עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?

2. טוב אז כנראה השבוע אנחנו קונים מערכת קולנוע, עכשיו מחשב אני מעדיף בגלל שיש לו את העיתרון הענק של להוריד סרטים אבל האם יציאת TV-OUT של כרטיס פשוט (FX 5200) שווה לאיכות התמונה של דיוידי טוב? (דיוידי בסביבות ה700-800 שקל) אם יש הבדל אז האם הוא הבדל משמעותי?! כל המערכת תיתחבר לטלויזיה 34 (כנראה טושיבה, או 50 או 100 Hrz). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. בעיקרון אני תכננתי להביא את ה 9800 פרו של MSI אבל אמרו לי שזה מהדור הקודם אז כבר לא אכפת לי להגיע ל1800 שקל ככה בשביל הכרטיס מסך ראיתי בקי אס פי את ה ?GF 6800 128MB,TV,DVI? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga איך הוא ? ואם לא זה אז איזה 6800 אני יכול להביא ב 1800 ככה ומתי דרך אגב יגיעו ה 6600?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by Timewalker,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (ומחכה לקונרו כמו כולם...) במסגרת הרכישה אני מתכנן לקנות Radeon 1900xt (אולי xtx) רציתי לדעת האם שווה לחכות ליציאה של RD600 בשביל ירידת המחירים.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by RoverBoy,

המערכת AMD 4200+ 2.2GHZ 2G זיכרון 250G דיסק קשיח ורוצה לקנות 8800GT 512. האם הספק מספק את הסחורה? יש לי גם אותו מחשב עם AMD 5200 וספק של HEC 450W ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. שלום לכולם, באמת אני בהתלבטויות פה וכבר לא מצליח להבין מה הולך. ראיתי שהX1600PRO הוא תקציבי אומנם אל ביצועי בהתאם וכבר עם עוד קצת התאמצות עדיף להביא את ה7600GS המרעיש. איך הכרטיס המוזכר בכותרת בעלות של 1000 שקל בדיוק? איפה הוא עומד מול 76GS ואם מישהו יוכל להביא לי בנצ' אני ישמח כי אני לא מוצא באמת באמת תודה לכולם ואני מצטער על כל השאלות תודה רבה קובי יש לו 12 צינורות DUAL DVI HDTV לעתיד.. גמובן תומך בSM3 וHDR

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by asmon,

מתי ירדו המחירים של 8800 לדוגמא למחיר סביר של 1000-1500 שקל?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  8. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?

10. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. במידה ויש לי מסך LCD רגיל ואני רוצה להפוך אותו גם לטלויזיה, האם אפשר להסתפק בכרטיס פנימי (שיחסוך לי כמה מאות שקלים) או שעדיף כרטיס חיצוני? האם ע"י כרטיס חיצוני המסך לא יהיה תלוי במחשב?? (שזה כמובן יתרון..)

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by amitay_s,

שלום לכל המומחים. יש לי מחשב שמורכב מ P4- 2G לוח אם אסוס P4S533-VM זכרון 512 מסך 15 LCD של חברת JTC אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיהיה בעיקר למשחקים התקציב הוא גג גג 600-700 ש"ח. איזה כרטיס היתם ממליצים לי? האם החלפת הכרטיס תתן שיפור או צריך להחליף את כל המחשב? תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by BigPimpin,

1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!

15. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by lipa,

הנה שני לינקים http://www.tech-report.com/etc/2005q1/bestof2004/index.x?pg=1 http://www.viperlair.com/articles/editorials/boty/2004/

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. החל מ-299 דולר בלבד - NVIDIA מכריזה על סדרת כרטיסי המסך GeForce RTX 5060 בהובלתו של ה- GeForce RTX 5060 Ti 16GBלכתבה

19. Started by crabrocket,

זה המפרט של המחשב שלי CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Proview 986 [19"…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by Shiker,

שלום חברים התבוננתי בלוח הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31542 ראיתי שיש לו כרטיס מסך מובנה x1250 עם 256mb עכשיו אני רוצה לדעת, מה עם באמת היכולות שלו, באיזה רזולוציות למשל הוא יכול להריץ COMPANY OF HEROS או משחקים אחרים ובכמה FPS ?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by westsider,

אני לא ממש מבין בראדון אבל רציתי לדעת אם הכרטיס הזה: Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe הוא כרטיס מסך טוב לגיימרים? ולאיזה G FORCE בערך הוא משתווה..? והאם במחיר שהרדאון אני יכול לקנות כרטיס G FORECE שיש לו ביוצעים יותר טובים לגיימינג והוא יותר יציב וחזק? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by Home Boy,

רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.