כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול כרטיס טלויזיה (MSI TV@neywhere series) חיברתי הכל,עבד לי כמו שצריך ורואים תמונה. אני משתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס,InterVideo MSIPVS. עכשיו כמה שאלות: 1) איך מקליטים עם קול? (כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה,זה מקליט לי בלי קול) 2) איך מקליטים שירים בלבד? (ללא תמונה)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא מופיע הרבה פעמים וקראתי כנראה את כל ההערות, אך אני לא מצליח. מדובר על חיבור מחשב נייד compaq nc6000 בעל כרטיס מסך ati mobility radeon 9600 series עם יציאת s-video . אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה גם בעלת חיבור s-video. מדובר על טלויזיה מסוג סוני 29 אינט'ש בת 5 שנים. עבדתי לפי כל ההנחיות של ההגדרות כולל ה תבנית PAL B והתוצאה רואים לצערי שחור לבן ולא ברור. צורת החיבור היא בעזרת כבל s-video ל -s-video מאיכות טובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Gainward Geforce 6800GT 256MB GDDR3 , שצרבתי לו ביוס לגרסאת ה6800GT Golden Sample , - רציתי לדעת אם אני יוכל לצרוב לכרטיס הנ"ל ביוס של 6800U Golden Sample ? - האם מה שמבדיל את הכרטיסים זה רק מהירויות שעון? ראיתי באתר של Gainward שלכרטיס 6800U מהירות הזכרונות הם 1.6ns ול6800GT הם 2.0ns, האם זה עדיין אפשרי למרות זאת? כל כרטיסי ה6800U מכל שאר החברות גם הם בעל זכרונות 1.6ns? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם שאלה יש לי כרטיס מסך עם יציאה 5 פינים לטלויזיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס של ג'יגהבייט, והגעתי איתו למהירויות דיי טובות של 398 לליבה מ250, ו270 לזיכרון יציב, אפילו 280. סידרתי קומבינה וחיברתי מאורר מתחת לכרטיס שמעיף את האוויר החם מהזכרונות והליבה למטה. הכרטיס לא חם. אני מקבל 3300 ב3DMARK2003, מ2200 בסטוק. כשניסיתי 425 לליבה היו אקריפטים, "חתכים" בתמונה, אבל קיבלתי 3510. הסיילנסר יכול לעזור במשהו או שזה הגבול של הליבה והזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כ…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך אני עושה לעצמי חתימה אני רוצה שתהיה לי אחת מה אני צריך לעשות תודה :Q
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-