (לא משהו מפוצץ, גג ב2700ש"ח) שייעודו יהיה- חוץ מווינדוס, אופיס ואינטרנט מהיר- לצפייה בסרטים, ומשחק במשחקים "כבדים" (כגון SPLINTER CELL, CALL OF DUTY, MATRIX, RAINBOW SIX וכד'...). מכירי המשחקים יבינו את כוונתי. אני יודע שאולי היום הם כבר לא נחשבים "כבדים" אבל על הכרטיס הנוכחי שלי- SIS 315 יימח שמו!!!- הם לא עולים. אני לא מתכוון לערוך סרטים, לעצב גרפית או כל דבר אחר חוץ מצפייה בסרטים ומשחקים. אה, ושיהיה גם TV OUT כמובן. אז מישהו מכיר כרטיס כזה שעונה על צרכיי המסכנים ולא יקרע לי את הכיס? ואם יש הבדל (שרלוונטי אליי) בין הזכרונות- 64MB או 128MB אז אשמח לקבל הסבר למה זה משנה. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. רציתי לשאול למי שמבין והתעניין קצת, בזמן שאני משוטט באינטרנט ולומד אודות כרטיסי מסך מסוגים שונים ומגוונים נתקלתי בכרטיס הזה שמסוגל לקלוט טלויזיה כלומר יש לו TV CAPTURE , האם הכרטיס משתלם? האם כל התכונה הנוספת (שלפי דעתי מדהימה) של TV CAPTURE לא מורידה מעוצמתו? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by Chrysler,

קניתי מחשב דיי טוב ואיתו גם כרטיס מסך שאני מסופק לגביו כי ראיתי משהו יותר זול וspec על הנייר יותר טוב המחשב : Q9300 2.5ghz 6mb + Freezer Pro 7 ocz 4gb (2X2gb) cl 5 evga 9600gt superclocked 512mb gigabyte P35-ds3L ‏Seagate 500GB 7200RPM, 32MB HEC ‏500TD-TF 500W ‏Compucase CI-6A21 Black and Silver עכשיו ראיתי בFoxPC את זה XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog עכשיו הוא בא במחיר של 880 שקל , עם Call Of Duty 4 כלול עם Core Clock 740 Memory 2000 מצד שני הEVGA מגיע עם 675 Core Clock 1800 Memory והוא עולה לי 980 ההזמנה כבר יצאה בKSP בשביל 200 בזיכרון עוד 65 בליבה שווה לי לבטל את הכרטיס שהזמנתי שמה ולקנות בFOXPC בנפרד ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by coralreef,

חברה שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס יד שניה למחשב שלא הולך להיות למשחקים בכלל מצד שני אני רוצה אופציה להריץ משהוא עליו (היות ומיועד לאחות קטנה). יש לי חבר מהיימן שאני יכול לסמוך עליו שרוצה למכור לי 9600se של חברת gigabyte כולל אריזה מקורית וכל התוספים, כמה עלי לשלם על זה? אני יודע הכל לגביי הכרטיס ומה היכולות שלו, ברצוני לדעת בכמה אפשר לקנות כרטיס כזה בן חצי שנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. היי! אני רוצה ללכוד ווידאו מתוך הטלווזיה אל המחשב. הבנתי שאני צריך כרטיס לכידת ווידאו, וכמה כבלים. אני מבקש קצת עזרה עם אלו - איזה בדיוק כרטיס לקנות ומאיפה כדאי וכו'. מקווה שזה בפורום הנכון בכלל תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה וחצי, מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 מגה זיכרון cl 2.5 80 גיגה הרדיסק סאטה ולוח אם אסוס עם agp הדגם p4p 800 se fx 5200 השאלה שלי האם כדאי להשקיע בכרטיס 7800 gs 512 מגה זיכרון (ויש כזה לאי גי פי כפול 8 הבעייה שהוא עולה 2950 שח וגם מן הסתם אני אצטרך להחליף את הספק כח שלי או לקנות כבר מחשב קומפלט חדש עם sli ומעבד כפול ליבה וכרטיס pci express? מה דעתכם???

11. Started by avihai007,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. קודם כול מי שצריך לראות את המפרט שלי אז יש אותו בצד ימין מתחת לשם משתמש (=אין לי כוח להתחיל לרשום אותו פה) כרגע אני עובד עם מסך 22" ברזולוציה טבעית של 1680X1050 ויש לי את ה-8600GT של GIGABYTE עם 256MB GDDR3 השאלה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם אחד מהכרטיסי מסך האלה: (איפה יותר ואיפה פחות) 1-כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 2-כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 נ"ב:ואל תתחילו לרשום המלצות לכרטיסי מסך של ATI (=לאור הניסיון הגרוע שלי עם החברה הזו,אפילו אם תתנו לי בחינם כזה אני אשבור אותו לחצי)

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by MAMZ BOY,

האם בכרטיס מסך 6600 GT יעבוד המשחק crysis?

14. אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. כרטיס מסך : 9600xt agp8x לוח אם: INF. NF4 ULTRA DFI http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US האם אפשר להכניס את הכרטיס מסך ללוח אם הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. Started by commendor,

אם יש לי כרטיס מסך X1950XT ואני רוצה לקנות מסך "LCD 19 איזה מומלץ? ואיזה לא כדאי כי הוא לא יפעל טוב עם הכרטיס? כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו, ואני מתלבט בין זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402225 לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402658 או כל דבר שתוכלו להציע במסגרת המחירים האלו... תודה רבה לכולם על העזרה!

19. Started by manz11,

כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by kub,

שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by ברק2000,

אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר של 1000 פלוס מינוס עם חיבור AGP הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Gamer4Life,

איך הדריברים של OMEGA? במה הם שונים מדריברים רגילים ל ATI?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by idani1983,

בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים