עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם... רציתי קצת לקבל מידע על המסך: 19" IIyama Vision Master Pro NEW 454 Flat screen High Brightness Diamondtron U2 Monitor שמעתי שהוא מעולה ויש לו איכות תמונות מעולה מאוד והוא המסך הכי איכותי וטוב שיש למסכי 19"! בחניות ובאתר של החברה כתוב שהמסך תומך ברזולוציה של 1920x1440 וכשאני שואל אנשים שיש להם אתה המסך הזה אז הם אומרים לו שהוא תומך ברזולוציה 2048x1536... אז אם למישהו יש מידע או שיכול להוכיח לי דרך תמונות שהוא תומך עד לרזולוציה 2048x1536 עם 85hz זה יעזור לי מאוד! תודה רבה לכול מי שעזור!

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by zuzu89,

היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

הייתי אמור להזמן את המסך של viewsonic vp191b ואמרו לי שנגמר לחנות שהייתי אמור לקבל ממנה במלאי ואמרו לי שבשבוע הבא יגיע להם הדגם המחליף שלו ה VP191S... עכשיו, אני לא שמעתי על הדגם הזה בחיים ולא ראיתי ביקורות עליו... מישהו שמע משהו? יודע אם הדגם החדש יותר טוב מהקודם? תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, יש לי תמסך LG Flatron 795FT Plus ואני לא יודע אם כדאי להחליף למסך CRT אחר? :ם מה אתם אומרים? אני גיימר.

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  5. השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by MarkK2003,

לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD ורציתי לדעת על HZ ממולץ לשים עכשיו אני על 60 כדאי לעלות את זה ל 75? יהיה פחות קרינה או שיראו יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

מה זה MS במסכים והאם 12 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by charm,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FT לבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך המסכים האלו, ומי היבואן שלהם בארץ ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגם התקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיבי אבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.ב אם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעו תודה שלכם רועי ;D ;D

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by a556,

שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה

14. Started by pitango,

האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?

15. Started by artyom,

אפשר לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל? בחיבור של הנייד יש חיבור של 40 פינים אבל רק 26 מחוברים יש תמונה של החיבור http://www.freewebs.com/zipstar/DSC00656.JPG אם זה אפשרי ויש איזה מדריך או שאתם יודעים... תודה בהקדם! עריכה: החלפתי את התמונה בלינק כי היא ענקית

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by itaysk,

יש איזשהו קאצ' במסכים הדקים הזולים? מה צריך לדעת בקניית מסך דק?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by RT2,

האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by Rapture,

שלום לכולם אני חדש פה, שמעתי על הפורום מחבר טוב ואמר לי שעזרתם לו... שמעתי שהרבה ממליצים על הכרטיס 9800GT... אז החלטתי לקנות אותו כי הוא בתקציב המתאים אבל לפני שאני יוצא היום לקנות ראיתי שיש מלא גרסאות לכרטיס הנ"ל, אני מתכוון לקנות מKSP כי זה ליד : eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 830 שקל Zotac 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 740 שקל MSI 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 730 שקל 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 724 שקל אין לי מושג מה לקנות, יענו מה הכי משתלם ? ועוד משהו, כרגע יש לי 7600GT, יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  19. שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !

20. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  22. נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by abudy,

האם ה8600gt 512 mbשלי יכול לעלות את המשחק טוב?

24. כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by x-dude,

האם מתוכננת השקה כלשהי של משפחת ה MX שתתמוך ב DX9 ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים