עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm מה אתם חושבים? אם הוא לא טוב, איזה כרטיס יותר טוב יש ב- PCH עד 600 שקל? (אפשר עד 700 אבל אני ממש ממש מעדיף שלא)? http://www.pch.co.il/docs/pd-573739727.htm המסך הזה טוב?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  2. מה ההבדל בין http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letd_myvivo_1.html ל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letdh_myvivo_1.html

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. )איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. Started by H.I.V,

אני יודע שהרדאון לוקח אבל השאלה שלי היא בכמה והאם שווה להוסיף כסף בשביל הרדאון ראיתי מבחנים שהג'יפורס לקח את הרדאון שווה להוסיף 300 שקל בשביל הרדאון?

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  5. חבר שלי בדיוק קנה radeon9600 pro, ואני צריך לייעץ לו אילו דרייברים כדאי להתקין.. אז מה אתם אומרים? תודה..

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. Started by porcupine_tree_26,

כמה לדעתכם NVIDIA שילמו בשביל מה שטום הרדרוור המליץ כאן - http://www6.tomshardware.com/graphic/20030714/vga_card_guide-70.html נראה לכם הגיוני שמכל הכרטיסים שנבחנו פה ( לא מעט... ) הקנייה הכי טובה תמורת הכסף היא FX 5600 ??!! אני קראתי בעשרות אתרים אחרים שכל סדרת FX 5600 ללא יוצא מן הכלל הם כרטיסים בינוניים מאוד שלא הצליחו להגיע לרמה של 9500 פרו + 9600 פרו שהם מוצאים פחות או יותר באותם מחירים בשוק ( גם בארץ - באזור 1000 - 1200 ש"ח וגם בחו"ל - 200 $ בערך.. ) עובדה לכך היא ש NVIDIA ( יכול להיות שאני טועה... אני לא סגור על זה ) מוציאה את ה 5700 במקום ה 5600... אז מה יש לכם להגיד על זה ? לפי דעתכם טום הרדוור בחר במלוא הכנות את ה 5600 FX או בעקבות פרסומת טובה וכמה מזומנים שיחז…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by eliXir,

אז ככה, הזמנתי את ה RADEON 9700 אך כנראה הוא אזל. ישנם את הכרטיסים הבאים: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.98 ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.87 המחירים זהים. איזה כרטיס יותר טוב? (אם זה צריך להיות קשור למארז, הוא מופיע בצד מתחת לשם שלי).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by al_lot,

התקציב שלי לכרטיס מסך הגודל ואני מתלבט בים כמה כרטיס מסך אני מקווה שתעזור לי לבחור יש את אמונם יש לי 1300 אבל הייתי רוצה שישאר לי קצת אם אפשר GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1144 יחסית זול אבל אני ממש לא מכיר את החברה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1199 נראה כמו אפשרות סבריה אבל אני לא בטוח שספק שלי יעמוד בו 1052 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128MB RETAIL הכי זול אבל שמעתי שיש אותו בעיות ריצוד ואני די מפחד לקנות אותו בגלל זה Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB 1262 הכרטיס מסך הישן שלי מהם ולא עשה שום בעיות עד עכשיו ולפי מה שהבנתי הם נחשבים לחברה די טובה הבעיה שהם יחסית יקרים 1347 Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by roei88,

איך אפשר לדעת של איזה חברה הכרטיס?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by rosesr,

??? ??? תודה מראש לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by guy_pr,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות את הכרטיס radeon 9100 העם הכרטיס הזה טוב ? והעם הוא יפעיל יפה את כול המישחקים החדשים ? גיא .

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Cr4ck,

לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by AKULA,

שלום לכולם ; היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מסך שהזמנתי(הרקולס רדאון 9700),רק מה,היה כנראה איזה בילבול קטן והכרטיס שקיבלתי הוא אותו דגם רק הפרו ;D מה אתם אומרים על המזל שלי?

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by havoc-x,

אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Real_Me,

שאלתי שאלה קודם שלא טרחו לענות עליה (אולי באשמתי) אז הנה היא שוב ואמקד את העניין: אני מעוניין בכרטיס גרפי בעל יכולות משחק סבירות ומעלה ושיהיה בו VIVO איכותי, דבר חשוב לי. הכרטיס יירכש בארה"ב. הבנתי שצריך להימנע מסדרת ה-FX של GEFORCE. בחיפוש ברשת מצאתי שני מקומות שלא מתפעלים מיכולות ה- VIDEO IN וה-TVOUT של כרטיסי GEFORCE4 Ti: http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html ציטוט: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family" וכאן: http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf4ti4200-4.html#p3 ציטוט: "About 15% of the useful vide…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by overload,

תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by the-edge,

הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lucifer,

על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Armageddon,

A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by saturn,

יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by ORrrr,

אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  25. שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.