עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by yosiqqq,

שלום יש לי אפשרות לקבל מסך 19 אינצ' של החברה CMV שם הדגם הוא CM-922 האם הוא טוב? וגם אם אתם יכולים להגיד לי האם הוא יותר טוב מהמסך שיש לי עכשיו,עכשיו יש לי מסך של סאמסונג דגם SYNCMASTER 171S, ועד כמה יותר טוב אם בכלל.. עריכה: קישור למסך של CMV: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={4556E1E3-D60E-4D8C-A780-F165391A54FF} קישור למסך שיש לי עכשיו: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GH17LSASJ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  7. רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את המסך מחשב לשי במסך טלויזיה גדול יותר שעולה פחות יחסית למסכי מחשב האם איכות התמונה תיהיה טובה וחדה אף על פי שזה מסך טלויזיה ולא מחשב? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by danielsoro,

אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם... רציתי קצת לקבל מידע על המסך: 19" IIyama Vision Master Pro NEW 454 Flat screen High Brightness Diamondtron U2 Monitor שמעתי שהוא מעולה ויש לו איכות תמונות מעולה מאוד והוא המסך הכי איכותי וטוב שיש למסכי 19"! בחניות ובאתר של החברה כתוב שהמסך תומך ברזולוציה של 1920x1440 וכשאני שואל אנשים שיש להם אתה המסך הזה אז הם אומרים לו שהוא תומך ברזולוציה 2048x1536... אז אם למישהו יש מידע או שיכול להוכיח לי דרך תמונות שהוא תומך עד לרזולוציה 2048x1536 עם 85hz זה יעזור לי מאוד! תודה רבה לכול מי שעזור!

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by zuzu89,

היי, קראתי פה בפורום והבנתי שממליצים על המסך : Samsung 793MB עכשיו יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניקר בין Samsung 793MB וSamsung 793Df ? 2. האם המסך הזה טוב למשחקים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

הייתי אמור להזמן את המסך של viewsonic vp191b ואמרו לי שנגמר לחנות שהייתי אמור לקבל ממנה במלאי ואמרו לי שבשבוע הבא יגיע להם הדגם המחליף שלו ה VP191S... עכשיו, אני לא שמעתי על הדגם הזה בחיים ולא ראיתי ביקורות עליו... מישהו שמע משהו? יודע אם הדגם החדש יותר טוב מהקודם? תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום, יש לי תמסך LG Flatron 795FT Plus ואני לא יודע אם כדאי להחליף למסך CRT אחר? :ם מה אתם אומרים? אני גיימר.

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  13. השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by MarkK2003,

לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD ורציתי לדעת על HZ ממולץ לשים עכשיו אני על 60 כדאי לעלות את זה ל 75? יהיה פחות קרינה או שיראו יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

מה זה MS במסכים והאם 12 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by charm,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FT לבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך המסכים האלו, ומי היבואן שלהם בארץ ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגם התקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיבי אבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.ב אם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעו תודה שלכם רועי ;D ;D

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by artyom,

אפשר לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל? בחיבור של הנייד יש חיבור של 40 פינים אבל רק 26 מחוברים יש תמונה של החיבור http://www.freewebs.com/zipstar/DSC00656.JPG אם זה אפשרי ויש איזה מדריך או שאתם יודעים... תודה בהקדם! עריכה: החלפתי את התמונה בלינק כי היא ענקית

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by a556,

שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה

23. Started by pitango,

האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?

24. Started by itaysk,

יש איזשהו קאצ' במסכים הדקים הזולים? מה צריך לדעת בקניית מסך דק?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by RT2,

האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.